ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
xBugrax
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
35
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
03 Ağustos 2011 12:33
Son Ziyaret:
24 Ocak 2020 06:39
Toplam Mesaj:
111 [0.02 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Bugra Baydur
Doğum Tarihi:
18 Nisan 1997
Yaş:
26
İl:
Izmir
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Bugra Baydur Türkçenin Diriliş Hareketi Takipçisi

SON 10 MESAJI

Nano Tank İçin Bitki Önerisi
20 litrelik nano küp bir akvaryumum var içini bitkilendirmek istiyorum , akvaryum gibi nano olan bitki önerirmisiniz.
Full Redler Neden Ölür?
Büyük ihtimal su şartlarında atladığınız bir şey var tank özelliklerinizi ve tank bakımını nasıl yaptığınızı yazar mısınız?
Elma Salyangozu İle Çöpçü
Beraber yaşar, sıkıntı olarak şöyle bir şey çıkabilir 2 sinin menüsü aynı olduğu için çöpçü önceden dipteki yemleri emikleyip salyangoza bir şey bırakmaz salyangozda çareyi ince yapraklı bitkilerde arar ama onuda halledebilirsiniz.
Lepistes-beta
Akvaryumum 250 litre büyük akvaryumda sıkıntı olabileceğini düşünmedim betanın akvaryumu ayrı idi zaten 10 litrelik bir şey onda su kaçırdığı için oma aldım şimdi büyücek bir tül yavruluğa alıcam
Lepistes-beta
Karma canlı doğuran tankıma beta ekledim 1 hafta önce ancak 1-2 lepisteste kuyrukları tırtıklanmış gibi.Tankımda yakın bir süre öncesinde kuyruk erimesi olduğu ve bu aralar doğal gübreler ve besinler üzerinde çalıştığım için kuruk erimesi olup olmadığı hakkında tam bilgim yok. Uzun lafın kısası beta lepistes kuyruğı tırtıklar mı ?
Asidik Sularda Ph Sabitleme
Olarak sitrik asit(kolalarda asitliği düzenleyici yazan) namı diğer limon tuzu kullanılabilir mi ?
Co2 Mayalı Sistem+dıy Kabarcık Sayacı+dıy Difüzör
Benimkisi biraz yanlış oldu, durumu bilmediğim için damla sayacının hava geçirmediğini zannediyordum ancak annemin(hemşireydi bir zamanlar ) dediğine göre serum setinin kendi damla sayacağı içi sıvı ile doluysa hava geçiriyormuş onu denerseniz bence olur.Ben şöyle yaptım damla sayacını ortadan gibi bir yerden kestim sonra sayacın torbaya bağlanan kısmındaki plastik etrafını çıkardım (çok zor oldu), elimde 5 ml lik şırınga vardı onuda 3 ml yerinden kesmiştim onu damla sayacının torba kısmındaki yere taktım cuk diye oturdu sonra hava hortumunu şırınganın ucuna taktım diğer tarafını bir hortum bağlayıcıya taktım, onun ucunu ise serum setinde iğnenin takıldığı yerdeki esnek lastiğin boru giriş tarafına taktım ucunada damla sayacının kestiğim kısmının ucuna şırınga iğnesi ile ufakça 1-2 defa delip makyaj pamuğu ile doldurdum.Fotoğraf atabilecek bir aletim yok yani 1 tane telefon var ama o kadar yavaş ki yazması daha kolay geldi umarım anlamışsınızdır.
Co2 Mayalı Sistem+dıy Kabarcık Sayacı+dıy Difüzör
[QUOTE=y_a_s]Hocam bu check valfı nereden temin edebiliriz?[/QUOTE]
CO2 sisteminin bir parçası galiba yani bunla ilgili malzeme temin eden yerlerde satılıyordur sanırım ben bu sistemin benzerini serum seti ve şırınga ile yaptım serum seti 2 lira .
Şu difüzörü yaparken dediğiniz gibi pamuğu doldurdum ama hava hep kenardan çıkıyor onu nasıl halledebilirim ?
Beyaz Benek
Genel olarak ilaç tedavilerinde hastalık geçtikten sonrada belli bir süre kullanıma tedaviye devam etmek gerekiyor ama benim bir tecrübem yok bu konuda tecrübeli arkadaşlar daha iyi bilir.Acaba veliferalar'ın ana babası o dev veliferamı? eğer öyleyse yavrulardan bir kaç tanesine talip olabilirim
Fosfat Sorunu
Sanırım pek bir kişi ilgilenmiyor ancak şundan kesinlikle eminim ki çiğdem suyu etkili bir gübre (en azından evde üretilebilecekler arasında) . Değerlerini kullanım miktarını bilmiyorum ancak tanka ekledikten 4 gün sonra bitkilerde gözle görülür bir değişim var.Güllerde çiğdem suyu ekledikten sonra oluşan çok miktarda filiz var ki yaklaşık 20 gündür filiz vermiyorlardı cabombalarda da aynı durum daha hafif olacak şekilde var ancak onların boy uzaması durup yaprakları gelişti sazların gözle görülecek biçimde geliştiği belli hem boy hem sürgün hemde renklenme ve kalınlaşma olarak camlardaki yosunlar hakkında değişen bir şey yoktu bende cam jileti ile kazıdım bir daha oluşup oluşmamasına göre yosun etkisini göreceğim.Uzun lafın kısası çiğdem suyu bitkilere yarıyor, en azından benim akvaryumumda öyle oldu.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.