ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Ümit Akay
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
10 Kasım 2009 13:27
Son Ziyaret:
06 Ekim 2023 17:37
Toplam Mesaj:
40 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
ümit akay
Doğum Tarihi:
07 Eylül 1981
Yaş:
42
İl:
Izmir
Meslek:
muhasebeci
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Ümit AKAY
Yunus&Sarı&Portakal&Mavi&Beyaz&Auratus


SON 10 MESAJI

230 akvaryumluk Malawiizmir showroom kuruluyor...
Kardeşim öncelikle çıkmış olduğun bu yolda allah yardımcın olsun herşey gönlünce olur inşallah kazasız belasız hazırlıklarının bitmesini dilerim. Gerçekten bu işe gönlünü koymuş ömrünü adamış nadir kişilerdensin onu söylemek isterim, herşeyin en iyisini hakediyosun ve emeğinin karşılığını alacağından eminim çünkü herkese ve herşeye art niyetsiz ve açık yüreklilikle samimi bir şekilde yaklaşıyosun ilgileniyosun titizlik gösteriyosun bunlarında karşılığını hakkıyla alıcaksın diye düşünüyorum. Herşeyden önce emeğe saygı ellerine kollarına sağlık mekanında gayet iyi görünüyor bol bol resim bekliyoruz maddi manevi herzaman yanındayız hayırlı bol kazançlar inşallah.
JBL YEM NUMUNE GÖNDERİMLERİ
İyi çalışmalar. Biraz önce ilgili mail adresine numune istek maili atmış bulunmaktayım. İlginiz için teşekkürler
Safkan Kafalı Yunusun 3 Yıllık Gelişimi (tanıtımı)
Kocaman maşallah demek istiyorum. Balıklarınız gerçekten kaliteli bir ırktan geldiği belli. Akvaryumunuzda sade şık olmuş bence çok fazla müdahale etmenize gerek yok böyle çok hoş. Balıklarında keyfi yerindeyse sorun yok :)
Herkese Selam.. Yunus Yavrularım..
Akvaryumunuz ve balıklarınız çok hoş görünüyor maşallah. Şahsi bir kaç önerim olucak size yunuslar rahat alanları severler o sebeple içerdeki dekor taşlardan biraz eksiltme yaparsanız bence daha rahat olucaklardır, diğer bi konu şık bi arka fonla daha güzel bi görüntü elde edersiniz. Emeğinizi saygı duyuyorum sağlıklı balıklar
YUNUS AKVARYUMUM-(Yeni resim eklendi sayfa-3)

Allah nazarlardan korusun maşallah çok sağlıklı görünüyor balıklarınız özen gösterdiğiniz her hallerinden belli emeğinize sağlık.Belirtmeden geçemicem erkek yunusunuz muhteşem derece güzellikle tosun gibi maşallah bol bol sağlıklı yavrular alırsınız inş.

F1 Tropheus Duboisi- Eveeet arka camı boyadık zorda olsa ..syf 23

Allah nazarlardan korusun maşallah çok sağlıklı görünüyor balıklarınız özen gösterdiğiniz her hallerinden belli emeğinize sağlık

İzmir' in Yeni Hobihanesi " NOYAN YEGEN' in" (Yeni fotolar Sayfa 8)
Noyan abiden parlak bi fikir daha :) süper fikir abi okyanus gibi gelmiştir yavrucaklara
KARABÜK SAFRANBOLU FO TROPHEUSLAR GELMEYE DEVAM
Öncelikle allah utandırmasın demek istiyorum çıktığınız bu yolda maşallah diyelim. Merak ettiğim bi konuyu sormak istiyorum akvaryumların filtre edilmesinde pipo filtre tercih etmişsiniz acaba bunlar ne derece yeterli olmakta. Su temizliği ve düzeni için yeterlimi.
İzmir' in Yeni Hobihanesi " NOYAN YEGEN' in" (Yeni fotolar Sayfa 8)

Öncelikle Allah nazarlardan korusun demek istiyorum. Noyan abiyle birand kardeşimin vasıtasıyla tanıştım aracı olduğu için tşk ederim kendisine. Öncelikle yaptığı işe bu kadar saygı gösterip her türlü özeni ve fedakarlığı sağlayıp böyle bi ortam oluşturmak herkesin harcı değil belirtmek isterim. Tek kelimeyle her düşünülmüş ve canlıların rahatları için herşey yapılmış emek için dicek hiçbirşey yok ellerine emeğine sağlık diyorum noyan abi. Kendisinden bende yaklaşık 100 adet civarı damızlıkaltı 5-6 tür balık aldım. Kendi çapımda balık yetiştirmek için çalışma yapmaktayım. Noyan abi den aldığım balıklar o kadar iyi bakılmışki aldığım balıklardan ufacık serçe parmağı boyundaki balıklardan 2 hafta içinde yavru aldım ve çok şaşırdım. Şu anda balıkları alalı yaklaşık 2 ay civarı oluyor ve dişilerimin büyük bi kısmı çalışmaya başladı. Gönül rahatlığıyla alışveriş yapılabilecek bi abimiz kimsenin aklında soru olmasın bence. Ayrıca kendisinin ilgi alakası içinde ayrıca teşekkür etmek istiyorum.

Dekor denemesi volume I resimler sfy.29
Hakanım herhalde çektiğiniz fotolar bu kadar değildi :) paylaşmak güzeldir diyorum ve başka fotolar koymanı bekliyorum

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.