ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
onder
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
02 Temmuz 2006 23:07
Son Ziyaret:
24 Mart 2008 23:41
Toplam Mesaj:
10 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
önder
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Izmir
Meslek:
serbest
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

onder

SON 10 MESAJI

Yavru yunuslarım kayboldu
arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim.hiç aklıma gelmemişti tülün altınfan yavruları yiyebilecekleri.ama doğru olabilir.diğer dişi yunusumda 1 hafta oldu yumurta alalı onu direk yavru tankına alacagım.sağlıklı balıklar herkese
Yavru yunuslarım kayboldu
arkadaşlar bu akşam ev gelince hemen akvaryumumun başına koştum.çünkü dün akşam yunusum doğurmuştu ve yavruları bugün çok merak etmiştim.geldim ki birne ne göreyim tül yavruluğa aldığım yavrular yoktu.uçmadı ya bunlar.tülde yırtık yok 20 yıldan beri balık besliyorum ilk defa başıma böyle birşey geldi.hala şoktayım.sizlerle paylaşmak istedim. 
Her Şeye Değen Görüntüler
Maşallahh çok güzel duruyorlar. Balık kaç yaşında kaç tane yavru aldınız biraz bilgi verirseniz seviniriz. Bu arada balıklarınızı kusturmayıp doğal olarak yavrulatmanız bence çok güzel. Bu canlıların doğasına uygun bir davranış. Sizi canı gönülden tebrik ederim. .

Damızlık yunuslarım
maşallah balıklarınız çok güzel.dişinin ağzı dolu zannedersem.akvaryum  ve hakkında biraz bilgi verirseniz sevinirim.kaç aylıklar kaç litre ve ne gibi bir yemleme yapıyorsunuz.
arka fon ve ışıklandırma
kardeş gerçekten çok hoş olmuş ışıklandırma sistemine bayıldım.hele sağ kenardaki kayanın içinden hava çıkması gerçekten çok hoş.yeni resimlerini bekliyoruz.

Samimi cevaplar istiyorum

keşke herkes bu hastalığa yakalansa.bunun kimseye zararı olmadığı gibi günümüz şartlarından bir nebze bizi uzaklaştıran bir hobi.ilkokul 5. sınıfa giderken başlamıştım bu hobiye şimdi yaş 29 oldu ve en büyük idealim yunuslardan yavru almaktı her seferinde bir problem çıktı ama yılmadım.geçen sene aldığım 1e 5d balığım tam yavru vermeye başlamıştıki bir dişi haricinde hepsi öldü.ama kafaya koydum yine en baştan başlayacagım.yani tek siz değilsiniz bu durumda olan.en kısa zamanda yavru almanız dileğiyle

yunuslarımın renk alması için ne yapabili

dostum ne balıklarını cinsi ne akvaryumunun boyutlarını söylersen yardımcı olabiliriz

 

Neon bakımı hakkında yardım

arkadaşım bu hobiye yeni başlıyorsun anlaşılan.akvaryumun gerçekten ufak ama bitkili güzel bir akvaryum yapabilirsin.bu ölçülerde bir akvaryuma 6 adet balık yeterli olcaktır.sayıyı fazla yapıp balıkları strese sokmamanda fayda var.onlarda birer canlı bu ufak bir odada bir sürü insanın olmasına benzer rahat edemezsiniz.ufak bir mango kökü suyun işini görür.bitkilendirmeyi abartmadan yapmanda fayda var.yazdıklarıma uyarsan küçük ama görsel olarak güzel bir akvaryum elde edebilirsin.

 

dış fitre hortumu

filtreyi aldığınız dükkandan ilave boru temin edebilirsiniz.tetra tec tanınmış servis ağı olan bir firmadır.size yardımcı olacaklarını umuyorum.bu tür basit problemleri dert edinmeyin çünkü bu uğraşın karşılığını fazlasıyla alacaksınız.

 

akvaryuma taş?

yok dostum herşey yolunda gözüküyor.ne tür balık besleyeceksin

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.