ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
BoraaD
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
11 Kasım 2011 09:24
Son Ziyaret:
28 Şubat 2015 21:22
Toplam Mesaj:
8 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Bora Gedik
Doğum Tarihi:
08 Haziran 1983
Yaş:
41
İl:
Adana
Meslek:
Öğretmen
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Bora Gedik

SON 7 MESAJI

Işık,kum ve taban gübresi önerileri...
     Ben de az önce birkaç yerde okudum, kullanmamak daha iyi sanırım. Onun yerine bahçe hortumunu kalıp olarak kullanıp akvaryum silikonuyla 30-35 cmlik çubuklar elde edip, onları kullanmayı planlıyorum. 
Işık,kum ve taban gübresi önerileri...
     Taban gübresini jbl'den alacağım Jbl aquabasis plus, kumuda jbl manado düşünüyorum. Bir de bir sorum daha olacak. Moss sarmak için bakır boru kullansam salınım, yapar mı, balıklara zararı olur mu? BoraaD2015-01-09 14:37:55
Işık,kum ve taban gübresi önerileri...
     Uyarılarınızı dikkate alıcam. Teşekkür ederim...
Işık,kum ve taban gübresi önerileri...
     Kemal Bey çok teşekkür ederim cevaplarınız için. Bitki önerilerinizi almak isterim tabi ki. Konuyu açmakta ki amacım tecrübeli arkadaşlarımdan bilgi ve öneri almak. Ben az çok araştırdım ama tabi ki tecrübe başka bir şey. Co2 düşünmüyorum ama gerekirse onu da kurabilirim. Liste de bu bitkinin bakımı zor ve ya birbirinden çok farklı ihtiyaçları var dediğiniz bitki varsa çıkarabilirim. Bunların yanına şu bitki idealdir bakım ihtiyaçları ortaktır dediğiniz bitki varsa onuda ekleyebilirim. Suyun oturmasına yardımcı olabilecek elodeadan başka bitkiler var mı?   
Işık,kum ve taban gübresi önerileri...
     Haklısınız çeşit biraz kalabalık ama adet olarak çok fazla olmayacak. Bitkiler görüntü olarak çok hoşuma gitti, sağlıklı ve kuvvetli bitkiler. Şehir dışından alım yapacağım için tek sefer de hepsi aradan çıksın tekrar tekrar uğraşmayayım istedim. Teşekkür ederim ilginize.
Işık,kum ve taban gübresi önerileri...
      Herkese selamlar. Yeni kurduğum 120x45x55 ölçülerde ki akvaryumum için taban gübresi ve kum alacağım. Bu konuda birkaç sorum olacak.

      Kumun yüksekliği kaç cm olmalı, kaç litre ve ya kg kum gerekir. Taban gübresinin miktarı ne kadar olmalı. Önerdiğiniz marka, ürün var mı? Bitki olarak rubra, windelov, söğüt, bacopa compact, mayaca fluviatilis, tennellus, parva, palustris cuba, petchii, becketti, lutea, noveu- zelandiae, lacustris, lili cina gibi bitkiler düşünüyorum, litre başına ne kadar ışığa ihtiyacım olur. Sump sistemi kurulu bir sorun yaratır mı?  Daha önce daha küçük ebadlarda bitkili deneyimim oldu ama bu kadar büyük ebadlar da ilk olacak bilgilerinizi beninle payaşırsanız sevinirim...
Yeni Gelenler Buradan Merhaba Desin

Merhaba arkadaşlar. Yeni başladığım hobimi doğru bir şekilde ilerletmek, sağlıklı bir şekilde yürütüp, eksiklerimi görmek ve yanlışlarımı düzeltmek konusunda bir süredir takip ettiğim bu siteye yeni üye oldum.

Herkesin geçmiş bayramını kutlarım...

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.