ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
sawashlong
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
4
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
06 Kasım 2010 01:52
Son Ziyaret:
04 Ocak 2019 14:37
Toplam Mesaj:
61 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Ömer UZUN
Doğum Tarihi:
02 Kasım 1987
Yaş:
36
İl:
Istanbul
Meslek:
Adsl Teknik Destek
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

)

SON 10 MESAJI

Tetra Tec 1200 Evi Su Bastı :(
Pipo filtreyi 30 gün kadar deneyeceğim. içine sirkulasyan motoru da koydum ufak birşey. Filtredeki bakteri kültürü oturdumu tam sonuçları sizinle paylaşacağım.
Yeni Tetra Ex 1200 Çift Contalı Dışfiltre
Bu kadar israr ettim hata ettim gerçekten napalı artık olan oldu.
Tetra Tec 1200 Evi Su Bastı :(
Su değişimini iki ayda bir yapıyordum belki az gelecektir ama hiç sorun yaşamadım akvaryumum çok net ve berraktı. Önemli olan yemlemeyi düzgün yapmak yani kaliteli salınım yapmayan yem ve iki tane baba vatozum var onlar için ayrı yem kullanmıyorum dibe düşenleri yiyorlar o sebepten kirlilik olmuyor.
Tetra Tec 1200 Evi Su Bastı :(
Merhaba,

2 Sene önce bir hevesle 250lt tankıma Tetra -Tec 1200 aldım. O kadar memnun kaldım ki. Temizliği ve berraklığı görünce dedim ki daha önce adam gibi bir filtre almamışım.

Fakat;

ilk yılını doldurduktan sonra en az 10 kere su kaçırdı ve evi su bastı balıklarım ziyan oldu. Filtreyi kısıtlı bütçemle aldığım için çok da narin kulandım. Anadolupet ürünün arkasında durmadı. Conta yeniledik tekrarladı. Sanayide conta yaptırdım 5 ay sonra kafadan kaçırmaya başladı. Tamire gitti çözülmedi. Kafayı sıcak silikonla bütün kaçırabilecek yerlerinden silikonladım geçen hafta 3 gün evde yoktuk evi su basmış hanım bana boşanma davası açıyordu avukat bürosundan zor döndürdüm. Salonun parkelerini 800 TL ye yenilettim. Halıları halı yıkamaya verdim. Evi sildim süpürdüm. Tropheuslarım ziyan oldu. Çoçuklarıda bahane ederek hanımı ikna ettim çiçek aldım hediye aldım asla su kaçırmayacak sistem kuracağım dedim. Gittim mavi prenses buldum malavi ciklet karışık yaptım. 2 tane pipo filtre taktım birde sirkulasyon motoru koydum bir haftadır hiç sorun yok akvaryum patlamadıktan sonra asla kaçırmaz. Hava hortumuna çift çekvalf taktım. İnanın hiç abartmadım anlatırken her evi su bastığında hanımla papaz olduk. Bana bir filtre 2000 tl ye maloldu en az.

Bakalım pipo filtreden en kadar verim alırım.

Hepsini okuduğunuz için teşekkür ederim. Dertleşmek istedim. Bu arada filtrenin kovasu ve hortum kafası sağlam isteyene makul fiyata veririm :)
Yeni Tetra Ex 1200 Çift Contalı Dışfiltre
Merhaba,

2 Sene önce bir hevesle 250lt tankıma tetra tec 1200 aldım. O kadar memnun kaldım ki. Temizliğ ve berraklığ görünce dedimki daha önce adam gibi bir filtre almamışım.

Fakat;

ilk yılını doldurduktan sonra en az 10 kere su kaçırdı ve evi su bastı balıklarım ziyan oldu. Filtreyi kısıtlı bütçemle aldığım için çok da narin kulandım. Anadolupet ürünün arkasında durmuyor. Conta yeniledik tekrarladı. Sanayide conta yaptırdım 5 ay sonra kafadan kaçırmaya başladı. Tamire gitti çözülmedi. Kafayı sıcak silikonla bütün kaçırabilecek yerlerinden silikonladım geçen hafta gün evde yoktuk evi su bastı hanım bana boşanma davası açıyordu avukat bürosundan zor döndürdüm. Salonun parkelerini 800 TL ye yenilettim. Halıları halı yıkamaya verdim. Evi sildim süpürdüm. Tropheuslarım ziyan oldu. Gittim mavi prenses buldum malavi ciklet karışık yaptım. 2 tane pipo filtre taktım birde sirkulasyon motoru koydum bir haftadır hiç sorun yok akvaryum patlamadıktan sonra asla kaçırmaz. Hava horumuna çift çekvalf taktım. Gel gör halimi bulaşma du markaya.

İlla dış filtre alacağım dersen eheim eheim eheim derim başka birşey demem.[EDIT]sawashlong,2016-01-10 12:36:37[/EDIT]
Malawi Akvaryumu Su Sorunu
Dışkılar filtreden geçince suyun renginde sararma normal. Filtrelemeyi gözden geçirin ve dip çekimini aksatmayın.
havuzda japon+kış soğuğu ?
Straforla etrafını kapla ve üzerini bir kaç kat kalın naylonla ört hiçbirşey olma.
yeni akvaryumcuyum balıklarım neden ölüyor
Özellikle ilk başlandığında akvaryumun oturması aslın bayağı bi süreyi alıyor 2 ay gibi bu esnada hiç sebepsizde yani herşeyi doğru yapsanızda kayıp olabiliyor.
MOLİ BALIĞIM ÖLÜYOR
Bendede aynı sorun oldu beyaz molim öldü :(
Veliferanın arkasındaki beyazlık(Net bir Resim)
Balığınızda bir problem yok benim veliferamdada var ve hiç geçmiyor desenleri öyledir diyebilirim..

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.