ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Su Ürünleri
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
17 Mart 2011 17:01
Son Ziyaret:
28 Aralık 2013 23:25
Toplam Mesaj:
91 [0.02 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Ozan Ozan
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Ankara
Meslek:
Öğrenci
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

SON 10 MESAJI

Telefonum Çalındı.
Kardeş telefonun gitti geçmiş olsun. Birdahaki sefere daha dikkatli olursun umarım. Muhtemelen onu bir telefoncuya satacaklardır ve imei numarası değişerek telefonun bulunması imkansızlaşacaktır. Tekrar geçmiş olsun.
Su sebili Almak istiyorum
Arçelik öneririm kardeş. Geçen sene aldım sıcak soğuk bölüm haznesinin büyüklüğü dijital olup ısıyı ayarlayabilmen ve estetikliği çok güzel. Geçen sene ben 160 liraya almıştım şimdi fiyatı nekadar bilmiyorum.
Demasoni - Afra Jalo - AFra Cobue Söz verdiğim gibi =) ( SYF: 5 )
Emre kardeşim bu istek bu hırs bu azim inan bana bu şekilde devam edersen ilerde çok çok başarılı bir aktivarist olursun. Senin bu yaşta bu durumun inan bizleri çok mutlu ediyor. Balıkların konusunda bende yardımcı olmaya hazırım.Birand kardeşimin balıklarına diyecek yok tabi   İhtiyacın olan malzemeyi çekinmeden isteyebilirsin. 
4.000 lt Akvaryum ( Yok böyle bir sistem)
Hocam bu nedir ya  İnanılmaz bir görüntü ve güzellik. Bu akvaryumun karşısında saatlerce oturup seyredalabilirm  Yapanların ellerine sağlık valla.
Kgs doldurma
Cenk bey bukadar saçma bir durum olamaz aynı olayı bende yaşadım ancak gece saat 1 civarıydı. Adana gişelerine geldiğimde KGS nin bittiğini farkettim. Arabayı uygun biryere çekerek klubeden gidip doldurttum. Hemde gece saat 1 de. O işte kesin bir yanlışlık vardır. Görevli memurun işine gelmemiş olabilir.
Köpeğimin dişleri koptu
Göktuğ bey yıllardır köpek beslerim ancak köpeklerin diş döktüklerini ilk defa sizden duyuyorum. Köpeklerde dişler gelişir büyük ve çıkar bu yüzden kaşınma olur ve etrafındaki sert cisimleri ısırarak kaşınmayı önlerler. Çetin kardeşim sen en iyisi genede bi veterinere göster. Yanılıyorda olabiliriz.
Köpeğimin dişleri koptu
Köpeğin dişlerinin yerinde olmaması normal bir durum değil. Onlar insanlardaki gibi diş çıkarmazlar. En kısa sürede bir veterinere başvurmanızı tavsiye ederim.
Köpeğimin dişleri koptu
3 aylık bir köpeğin dişleri daha çok taze ve yumşak olur. Sert birşeymi verdiniz. Kemik türü ? Yada bahçede ağaç veya taş türü birşeymi ısırdı acaba ?
Köpeğimin dişleri koptu
Koptu derken kökündenmi çıktı yoksa kırıldımı ?
Mersin'de Akvaryumcu ?
Geçen hafta Mersin'e gittim ve akvaryumcuları gezdim. Ancak büyük bir hüsranla karşılaştım. İstediğim hiçbirtür canlı ve bitki yoktu. Aslında gitme amacım keşifti. Yaklaşık olarak 30 gün sonra Mersin'e bir üretimhane kuruyorum. Yaklaşık olarak 25 tür üretmeyi planlıyorum. Mersin'deki arkadaşlara duyrulur. Kurulumda tüm arkadaşlarımızı davet edicem 

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.