ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Chico
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
17 Şubat 2011 21:14
Son Ziyaret:
07 Mart 2011 12:34
Toplam Mesaj:
19 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
İbrahim İbrahim
Doğum Tarihi:
08 Mart 1991
Yaş:
33
İl:
Gaziantep
Meslek:
Öğrenci
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

SON 10 MESAJI

Yükseklikmi ? Genişlikmi ?
4 adet akvaryumumu 130*60*50 olarak yaptırdım. Yarın geliyor. Umarım herşey istediğimiz gibi gelişir. Bu arada yorumlarını esirgemeyen tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim.
Yükseklikmi ? Genişlikmi ?
Arkadaşlar iyi günler. Kısa bir süre sonra orta çaplı malavi ve tanganyika balıklarının üretimini yapmak üzere bir üretimhane kurmayı düşünüyorum. Sizlerden öğrenmek istediğim ; üretim akvaryumlarında genişlikmi önemlidir yoksa yükseklikmi ? Yani akvaryumu 140*60*50(h) mı yaptırmam uygun olur yoksa 140*50*60(h) mı yaptırmammı ?
Balığın Türü
Çok teşekkür ederim arkadaşlar. Şu anda araştırma içerisindeyim. Türkiye'de nadir türleri beslemeyi düşünüyorum. Öncelikle ithalat yapan firmalarla görüşmek gerekli sanırım.
Balıklarımın Türleri Nedir

İlk iki resim pek belli olmuyor ama 3. resimdeki balık tahminimce iceman.

Balığın Türü
 
Arkadaşlar öncelikle herkeze iyi günler ve sağlıklı balıklar dilerim. Merak ettiğim , yukarıda resmini verdiğim balığın türü nedir ? Acaba bu balık vatozmudur ve Türkiye'de satışı mevcutmudur ? Eğer satışı mevcut ise fiyatları ortalama olarak nekadardır acaba ?
Toptancı Üretimhane Kocaeli 40 Yeni Resim syf6
Hayalimdeki mekan. Birgün inşallah kısmet olursa bu şekilde biryer kurmayı planlıyorum ancak ilkönce su ürünleri mühendisliğini okumak hedefim. Aslında üretimhane olayını çok önceden düşünüyordum fakat elektrikle başa çıkamamaktan korkuyorum. Ancak başa gelen çekilir diyerek 7 akvaryumla başladım. Allah arkadaşlara bol kazanç ve bol şans versin. Çok hoş bir mekan olmuş.
Zebra yavrularımın çoğu filtrede öldü. Fikri olan var mı?
Adil bey pipo filtre kullanmayı denemelisiniz. Üretim akvaryumlarında ve yavru akvaryumlarında pipo filtre kullanılır. Tavsiyem GAP marka filtrelerden kullanmanız.
Yavru Akvaryumunda Filtre Sorunu
Pipo filtrelerinde boyutları vardır. Ayrıca pipo filtreye nekadar güçlü hava verirseniz emiş gücü ve su devirdayımı birokadar artar. 400 litrelik üretim setlerinde büyük pipo filtreler kullanıyorum. Size tavsiyem pipo filtre kullanmanız ve gerekirse çift hava çıkışlı hava motorunuzu bir ek parça ile tek hale getirerek kullanmanız.
LP 100 Hava Motoru

Öncelikle iyi günler ve iyi çalışmalar dilerim. Yaklaşık olarak 10 akvaryumluk bir üretim sistemi kuruyorum ve araştırmalarım neticesinde akvaryuma hava vermek ve pipo filtrelerde yeterli debiyi sağlamak için LP100 modelinizi düşündüm. Acaba bu model benim akvaryumlarıma gerekli havayı verebilirmi ?

üretimhane
[QUOTE=melikşah] [QUOTE=Chico]Kardeş bende seninle aynı düşüncedeyim. Şu anda ufak çaplıda olsa bir üretimhane kuruyorum. Ama benden sana bir kardeş tavsiyesi eğer bu işi gerçekten yapmak istiyorsan ve ileride büyütmek istiyorsan su ürünleri gibi bölümleri seçebilirsin. Bu denli büyük üretimhanelerin olmazsa olmaz sorunları çıkıyor emin ol. Bu sene sonunda kısmetse su ürünleri mühendisliğini okumayı düşünüyorum. Ordan sonrada emin ol büyük çaplı ses getirebilecek bir üretimhane kurucam.[/QUOTE]
 inş kardeşim  şuan ne üretiyorsun?

[/QUOTE]
 
Şu anda malavi üretimine başlıyorum kısmetse ve anlaşabilirsek forumdaki İzmirden Burak beyin F1 yunuslarını alıcam. Birde mbuna türleri.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

KULLANICILAR

  • 31 Online Kullanıcı, 17 Üye

Online Kullanıcılar

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.