ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
SaffetBayrak
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
12 Haziran 2012 09:39
Son Ziyaret:
23 Haziran 2013 20:07
Toplam Mesaj:
60 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Saffet Bayrak
Doğum Tarihi:
11 Mayıs 1997
Yaş:
26
İl:
Kayseri
Meslek:
Öğreci
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

 

Sp ve Yunus

SON 10 MESAJI

Isıtıcı bozukmu
Termometre var akvaryumda , 26 dereceye ayarlamıştım kapanması gerekirken kapanmadı 27 derece oldu akvarum suyu 
Isıtıcı bozukmu
Merhaba Arkadaşlar yaklaşan kış nedeniyle akvaryuma ısıtıcı aldım. Petshoptaki adam akvaryumum için en uygun olanı verdi (100W Roxin marka ısıtıcı ) nasıl kullanıcam diye sordum ısıtıcının üstünde bir ayar yeri var 24-26 gibi değerler yazıyor ona göre ayarla dedi örneğin 26 ya ayarlarsan 26 dereceye gelince çalışmasını durdurur dedi akvaryuma taktım 26 dereceye ayarladım bazen durdu bazen çalıştı 27 dereceye geldi bende fişini çektim ne yapmalıyım  bıraksam balıklar kaynar diye korkuyorum 
Büyüme süreleri
Merhaba arkadaşlar 100lt akvaryumum var kayalıklarda mağaralar felan yaptım ve şuan silis kumu var 2 tane sp var 2-3 cm ikiside, ve 3 tanede yunus var onlarda 2-4 cm aralığında ne kadar sürede 10cm civarı boya gelirler?  Ayrıca balıkların hızlı büyümeleri için vitaminler varmış bilgi verirseniz sevinirim. 

Teşekkürler.
Aydınlık Değil
Teşekkürler Doğukan abi Bende Kocaeli'liyim Kandira  yani şimdi ya akvaryumu pencere olan bir yere taşıcam yada ışık alcam demi ? Led mi önerirsin ?
Aydınlık Değil
Aralıkta duruyor pencere felan yok akşam ışığı açarsam aydınlanıyor 
Aydınlık Değil
Merhaba arkadaşlar 100lt bir akvaryumum var Melek ve Vatoz besliyorum dipte lav kırığı var ama sorun şu ki akvaryum çok karanlık henüz ışık yok ama ışık olmasa bile gündüz çok karanlık tanıdıklarımın akvaryumları ışık olmasa bile gündüz ışıl ışıl bir kaç kişiye sordum beyaz silis kumu al lav kırığı koyu olduğu için karanlık olabilir dediler. 
Uygun balıklar
Akvaryum küçük, Emre Abinin dediği gibi karides olabilir bence çokta hoş olur. Bence beta beslemeyin akvaryumcularda bardakta satıldığınada bakmayın hepsi ya hasta yada streste. zaten beta için en az akvaryum hacmide 30 litre civarı küçük akvaryumlarda balıklar karakterlerini gösteremiyorlar.
Akvaryum ve Türlerim hakkında bilgilendirme istiyorum
Sivas Caddesinden balıkçıların ordan dümdüz git yolun ortasından zaten tramvay geçiyor , yolun sağ tarafında Forum Kayseri var. Yolun sol tarafında ise profilo felan orda 7-8 tane Petshop var orda bulabilirsin. Ben geçenlerde sordum canlı bitki tek tük kalmıştı pahalı veriyorlardı.Kışın gelir dediler ama Elodea gibi bitkileri Talas'ta Kuş Cennetim Petshoptan bulabilirsin kökü 1,5 TL idi. 

Sağlıklı balıklar.. 
Meleğimin türü ne ?
Cevap veren yok mu ?
Dev Akvrayum Projem
Eğer yaparsanız süper olur. Bence sakin balıklar ekleyin çünkü 8 ton çok fazla , arada sizde girip yüzersiniz  yüzerken yanınızda pirana olması pek iyi olmaz   Tabii bunları şaka olsun diye söylüyorum siz önce yaptırmaya bakın sonra balıklara geçersiniz.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.