ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Fehim26
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
06 Haziran 2012 19:05
Son Ziyaret:
10 Kasım 2015 19:28
Toplam Mesaj:
95 [0.02 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Fehim Dağdelen
Doğum Tarihi:
03 Ocak 1995
Yaş:
29
İl:
Eskisehir
Meslek:
Öğrenci
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Yunus Sarı prenses Mavi prenses

SON 10 MESAJI

Balıklarım kırma mı ?
Resimden gördüğüm kadarıyla öndeki balığınız yunus diğer küçük olanda mavi prensesdir.Mavi prensesler agresif bir tür olduğundan kovalaması normaldir.Bu arada sarı sarı dediğiniz şeyler ise yumurta olduğunu yazdıklarınızdan kabul edelim.Atması normaldir , eğer ki ilk yavrusuyla tutmayı zamanla öğrenecektir.Bu arada akvaryum kaç litre nasıl ortam o tür bilgilerde verirseniz iyi olur.İyi Günler...
1 kere kapağı açılmış yem ne kadar süre kullanılır
Şahsen ben aldığım yemleri bölüp , buzdolabına koydum.Şuanlık sıkıntı yok arada azar azar alıp veriyorum.Bir sorun teşkil etmiyor.
Nadide Yunus Kolonim ( Son hatıra fotoğrafları)
Bu yunuslar beslenmez mi ? Ne güzel balıklar yani o kadar akvaryumda çok değişik malavi türleri baktım ama yunus kadar canlısını,renkleri muhteşem bir balık kafa yapısı daha bir çok özelliği . Yavrudan kendi yavrunu büyütmen daha da muhteşemdir.Yunus konuları her zaman ilgimi çekmiştir.Sağolun konu için teşekkürler.Maşaallah nazardan saklasın.
Yeni yunus yavrularım için yem desteği
1 metre akvaryumda 20 adet 2 3 cm balıklardır.Dış filtre hava motoru vardır. Düzenli dip çekimi su değişimi yapılmaktadır. Bu arada kurutulmuş artemia bayıldılar Birde tavsiye ettiğiniz yemleri en kısa sürede almayı deniyeceğim.Teşekkürler...
5 metre için tavsiyeleriniz
Büyük ihtimal filtrasyon yetersizdi.Diğer bir olasıkta cam önünde olduğu için akvaryumun suyunun sararmasıdır.Büyük ihtimal bu iki sorun olabilir.
Yeni yunus yavrularım için yem desteği
Elimde şuan yavru toz yemi var . Su piresi üretiyorum bu arada günde az az veriyorum .Ayrıca seranın vegatable sanırım göz gibi  yemi var. Tetra discus ve seranın gene  tablet yemi var yeşil olandan. Bunların haricinde sera flora , kabuksuz artemia, almayı düşündüğüm yemlerdir. Bunların haricinde başka alabileceğim yem var mı ? Yada bu yemlerin arasında bu olmaz dediğiniz var mı ? Tavsiyelerinizi bekliyorum..
Filtrede yeni meteryal karsinizda Diatomit resim9
Alper bey dış filtrenin ortasına koyarsanız daha iyi olacağını düşünüyorum.

yosunlar hakkında
Valla aynı sorun bende de vardı.Su piresi tanklarımda aynı böyle küçük canlılar hepsini yakalamak için baya bi uğraş verdim sizinkiler daha küçükmüş =) büyükler hemen su dibine gidiyorlar cok değişik bi canlı türü bende merak ettim bilen birisi bilgilendirirse sevinirim . İyi akşamlar..
En iyi ve ucuz petshop
Fantom akvaryum olabilir Stadyum ilerisinde Burak Akvaryum..

Mikrokurt Kültürü - Maliyetsiz Artemia Alternatifi
Şimdi benim anlamadığım olay şu bir kap içine ekmek,süt,yulaf vb. malzemeleri karıştırdıktan sonra o mikro kurtlar kendiliğinden mi oluşuyor ? Öyleyse bi denemek isterim.Kafam karıştı sormak istedim.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.