ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
canciyan
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
1
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
14 Kasım 2010 22:42
Son Ziyaret:
02 Mayıs 2014 23:32
Toplam Mesaj:
33 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
İLKER OĞUZ
Doğum Tarihi:
19 Aralık 1986
Yaş:
37
İl:
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

İLKER......

SON 10 MESAJI

Kuma eğim vermek
[QUOTE=fbozdag]Son durum nedir acaba?

[/QUOTE]


henüz bitiremedim işlerimin yoğunluğundan dolayı.biter bitmez bir resimle yorumunuzu isterim.teşekkür ederim ilginiz için.
Kuma eğim vermek


Dediğim gibi kaya ve basamak strafor ile bir noktaya kadar yükselti yapılabilir.
Siz strafora istediğiniz şekli verin, akvaryum silikonunu ince katman oluşturacak şekilde yayarsanız kumu yapıştırabilirsiniz.
Kolay gelsin.
[/QUOTE]

teşekkür ederim.dediğiniz şekilde yapmayı deneyeceğim.
Kuma eğim vermek
[QUOTE=fbozdag]   Merhabalar.
Eğim için kullanabileceğiniz bir kaç materyal var. Öncelikle strafor önerebilirim, çeşitli boylarda köşelere gelecek şekilde keserek yapıştırın ve tabana yapıştırın. Bunu basamak şeklinde yaparsanız güzel olacaktır. Diğer bir yöntem ise taş kullanabilirsiniz. Hangi tür besleyeceksiniz bilmiyorum ama lav kayaları bu iş için uygundur hafif olmaları yönünden. 
Yalnız bu şekilde yapılacak yükselti istediğiniz kadar olmayabilir. 
Bu konuda da bir fikrim var: Yine straforları köşeye oturacak şekilde katlarınızı ayarlayın ama basamak şekli vermeyin. İstediğiniz yüzeyi şeklini verin, havya ile yumuşak hatlar yaratabilirsiniz ve akvaryum silikonu kullanarak kullanacağınız kumu iyice yapıştırın. Bu şekilde istediğiniz şekli oluşturabilirsiniz.
Kolay gelsin.
[/QUOTE]
 
Merhaba
 
strafor değil ama kaya ile birkez denemiştim 1 hafta sonra eğim kalmadı(benimde beceriksizliğim olabilir:))
son tavsiyeniz aklıma yattı ama hagen kumu silikon tutacakmı emin değilim.
Kuma eğim vermek
[QUOTE=istanbursa]

Hangi çesit kum kullanacaksınız vede hangi tür balık besliyeceğinizi yazar mısınız

[/QUOTE]
 
balık betta olacak.elimde hagen siyah kum var şuanda.kum değiştirme şansım var.siz ne çeşit kum tavsiye edersiniz?
Kuma eğim vermek
Merhaba arkadaşlar.

Akvaryumun sağ ve sol taraflarından eğim vererek kum yerleştirmek istiyorum.Kaymayı önlemek için ne gibi şeyler yapmamı tavsiye edersiniz?Olabildiğince fazla eğim olmasını istiyorum.Akvaryumun ortasına doğru eğim azalacak.Yardımcı olursanız sevinirim. Saygılarımla.
Arka Fon Yerine Sprey Boya
Linkteki konunun devamında önden ve su dolu halinin fotoğraflarını da koymuşlar.pürüzsüz ve hoş görüntü olmuş.ama tek sorun ilerde renkte değişiklik yapma isteyince yada tankı satmak isteyince problem olabilir.Saygılar
florasan lamba
[QUOTE=mfs1297]Sağol bendeki adaptörle ben led lambayı çalıştırıyorum + - li adaptör işte.Bu balastı florosanın hangi ucuna bağlarsam bağlayayım çalışırmı birde direk prize takıyoruz heralde değilmi ev elektriğine yani.[/QUOTE]

ev elektriğine tabiki.balastların üstünde de şemaları olur zaten ona göre bağlantı yaparsınız.florasanı alıp elektrikçiye gidersen iki dakikada yapar verir.kendim yapıcam diyorsan malzemelerini iste.(klemens,kablo vs)
florasan lamba
Sizdeki adaptör nasıl bir şey bilemiyorum ama genelde balastlı bağlantı kullanılıyor akvaryumlarda.şemayıda yüklüyorum belki işinize yarar. şemadaki balastı elektronik alırsanız starteri de iptal eder bağlantıyı sağlarsınız. Saygılarımla...

demasoni + duboisi
Hakan bey ve Sadri bey teşekkür ederim yorumlarınız için.sp konusunda farklı beslenme şekli oldugu için bende sadri beyle aynı fikirdeyim.ama duboisi 'de otçul olduğu için belki bakılabillirler zor olmaz diye düşündüm
demasoni + duboisi
Arkadaşlar demasoni akvaryumu kuracağım ama yanına bir tür daha eklemek istiyorum.davranış ve beslenme olarak duboisi'yi çok beğeniyorum ama malum farklı balıklar(malawi:tanganyika) daha önce bu tarz akvaryumda tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi?uyum sorunu olur mu sizce? demasoni yanına başka tür tavsiyelerinize de açığım.
Saygılarımla...

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.