ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
okan
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
03 Temmuz 2006 22:38
Son Ziyaret:
21 Şubat 2024 18:44
Toplam Mesaj:
172 [0.03 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
okan öztürk
Doğum Tarihi:
17 Şubat 1989
Yaş:
35
İl:
Izmir
Meslek:
Öğrenci (elektrik bölümü)
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

OKAN ÖZTÜRK
İZMİR

SON 10 MESAJI

70 lt nano kurulumu yeni resimlersyf.4'te
Kerem bey bu boydaki akvaryuma tuzlu su biraz su değerleriniz tuturmak zor gibime geldi. Bana göre tuzlu su akvaryumuna sump çok önemli bence sumpsuz başlamayın derim. Bence biraz daha araştırın derim çünkü tuzlu su çok zordur tatlı suya benzemez. Bence eksiğiniz çok gibi, tabi ben çok iyi bilmiyom tuzlu suyu bi ara beslemek istemiştim ama maliyeti çok geldiği için vaz geçtim.
Yeni Fanlarım
[QUOTE=VOLKANAYAZ][QUOTE=Hasan Demir]Çok cahilce bir soru olacak ama tuzlu su alüminyumla reaksiyona girer mi?
 
Bu ürünün alüminyum kısmı suyla temas etse soğutma daha verimli olur hem de su buharlaştırarak ısıyı uzaklaştırmaya gerek kalmaz diye düşünüyorum.  Üç dört tanesini birarada kullanırsak nanolar için uygun olabilir.
[/QUOTE]
 
Hasan buna yakın sistemler, yurt dışında nano soğutma işleminde kullanılıyor. Iceprop olarak araştırabilirsin. Ülkemizde neden hala kullanımda değil, merak ettiğim konulardan biridir. Tebessüm
[/QUOTE]

Volkan bey ben zararlı diye duymuştum ama gene yanlış bilgilendirme olmasın tam bilmiyom .Sikkin Eğer zaralı deyilse çok rahat ve ucuza soğuta bilirsiniz. Bende bitane mevcuk biraz ufak ama işe yararsa bende kulana bilirim.Tebessüm
Mdf konsol akvaryumu taşır mı?
Bence riske girmeye değmez. Kendimden örnek vermek gerekirse evde bi dolap vardı akvaryumu onun üstüne koymuştum 80 kg ağırlığında ama üzerinden belli bi zaman geçtikten sonra ( 5-6 ay gibi) dikkat etimki dolabın üstü eğilmişti yani riske girmeye değmez. Bence profil ile destekleğin olmadı yeni profil masa yapın derrim.
KENDİ AKVARYUM DÜNYANI KENDİN YARAT
Ekrem bey arka fona baktığımda taşların arasında boşluklar vardı eğer bitkili tank yapcaksanız böle taşların arasından bi kaç bitki dikerseniz çok daha hoş gözükecektir. Biraz daha abartırsanız aralarına riccardia vada yosun gibi bişeyler dikerseniz çok güzel olacaktır. Tabi bu benim düşüncem TebessümGöz%20Kirpma
Garip Canlılar
Bildiği kadarı ile bu saylangozlardan kurtulma yolu tuz, ama bitki yada vatoz yani tuza hassaz canlı var ise kulanmayın derim. Bu konuyu araştırırsanız daha iyi bilgilere ulaşa bilirsiniz.
Kaplumbağaya ıspanak verilirmi?
[QUOTE=druzhok]Ispanak kaplumbağalara verilmemesi gereken yeşillikler listesinde, zira kalsiyum emilimini bloke eden oxalic asit içeriyor yüksek oranda. [/QUOTE]

Verilmemesi gereken yeşillikler listesinde demişiniz. Acaba başka hangi yeşillikler verilmemelidir, bizi bilgilendirirseniz sevinirim.
Camların arkasını boyamak
[QUOTE=Derbet] Merhabalar;

Boya, arka plan değiştirmeye karar verirseniz kazıma güçlüğü nedeniyle sizi zorlayacaktır.

Saygılar.
[/QUOTE]

Değiştirmeyi karar verdiğinizde tinerle çok rahat bi şekilde çıkara bilirsiniz hiç dert etmenize gerek yok Göz%20Kirpma

Bu Balıklar Demasonimi...?
Nihat bey kafanız çok karışmış sanırım size şöle bişey söleyeyim kenyinin şeritleri aşağı doğru inerken soluklaşır aynı aşağıdaki resim gibi.
 
 
 
Ama demasonilerin düz şerit halinde iner karın bölgesine kadar ve silinme olmaz resimdeki gibi.
 
 
 
 
 
En iyi bu şekilde ayırabilirsiniz demasonilerin karnına kadar gider şeritleri ve silinme olmaz.
 
Sizin resimdeki balıklar anlıyacağınız gibi %99 kenyi Wink

 
 
 
Radinant2008-09-26 14:02:05
Tansiyon Ölçme Cihazından Hava Motoru Yapma
[QUOTE=ECZ79]

Tebrikler iyi çalışma ama dikkat edin tansiyon aletlerinin motoru uzun süreli çalışmayı kaldıramaz ve bozulur.Akvaryumunuzun havası için fazla güvenmemek lazım derim.Saygılar.

[/QUOTE]

Bence kaldırır eğer bozulursa ona benzer bi motor çok rahat bi şekilde bula bilirsiniz bi elektronikçi den en fazla taş çatlasın 5 ytl dir motor hem elektrikler kesildiğinde çok rahat bişekilde pille çalıştıra bilirsiniz olmadı bi akü alıp sarj cihazı yapıp aküye, bi devre kurup elekrikler kesildiğinde bile çok rahat çalışır geri geldiğinde elektrikler akü devre dışı olup şebeke elektriğinle çalışmaya devam eder.Tongue Big%20smile Çok süper olur aslında çok basit bi iş rahatlıkla yapa bilirsiniz. Yapan olmazsa ödevlerim ve projem bittinde ben yapa bilirim sizler için Smile.
Ramirezi :(
 Bence ramirezleriniz de sorun var eğer akvaryumda sorun olmuş olsaydı neonlar da ölebilirdi neonlarda çok hassazlar. Ramirezlerinizi bence karantineye alın gözlemleyin hasta falan olabilir ana tanka yayılmasın hastalık.
 Sağlıklı balıklar.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.