ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
genturk
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
18 Temmuz 2006 01:34
Son Ziyaret:
25 Şubat 2012 11:45
Toplam Mesaj:
11 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
riza keskin
Doğum Tarihi:
26 Şubat 1980
Yaş:
44
İl:
Istanbul
Meslek:
ogrenci
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Rıza Keskin

SON 10 MESAJI

Ankara taş market
[QUOTE=XFACTOR]

Arkadaşlar merhaba,

Bukadar büyük bir taş market olmasada Avcılardan Büyükçekmece istikameti üzerinde Parseller Türksan durağını geçince sağ tarafta kalıyor. Bu ciavarda oturan arkadaşlar gidip bakabilrler. Kg 50Kr. Eminim aradığınız birçok kaya türünü burada bulabilirsiniz.
 
Sagılar...
[/QUOTE]
İstanbul Çekmeköy de çok güzel bir taş market var. taş dünyasına filan göre de fiyatları çok daha uygun. www.tasmarket.net  adresinden bakabilirsiniz. Ben de internetten bulmuştum. Tankım için falez taşını burdan kg si 1 TL den almıştım.
akvaryuma dolomit taşı konula bilirmi?
Ben japonda kullaniyorum hic de bir sorunum olmadigenturk2012-02-09 20:27:53
Kemerburgaz Taş Düyası'nın Adresi?
Çok pahalı, hatta fahiş fiyata satıyorlar taşları. Tavsiye etmiyorum.
Ankara Taş Market ?
Falezi İstanbul'da 250 ye alıyoruz orda daha ucuz olmalı.
Fanusta neden balık beslenmez!
Ben görünce zaten içim acıyor. Hele o rengarenk japonları tıklım tıklım dolduruyorlar ya alıp kaçasım geliyor hayvancıkları oradan.
umudovski2009-08-29 15:40:40
Bitki ve toprak konusunda
Sevgili arkadaşlar yıllar sonra sizlere tekrar merhaba demenin heyecanı içindeyim. Bir sorum olacak. Bir akvaryum kuracağım, bu akvaryumun dibine tatlı su gölünden temin edeceğim çamuru döşesem ve bu çamura yine aynı gölden topladığım bitkileri diksem verim alabilir miyim? Bu akvaryumda Japon balığı beslemeyi düşünüyorum sizce balıklar zarar görürler mi ?
Dış filtre
ya arkadaslar anlamıyorum bu suyun devirdaym olayını nasıl saglıyoruz içine motor mu yerlestiriyoruz yerleştiriyorsak nasıl yerlestiriyoruz diğer yandan bende GAP 2 motor başlıgı var o kullanılır mı  kullanılırsa ne sekilde kullanılır acıklama yaparsanız cok sevinirim. forumun genelindeki bir eksiklik olarak gordüğüm bişi var ki o da şudur can alıcı noktayı yazmıyorsunuz...lutfen biraz daha acıklayıcı olalım herkese emeği için teşekkürler.
CO2 düzeneği
e peki bu sekilde kurduktan sonra bu duzenek ne işe yarıyor içine hortum sarkıtıp akvaryumun içine mi salıoz bi yardım pls
Türkiyede bulunan akvaryum balığı resimli

arkadaslar ben besledim bu balıgı ben tokat/turhallıyım bizim orda karadenize dokulen yesilırmak nehri var orda bol miktarda bulunur biz bu balıga yılanus deriz bu balık kendi ortamında yaklasık 20 kg a kadar cıkabiliyor boyu da yaklasık 1 metreyi buluyor (lakin akvaryumda ortama uyum saglama durumu oldugundan buyuyemiyor) buyudukce rengi kızıllasıyor.akvaryum için ideal lakin bu balık daha cok etçil özellik tasımakta yarın oburgun yavrulara saldırıp saldırmayacagı hakkında hicbir fikrim yok.bununla beraber pek dövüş meraklısı bir balık olatak gormedim kendisini yerde yatar kumları eşeler canlı yem için ölür...birde buna benzeyen yerde yatmayan devamlı yuzen bir balık vardır buna da kayatalı derdik...yıllardır istanbulda yasamaktayım tokatta oılsam fotosunu cekerdim ama iş güc gurbetteyiz selamlar saygılar.

Lütfen imla kurallarına dikkat edelim !

erciyes2006-7-18 8:57:15

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.