ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
gunonu
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
31 Aralık 2010 00:46
Son Ziyaret:
12 Aralık 2012 15:00
Toplam Mesaj:
21 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Onur Günönü
Doğum Tarihi:
19 Şubat 1980
Yaş:
44
İl:
Antalya
Meslek:
Bilgisayar Op.
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

SON 10 MESAJI

75 Litrelik Akvaryumumu Isıtamıyorum
Bir termometre edinip suyun sıcaklığını ölçebilirsiniz.
Duvarda Akvaryum
Girintileri fazla derin yapmayın yoksa biçimsiz olur. kararında bir derinlik vermek önemli hatta spot,led bile yerleştirebilirsiniz o ksımlara.
Resimler Eklendi ( Sayfa 2 de )
Canlial da aynı şekilde ilgili.sorun yaşayacağınızı zannetmiyorum. ama alış veriş yapmadan önce sitediki uyarıları dikkatle okuyunuz.
Duvarda Akvaryum
 
size basit bir çizim yaptım yanlarda ve altta girintiler var. buralara vazo vs. gibi dekoratif salonunuzu güzel göstrecek cisimler koyabilirsiniz. kapak kısmı duvarın diğer tarafında oalcak. bu şekilde bir mobilya salonunuzdaki kötü görüntüyü engelleyecektir. ortadaki mavi kısım akvaryum diğer kısımları mobilya olarak düşününüz.Size bir fikir vermesi açısından çizdim. Ölçüler tamamen göz kararıdır. akvaryumla mobilyanın üst kısmı arası daha kalın bırakılarak duvarın arka kısmına yanlamasına açılan içten menteşeli bir kapak yaptırabilrisiniz.Saygılarımla...
akvaryum mobilyasi
Profil sehpahamı giydirme mobilya ile kaplıyacağım. hafif güzel görünümlü bir malzeme çeşidi seçmeyi düşünüyorum. kapakda keza aynı malzemeden oalcak. buharı engellemek amacıyla cam kestirdim akvaryumun üstüne bunu baz alarak en uygun mobilya çeşidi hangisi olur. önemli kriterler : ucuz , hafif, buhara karşı fazla olmasada dayanıklı olması.
Reflektör
Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim fotoğraf eklerseniz sevinirim. Kafamda bir fikir oluşması açısından fotoğraf eklemeniz benim için önemli. Saygılarımla...



Aldığım lambalarda hata yaptım wattı çok düşük.iyibir reflektörle farkı kapatmayı başarabilecekmiyim bakalım. Armatürlerde ateş pahası 30 lira tanesi. Aldık bikere napalim başa gelen çekilir.
Antalyada ikamet eden ve takas yapmayı düşünen arkadaşlar hiç çekinmeden söylesinler Göz%20Kirpma

Önder bey dc fix diye bir kaplama buldum ayna gibi aynı , ahşap desenlileride var. Okadar çok çeşitki mobilya yaptırmayıp acaba bundan alıp straforun üzerine bunlardanmı yapıştırsam diye düşündüm.Sizin tavsiye ettiğiniz malzeme kesinlikle bu sanırım. Ama fiyatları görünce Sok geçirdim. Rulo halinde satılıyor ayna olan 165 lira. Siz nekadara almıştınız.

gunonu2011-01-12 20:03:50
50*50*50 Mayalı Sistem CO2 Destekli
Savaş bey deneyimlerinizi eksiksiz paylaştığınız için sizi tebrik ediyorum. Akvaryumunuzdaki değişimi izlemek çok keyifli geldi bana.Kötü başlayıp mutlu sonla biten bir film tadında sunum yapmışsınız. Size sağlıklı bitki ve balıklar diliyorum. Saygılarımla... gunonu2011-01-12 17:41:55
Reflektör
Dxf kaplama diye arattım ama bir sonuca ulaşamadım. ama sora sora bağdat bulurmuş :)
Reflektör
Arkadaşlar akvaryumumdaki ışıklandırmayı daha etkili kullanabilmek amacıyla armatüre reflektör eklemeyi planlıyorum. aynadan daha hafif yansımayı ayna kadar olmasada iyi derecede yapan ne gibi alternatifler var bunu öğrenmek istiyorum. bununla ilgili açılmış sadece tek konu var ve açıkçası beni tatmin etmedi. fikirlerinizi bekliyorum en iyi fikri uygulamaya sokup deneme yapacağım. bu denemeyide bu konu başlığı altında paylaşmayı planlıyorum. 
Tür,Bitki,Kum Arka fon önerileriniz
Taban kumu olarak auqaclay,dere kumu ve hagen kum alıcam ama dizilimini nasıl yapmalıyım karar veremedim. en alta dere kumu üstüne hagen en üstede aqualclay denemeyi planlıyorum. ayrıca sıvı gübre kullanıcam bitkiler için. ışıklandırmama 39 wattlık bir takviye yaparak toplamda 111 watt olacak. ama litre başına 0.5 watt olan bu sistemimi reflektör kullanarak %50 arttırarak litre başna 0.7 ye çıkarmayı planlıyorum. Şimdi reflektör olarak aynamı kullanmalıyım yoksa daha kullanışlı bir öneriniz varmı?
dış filtre atman ef3 aldım. iç filtre siparşimide kızıp iptal ettim. elimde eski bitane mevcut onu kullanıcam.
diğer ufak ihtiyaçlarımı ucuza hızlıbir şekilde nerden temin edebilirim?

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.