ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
cariandewil
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
30 Kasım 2011 21:05
Son Ziyaret:
26 Şubat 2019 16:11
Toplam Mesaj:
37 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
ilker yolcu
Doğum Tarihi:
09 Ağustos 1980
Yaş:
43
İl:
Mugla
Meslek:
optisyen
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

SON 10 MESAJI

poliüretan köpük yuva-akvaryuma yerleşti nihayet
2-3 renk seçeneği kullanarak oldukça orjinal bi kaya dekoru elde edebilirsiniz. girintiler koyu gri ( siyaha yakın) çıkıntılarıda gri renk ve üst kısımların bazılarına yeşilimsi bir boya ( yosun imajı vermek için )sanırım güzel olur.
benim fikrim...
Canlı yem üretimi (Kolay yosunlu su yapma)
Sakın balıklarınızı bu şekilde hazırlanmış bir suyun içerisine bırakmayın. iyonize olmuş ağır metaller zarar vericektir kesinlikle.
Canlı yem üretimi (Kolay yosunlu su yapma)
Bu cihazı daha önce kullanmıştım bir benzerini. genelde su arıtma sistemi satanlar sıklıkla kullanır. suyun içerisindeki ağır metalleri iyonize ederek suyun rengini değiştiriyor(yani oluşanlar yosun değil). suda nekadar fazla ağır metal ve yabancı madde varsa okadar koyu renge dönüşüyor ( bi süre sonra bataklık görünümü kazanıyor ) bu uygulama genellikle musluk sularındaki kirliliği göstermek için yapılıyor.
kaliteli bi şişe su ile karşılaştırmalı yaparsanız farkı görebilirsiniz.

poliüretan köpük yuva-akvaryuma yerleşti nihayet
Tebrikler :) oldukça yaratıcı.
zımpara ve boya bittikten sonrada görmek isteriz.
Lamine Cam
Teşekkürler tavsiyeler için,sanırım riske girmeye gerek yok :)
Lamine Cam
Merhaba arkadaşlar,
konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum. internette araştırdığım kadarıyla lamine cam temperli camdan biraz daha farklı. temperli cam darbede tuz buz olurken;lamine cam kırılsa dahi cam dağılmıyor diye biliyorum. 
acaba akvaryum kullanımı için uygun olur mu ? çünkü elimde yaklaşık 250 Lt tank yapabilecek kadar 7mm lamine cam var. eğer bilen veya daha önce kullanmış olan dostlarımızdan görüş ve tavsiye rica ediyorum.
sağlıklı akvaryumlar... 
iceman imi kusturdum :)
Herkese merhaba,

bugün 17. gündü ve dişi iceman imi kusturdum ve yavruları küçük alvaryuma aldım anne ile birlikte.yavrularda yumurta keseleri kaybolmuştu ve 3 tane ölü yavru çıktı yaklaşık 50 adet yavru var :)
anneyide yavrularla birlikte yavru akvaryumuna aldım 2-3 gün dinlendirmek ve beslemek için fakat çok huzursuz oldu. 2 saat kadar sonra ana tanka aldım ve gayet mutlu :)

kusturma videosunu sizlerle paylaşmak istedim.

sağlıklı akvaryumlara...

[VID]http://dai.ly/Ajn8aZ[/VID]
cariandewil2012-01-07 08:22:15
Hatamı yoksa normal mi
Ayırmakla çok iyi yapmışsınız fakat balık sayınız 220 lt için halen fazla. ya biraz daha eksiltin ya da daha büyük bir tank seçin.herşeyden önce balıklarınızın sağlıklı büyümesi önemli.


cariandewil2011-12-16 19:21:28
yunus yavruları
Öncelikle bol şans yeni balıklarınız için.
düzenli su değişimi ( haftalık 1/3 genel itibari ile uygundur ),düzenli besleme ile başlangıç olarak sorun yaşamazsınız. tabi iç filtre kullanacaksanız çok fazla akıntısı olmaması lazım ve mutlaka ısıtıcı kullanın çünkü yavrular daha narin olurlar.
bu şartları sağlarsanız 3-4 ay içinde istemiş olduğunuz boyuta ulaşır. fakat imkanınız varsa şimdiden büyük bir tank temin edin. en sağlıklısı olacaktır.

sağlıklı akvaryumlara...
Malawi Cinsi Balıklarım Neden öldü...
Öncelikle geçmiş olsun.
muhtemelen suyunuzu dinlendirmeden balıklarınızı koyduysanız ve su soğuk ise balıkları olumsuz etkilemiş olabilir.komple su değişimleri için 1 tanede küçük akvaryum bulundurun tavsiyem. 1-2 gün ana tankınız kullanıma hazır olana kadar.
ayrıca ciklet besliyorsanız ağaç kökü,mango kökü gibi şeyleri pek kullanmayın;midye kırığı taban ve birkaç kaya dekoru uygun olacaktır.

yeni balıklar için suyu değiştirin,tuz oranını ayarlayın ve dezenfenktanı koyup 1-2 gün o şekilde filtre ve hava motoru ile çalıştırın.

sağlıklı akvaryumlara...

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.