ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
cskn_1
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
22 Şubat 2012 00:02
Son Ziyaret:
01 Mart 2012 17:31
Toplam Mesaj:
5 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
coşkun bülbül
Doğum Tarihi:
24 Temmuz 1990
Yaş:
33
İl:
Trabzon
Meslek:
öğrenci
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

coşkun bülbül

SON 5 MESAJI

japonların Üreme güdüleri ve Davranış Şekilleri
Mesut bey akvaryumu bu gün aldım içine önceden yıkadığım kumu ve taşları ekledim ayrıca yine önceden beklettiğim suyu da ekleyip motoru bir kaç saat çalıştırdıktan sonra balıkları da ekledim şu an balıklar çok mutlu inşallah bir an önce yumurtlarlar her şey için tekrar teşekkürler.
Sağlıklı balıklar...
japonların Üreme güdüleri ve Davranış Şekilleri
Kemal bey ve Mesut bey öncelikle ilginize teşekkür ederim.Önerilerinizi dikkate alarak balıkları 50 litrelik akvaryuma taşımaya karar verdim zaten onları o tankın içinde gördükçe ben daralıyorum balıklar ne yapsın... Akvaryumu daha yeni alığım için müdahale etmek istemedim yarın erkenden akvaryumu iade edip yenisini alacağım duruma ve fiyata göre daha büyüğünü de alabilirim.Eve gelir gelmez akvaryumu balıkların rahat edebileceği şekilde dekore edip suyu dinlendirdikten sonra balıkları ekleyeceğim.Ayrıca yarın arkadaşım 150 litrelik bir akvaryum daha getirecek onda da cichlid (favori balığım) beslemeyi düşünüyorum cichlidler hakkında çok şey okudum uygun akvaryum hacmi en az 200 litreymiş 150 litre akvaryumda 10 tane cichlid beslesem sorun olur mu? 

Yeni Gelenler Buradan Merhaba Desin
Merhabalar
Balıkları çok severim, balık hastalığım alabalıkla başladı:) komik gelebilir ama köyde yaşıyorum ve dışarıda yaptığım havuzda yıllarca alabalık besledim.Ama artık zevk vermemeye başladı ve 1 yıldır evde japon besliyorum.Normalde cichlid hastasıyım japonlar sadece hobiyi öğrenmek için.Uzun süredir forumlardan cichlidle ilgili yazılar okudum ve yakın zamanda 250 litrelik bir akvaryum yapacağım inşallah.
Herkese sağlıklı balıklar.
japonların Üreme güdüleri ve Davranış Şekilleri
Merhabalar, öncelikle vermiş olduğunuz bilgiler için teşekkür ederim. Konu baya eski ama yine de yazmak istedim, bende de 3 tane japon var 2 dişi 1 erkek son zamanlarda yukarıda yazdığınız özellikleri göstermeye başladılar ve akvaryumun dibindeki kumları taşıyorlar ,taşıdıkları yetmiyormuş gibi kumdan biraz daha kalın olan çakıl taşlarını da akvaryumun kenarına topluyorlar:)) balıklarım yaklaşık 2,5 yaşlarında. Eski tankım (50lt) alttan su çıkardı balıkları küçük akvaryumuma almak zorunda kaldım akvaryumu değişince tekrar eski evlerine dönecekler. Neyse lafı fazla uzatmadan soruma geleyim acaba balıklar bu akvaryumda yumurtlayana kadar beklemeli miyim? akvaryum 20lt balıklar bu akvaryum da yumurtlayabilir mi? yoksa acilen daha büyük bir akvaryum mu alayım? şimdiden teşekkürler.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.