ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
selchooq
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
14 Nisan 2011 00:14
Son Ziyaret:
05 Kasım 2011 01:18
Toplam Mesaj:
6 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
SELÇUK KUŞAK
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

SELÇUK KUŞAK

SON 6 MESAJI

RYUKİN HAMİLEMİ?

Ryukinime bişeyler oldu,o sevecen kıpır kıpır balık birden akvaryumun köşesinde inzivaya çekildi.İlk başlarda hasta olduğunu düşünmüştüm ama yem atmak için akvaryumun kapağını açmaya geldiğimde eski haline dönüyor. kıpır kıpır mutlu, ama yemleri yedikten ve başka yem gelmeyeceğine kanaat getirdikten sonra tekrar inzivaya çekiliyor. Hep aynı dip köşede.. acaba bir çeşit kuluçkaya falan mı yattı???   acemiyim bu konularda yardımcı olursanız sevinirim.

PSİKOPAT JAPONUM
45 litrelik akvaryum
PSİKOPAT JAPONUM
Selamlar.3 gün önce akvaryumumu kurdum.tek japonum gayet mutlu şekilde 3 gün geçirdikten sonra sıkılmasın diye yanına teleskop ryukin, benekli japon ve altınbaş aldım bugün. ancak japonum 3 balığıda sürekli taciz ediyo,onlara hiç rahat vermiyo.akvaryumcu sorun çıkmaz anlaşırlar demişti ama japonum kıskançlıktanmıdır nedir onlara hiç rahat vermiyo.özellikle teleskopa çok üzülüyorum, acaba balıklarım aynı akvaryumda yaşamak için uyumlu değil mi? yardımcı olursanız çok sevinirim. not:bütün balıklar aynı boydalar.
japon balığım yüzeyde :(((
Yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler saolun....
japon balığım yüzeyde :(((

iç filtrem de var yazmayı unutmuşum..

japon balığım yüzeyde :(((

3 gün önce 2 adet japon balığı ve daracık bir fanus aldık. ertesi gün balıklardan biri ölünce bu işin fanusta olmayacağın karar verip bugün bir 50 lt akvaryum ve hava pompası aldım.ancak japon balığım normale döneceği yerde fanusta ki gibi sürekli yukarıya çıkarak suyun üstünden nefes almaya çalışıyor.acaba alıştığı için mi yoksa ters giden bir şeyler mi var? yarın yanına 3 tane daha arkadaş alıcam.arkadaşları gelince normale dönermi? not: ölen balığım aşırı yemlemeden gitti galiba.akvaryumcu tarafından bilgilendirilmediğim için günde 1 tutam yem atıyordum. acaba balığımın şimdiki davranışı karnının fazla tok olmasından mı  acaba? yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler....

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.