ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
aluzil
Kullanıcı Grubu:
Forum Özel Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
40
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
28 Nisan 2006 21:41
Son Ziyaret:
04 Kasım 2019 13:54
Toplam Mesaj:
548 [0.08 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
koray kahvecioğlu
Doğum Tarihi:
24 Haziran 1979
Yaş:
44
İl:
Bursa
Meslek:
elektrık teknısyenı
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

[img]https://www.akvaryum.com/Forum/imzalar/10635.jpg[/img] 110*45*52 Bitkili Canlı doğuran

SON 10 MESAJI

Yarışma Katılımları Hakkında
Yarışma meselesi çok su kaldırır öncelikle oylama yapanlardan başlayıp katılımcılara kadar bir çok şeyin değişmesi inancındayım .
Cep telefonu ile çekilmiş bir fotoğrafın nasıl olurda çok daha kaliteli makineler ile çekilen daha iyi bir fotoğraftan daha çok oy almasına anlam veremiyorum .[:(]
Bu ve diğer bazı sebeplerden dolayı uzun zamandır yarışmaya katılmıyor ve oy kullanmıyorum. [EDIT]aluzil,2016-01-03 06:02:26[/EDIT]
EHEİM BİOPOWER 240 İÇ FİLTRE
Merhaba bio power serisi gercekten muhteşem hem biyolojik hemde mekanik temizlik yapıyor çok kaliteli malzemeden üretilmiş düşük enerji harcayıp çok iş yapan bir filtre
Malesef Türkiyede bulmak zor bazen sahibinden com üzerinde rastlıyorum ikinci el satılıyor incelemenizi tavsiye ederim arasıra ilanlarda görüyorum.
Eheim Pickup 2012 Uğultu Tıkırtı
Video yu izledim fakat sadece duyabildiğim ses hava ayar aparatının suya verdiği havanın sesi o ses benim filtremdede var video dan suyun altından gelen sesi ayırt etmek zor olur .
Eheim Tortu Filtresi İç Filtre
Merhaba resimdeki ürün çift katlıdır ortadaki gri aparata bastığınızda alt kısımdaki sünger ve kabı ayrılır tek kat olarakta kullanılabiliyor ben tek kullanıyorum oda işini fazlasıyla yapıyor.
Eheim Pickup 2012 Uğultu Tıkırtı
Filtrenizi sudan çıkartıp pervane ve mili kontrol ettinizmi. Vantuzları takıp çalıştırdım yazmışsınız. belki kargoda yada başka yerde sarsıntıdan pervane yerinden oynamış çıkmış. tam oturmamış olabilir.
MİLİN tutunduğu lastikler var( siyah ) o lastikleri kontrol edin yerinden oynadıysa mil ve pervanede bir yere sürtüp ses yapabilir normalde o filtreden ses gelmesi ilginç 2010 modelini yıllardır sorunsuz kullanıyorum.
Eheim Tortu Filtresi İç Filtre
Merhaba dış filtre emiş borusunun capı uygun ise her marka filtreye olur [:O] fakat şu an kendi kullandığım filtrenin borusunun çapını bile tam bilmiyorum 12-16 yada 16-22 olabilir siz eheım ın sitesinden ürünü bulup oradan hangi çap veya modele uygun olduğunu bulabilirsiniz.
Eheim Tortu Filtresi İç Filtre
Eheım tortu filtresini uzun zamandır kullanıyorum hem dış filtrenin temizlik süresini uzatıyor hemde küçük canlıların filtreye kaçmasını önlüyor 10-15 güünde bit tortu filtresini temizlerseniz debi düşmez ,dış filtrelerde debiyi en çok hortumların içindeki yosunlanma düşürüyor.
Flagly Nasıl Kullanılır
Merhaba flagy yi geçen hafta reçete olmadan satın aldım uzun zamandır beyaz dışkı dış parazit yüzünden çok balık kaybettim flagy tableti bir çay bardağına attım çok az sıcak su ekleyip boza kıvamına gelene kadar karıştırdım.
Daha sonra pul yem leri de bu karışıma ilave edip tekrar iyice karıştırdım ilk iki gün sabah akşam balıkları bu karışım ile besledim .
Bir gün ara verdim normal yem ve daha sonra ki günler 1 hafta bu şekilde uyguladım.
Balıklara inanılmaz bir canlılık geldi önce beyaz dışkı yı attılar şimdi şimdi dışkıları normal ve gayet hareketliler.
2 adet dişi kılıç kuyruğum kuyrukları kısık vaziyette köşede saklanıyordu şimdi Maşaallah ikiside akvaryumu yeni gelmiş gibi heryerde sağlıklı bir şekilde geziyorlar.
Sadece bir plati yeme ilgi duymadığı için bu yemden sanırım yemedi şu an karnı çökük vaziyette çok kötü durumda
Kısacası flagy benim tankımda işe yaradı önümüzdeki hafta pazartesi ve cuma günü tekrar aynı şekilde yemleme yapacağım tedaviyi hemen sonlandırmak istemiyorum .
Benim kendimce uyguladığım bir yöntem deneme yanılma yöntemi denemenizi tavsiye ederim.


NOT. Bu uyguladığım karışımın içine ilk uygulamada 1-2 damlada strax surup damlattım . Diğerlerinde strax kullanmadım.[EDIT]aluzil,2015-11-21 11:27:40[/EDIT]
Eheim Pro 4+ Çıkmış Meraklılara Duyurulur.
ÇİN malı değil ise bence okadar parayı vermeye değer 3 yıl önce aldığım klasik serisi 2213 çin malı olduğu için ses problemi vs. çok uğraştım sonra experance seri aldım ilk başlarda çok sorunsuz kullandım sonra dan fark ettim ki oda içerideki contalar yüzünden tahminime göre pis su girişi ve temiz su çıkışı aynı yerde yan yana olduğu için suyun büyük kısmı filtreden geçmeden akvaryuma geri dönüyor . Filtre tam performans çalışmıyordu
Bu sıkıntı tüm aynı şekilde çalışan farklı marka filtreler için geçerli .
Almanyadan gerçek germany üretimi klasik serisi filtre getirttim şimdi rahatım [:)))] çin malları ile arasında çok fark var.
Eheım pro serisini inceledim su giriş çıkış yeri bunlardada yan yana ama filtrenin içinde değişiklik yapıp suyun yandan alt tarafa akmasını sağlayan bir düzenek yapmışlar.
oyüzden bence bu seri daha sorunsuz ve kullanışlı olacaktır tabiki çin malı [:(((] değil ise
Eheim Pro 4+ Çıkmış Meraklılara Duyurulur.
Adamlar yapıyor bu işin uzmanı olmuşlar artık birazda ucuz olsa çok daha iyi olacak.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.