ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
yok
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
22 Ocak 2011 15:40
Son Ziyaret:
29 Mart 2022 11:29
Toplam Mesaj:
72 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Gürhan DEMİRKAN
Doğum Tarihi:
01 Şubat 1981
Yaş:
43
İl:
Ankara
Meslek:
ÖĞRETMEN
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

üyeliğimi iptal ettim

SON 10 MESAJI

Ali Usta'dan Akvaryum Alışverişi
Arkadaşlar forumdan üyeliğimi sonlandırıyorum. Bu konunun silinmesi için yönetime mesaj attım.Selametle kalın.
Ali Usta'dan Akvaryum Alışverişi
[QUOTE=Yusuf_06]
 -1-İşçiliği hobiciliği fiyatı ön planda olan herkesi korurum A kişisi B kişisi önemli değil.
 -2-Kimseninde kimsenin ekmeğine mani olmasına izin vermemeye çalışırım.
 -3-Tekrar tekrar tekrar diyorum Ali ustadan alış veriş yapın memnun olursunuz[/QUOTE]

 -1- Korumanıza adalet prensibi gereği mağdur edilenleri de alabilirsiniz.
 -2- Ekmeğe mani olmak ne demek açabilir misiniz? Buradan anladığım: Yaşanan maduriyetlerin burada dile getirilmesi, ve hobici arkadaşların kazıklanmamaları için uyarılması doğru değil, çünkü maduriyet yaşatanların ekmeğine mani olabilir.  Bunu mu kastediyorsunuz.
 -3- Ben de Ali Bey'den alışveriş yapmayın demiyorum. Ama memnuniyet konusunda emin değilim.

   Yukarıda Ali Bey'le ticari bağınız olmadığını söylemişsiniz. Bu böyle değilse onu savunmayı görev edinmeniz ne anlama geliyor. Hele ki madur edilmiş birisine karşı savunmak bana pek samimi gelmedi.
   Forumun bu bölümünün adı "Şikayet Var.". Amacı da kullanımı da burada yazıyor. Bu böyle devam ederse polemiğe dönecek bu yüzden bundan sonra yazılanlara cevap vermeyeceğim. Yalnızca olaya yönelik daha önceden belirtmediğim bir husus olursa veya soru sorulursa açıklayacağım. Saygılar.
gokkhan2013-02-12 20:48:28
Ali Usta'dan Akvaryum Alışverişi
[QUOTE=Yusuf_06]Ali Bey'le görüştüm belki haberi yoktur diye ilettim kendisine.Kaçtığım için değil bilgisayarla pek arası iyi olmadığından pek giremiyor ve hepsiyle ilgilenemediğinden bahsetti.Öyle Durumlar oluyorki Erzurum'dan sipariş veriyorlar saat tam 1 de gelsin diyorlar kazandığım 150 lira nakliyesi 400 lira nasıl olacak bu elbet fiyata uygun nakliye kullanılacak...
Bahsi geçen arkadaş kim bilmiyorum ama şöyle bir konuşmada geçti.
Arkadaşımız 1 akvaryum aldı sonraki zamanlarda yine 1 akvaryum siparişi verdi yaptık ama hava şartlarından götüremedik kar yağdı .Sonra tekrar nakliye tutup yükledik telefon açtık geliyoruz dedik ee ben bu saatte akvaryum istemem ! Bizde geri dönüp akvaryumu tekrar yukarı çıkarttık bende siparişi iptal ettim dedi.(Dükkanına gidenler bilir dükkan dik bir merdiven içeriyor kendim taşıdığımdan biliyorum ecel terleri döktürüyor insana) ben kimsenin kaporasını yemem sobada yakarım yine yemem dedi bunun benzeri şeyler konuştuk.

Ali usta'nın avukatlığını yapmıyorum/ Ticari hiçbir bağım yoktur/ Tanıdığım değildir / Sadece zamanında bir akvaryum almıştım. İsteyen merak eden görüşüp konuşabilir.(Benim yaptığım gibi)


[/QUOTE]
Yusuf Bey,
    Ali Bey adına buradan konuşmanızdaki amacı anlayamadım. Yaşamadığınız bir konu üzerine, savunduğunuz kişiden aldığınız bilgilerle, o kişiyi savunma anlayışınız avukatlarca mesleki olarak para kazanma amaçlı yapılan bir iştir. Kulaktan kulağa yapılan aktarmalarda yanlış anlaşılmalar olabilir. Örneğin "Akvaryumu bu saatte istemem" dediğimi iddia ettiğiniz husus Ali Bey'le 1 akşam önceden anlaşılmış/sözleşilmiş bir durumdu. Öğlen saatinde müsait olamayacağımı, ancak sabah veya akşam istediği saatte gönderebileceğini kendisiyle konuştuk ve ANLAŞTIK. Ama ertesi gün tam gün ortasında beni arayıp "Akvaryumu yükledim" deyip adresi sorması nasıl bir anlayış? Bunu da ilk yazımda açıkça belirtmiştim. Yazılarımı dikkatli okumadan anlattıklarımı saptırıcı yorum yazılması konuyu tekrar açıklamamı gerektirip vakit kaybına neden olmakta. Bu konuda dikkatli olmanızı rica ederim.
    Tekrar açıklayım:
1. Ben vakit olarak Sayın Ali Bey'i sıkıştırmadım. Kendisinden en sağlam akvaryumu verebileceği en geç ve en kesin tarihi istedim .
2. Benim evim Ankara'da Erzurum'da değil.
3. Kendisinden aldığım ilk akvaryumun üzerinden 2 yıl geçti. Ali Bey sipariş ettiğim yeni akvaryumu teslim etmedi. Getireceği tarihte ise eski akvaryumu satıp teslim etmek üzere söz vermiştim. Bu tarihte de anlaştığım arkadaşa  teslim etmek zorunda kaldım. Balıklarım da küçük bir akvaryumda kaldı.

   Yorum yapacak arkadaşların olayın nasıl olduğunu "eğer şahit olmadılarsa" anlatmamalarını rica ederim.

   USTA tabirinin hakedene verilmesi gerektiğini düşünenlerdenim. Devrim arkadaşın acımadan bu yüzden eleştirilmesi bence doğru değil. Haketmeyene USTA denilmesi gerektiğini düşünenler varsa bu tabiri kullanabilir. Yaşça büyük olduğu için "Bey"de kullanılabilir. Mesleği adının başına da konulabilir. Bunlarda sakınca olmadığını düşünüyorum. Ama toplumumuzda USTA ifadesi yüceltici bir sıfat olarak kullanılmakta ve hakedene söylenmesi gerekir. Başka fikirlere de saygı duyarım.
  
Saygılar.
gokkhan2013-02-12 17:41:40
Ali Usta'dan Akvaryum Alışverişi
[QUOTE=nosaban]Ali bey duzgun, durust bir esnaf ben bir sikinti yasamadim. Elestiri dozunda olmalidir. Sifir araba aliyorsunuz o bile gununde gelmiyor, ucaga biniyorsunuz sefeler aksiyor. Aldiginiz hazir degil ozel uretim ise bazi gecikmeleri kabul edebilmek lazim. İnsanlarin ekmeginle oynarcasina futursuzca elestirmek cok dogru degil. Oyle bahsettiginiz gibi 50 - 100 liraya tamah edecek bir insanda degil. İyi bir usta isciligi basarili ben aliveristen memnun kaldim. 50 lira kapora verip dukkani satin almis gibi davranmak da cok tutarli degil. Akvaryumumu yapan ali bey ve calisanlarina tesekkur ederim.aksakligi kimse istemez ama karsilikli anlayis herkese gereklidir. Saygilar
[/QUOTE]

Sevgili arkadaşım,
50 Tl'ye dükkan satın alınmaz senin bu yerinde tespitine ben de katılıyorum. Ancak son yazımı eksik okumuş olabilirsin tekrar okumanı tavsiye ederim. Bu yazıdan amacımın dükkan satın almak olmadığını bilakis insanları mağdur olmamaları için bilgilendirmek olduğunu anlayabilirsin. Ali Beye teşekkürlerini de anlıyorum. Seni memnun etmiş. Kendisinden bol bol alışveriş yapabilirsin. Her malın bir alıcısı vardır. Saygılar.

NOT: Yeni üyesin. Profilinde yer almayan bilgileri girersen iyi olur. 
Ali Usta'dan Akvaryum Alışverişi
Arkadaşlar Akvaryumcu Ali'nin attığı son mesaj da fake çıktı. Ne arayan var ne soran. Kaptırdığım kaporayı çok önemsemiyorum. Zaten amacım alışverişte nelere dikkat edilmesi gerektiğini henüz kazıklanmamış ve güvenini yitirmemiş arkadaşlara anlatmaktı. Alışveriş yapacak arkadaşların paralarını kaptırmadan, zaman ve güvenlerini yitirmeden, önlemlerini almış olarak hareket edebilmelerine katkı sağlayabilmekti. Umarım akvaryum hobisiyle uğraşan, bu işe zaman harcayan arkadaşlar buraya bir göz atarlar. Olumlu ve olumsuz yorumları göz önüne alarak alışveriş yaparlar. Saygılar.
gokkhan2013-02-04 15:14:33
Ali Usta'dan Akvaryum Alışverişi
Kapora 50 tl'ydi. Daha fazla istemisti ama Allahtan o an yanimda olmadigi icin 50 birakabilmistim. Yoksa kaptiracaktik parayi. Devrim bey sizin son mesajinizdan sonra yani dun saat 22.00 civarinda Akvaryumcu Ali forumdan mesaj atip telefon numarami sordu. Ben de gonderdim. Kapora iadesinde bir gelisme olabilir. Beklemedeyim...
Ali Usta'dan Akvaryum Alışverişi
Akvaryumcu Ali kaporayı hala iade etmedi. Yorum sizin.
Ali Usta'dan Akvaryum Alışverişi
Devrim bey, yalan dolanla iş yapan esnafın piyasada kimler sayesinde varlığını devam ettirdiğini bazı yorumları görünce anladım. Ben peşin paramı tıkır tıkır sayarken karşılığında kazıklanmayı hak etmiyorum. Başkası da kazıklanmasın. Esnafları piyasa ve müşteriler dürüstlüğe teşvik etsin. Yalancılara da prim verilmesin. Bu konuda söyleyecek çok şey var ama uzatmak istemiyorum. Ben de eski esnaf bir ailenin oğluyum birçok esnaf tanıdığımız da var. Sadece bir tek şey söylüyorum: "Esnaflar günü kurtarmak için ucuz oyunlara bu laş ma malı..." Bu usuller devam ederse büyük sermaye, kurumsal firmalar, AVM'ler er ya da geç esnafı piyasadan silecektir. Esnafları sıcak dostluklar, güven vb. değerler piyasada tutar. Bunları sadece bir tüketici olarak söylüyorum.gokkhan2013-01-19 22:12:44
Ali Usta'dan Akvaryum Alışverişi
Buraya konuyu açtıktan sonra Ali Usta beni aradı ve kaporayı iade etmek için hesap numaramı istedi, dün numarayı gönderdim ama hala parayı yatırmadı. Bunu bile geciktirdi.
Ali Usta'dan Akvaryum Alışverişi
Siz devam edin o zaman alışverişe. Ai Usta sizin zor günde de yanınızda olur.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.