ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
JamesMick
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
08 Haziran 2010 17:40
Son Ziyaret:
21 Haziran 2010 14:38
Toplam Mesaj:
1 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Mehmet Çöteli
Doğum Tarihi:
29 Haziran 1987
Yaş:
36
İl:
Istanbul
Meslek:
iç mimar
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

my name is Ezio Auditore da Firenze...
Like my father before me,
i am an Assasin..

SON 1 MESAJI

Betta Beslenmesi - Yem - Kondüsyon - Mekan
Selamlar saygılar =) uzun süredir bir betta almak istiyordum ve en sonunda balığımla birbirimizi bulduk:) internet üzerinde yaptığım araştırmalara göre de balığımın durumu gayet iyi. Mavi yeşilli kırmızılı bir CT benimki. gözleri parlak, renkleri canlı ve inanılmaz hareketli..

4-5 litre olduğunu sandığım bir fanusta bakmaya başladım balığa. yem olarak bana sera bettagran verdiler ki sanırsam bettalar için en uygun yem olarak geçiyor. Balığı aldığım petshoptaki satıcı bana kontra isimli mavi bir ilaç verdi (prospektüsünde balık biti için diye yazıyor). bu ilacı su değişimlerinde 1-2 damla kullanabilirsin dedi verirken.
şimdi bu noktaya kadar eğer bir eksiğim varsa lütfen bu konuda profesyonel olan arkadaşların yardımlarını ve fikirlerini esirgemesinle :)

bunun dışında bnm merakım;
- bazı başlıkların kan kurdu, artemia gibi canlı yem verebilirsiniz diyen arkadaşlar var. buna hemen başlamam gerek mi? haftada 1 vermek gerekirmi? yoksa sadece bettagran yeterli mi?
- fanusumda sadece taşlar ve Destan (Prens Destan koydm adını :D ) biraz sade göründü gözüme.. biraz daha eğlenebileceği bir oyuncak - bitki - ayna gibi bişey koyabilirmiyim? yada koymam kesin gerekli mi?
- bitki koymak istiyorum ama mantık olarak düşündüğüme göre fanusta canlı bitki olmaz gibime geliyor.. plastik bitkmsi şeyler balığıma zarar verirmi? suyu bozar mı ?
- renkleri azıcık ışıkla inanılmaz görünüyo =) acaba işportada 1-2 liraya satılan led kitap okuma ışkları var, fanusun kenarına onlardan kondursam çok direk ışık olur da asabiyeti artar mı? (hoş nekadar asabi okadar kabarık ve güzel:) ) veya ışıklandırma için bir öneriniz olurmu ?
- doğal akvaryum taşı kullandığım için sanırsam içme suyu koymama rağmen çok hafif bi bulanıklık var suda..çöker mi? çökertici yada su berrraklaştırıcı bi ilaç bi kimyasal varmıdır?

çok aşırı derecede soru sordum sanırsam, lütfen kusuruma bakmayın çünkü petshoplardaki satıcı elemanlardan bir türlü tatminkar cevaplar alamadım..

şimdiden sorumu yanıtlayan, bana yardım eden arkadaşlara çok teşekkür ederim :) yakın zamanda da destanın ve evinin resimlerini yüklerim :)

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.