ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
BasakOzturk
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
04 Ağustos 2006 19:59
Son Ziyaret:
06 Eylül 2006 08:51
Toplam Mesaj:
4 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Ankara
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

BAŞAK ÖZTÜRK.

SON 4 MESAJI

Salyangoz

Bu salyangozların cinsi nedir? Akvaryumdaki bitkilere çok zarar verirler mi?

Beta Bakımı
Yüzecek geniş bir akvaryumu, arasına saklanabileceği bitki ve kayalar olursa betta mutlu bir balık olur ve büyük keyif verir. karma akvaryumda yaşayacaksa kuyruk kemiren türlerle beraber yaşatmayın. Fanus betalar için kötü bir seçenektir, tahmin edileceği gibi. çeşitli yem vermeye çalışın, ben pul yem+karides tozu ve bazen de haşlanmış ıspanak ve ince doğranmış taze balık veriyorum. akıntılı akvaryumlarda çabuk yorulurlar, arada dibe çökebilirler endişelenmeyin. akvaryuma içi oyuk yarım salatalık koyarsanız gider içine yatarlar:) arada ayna koyup kabarmasını izleyebilirsiniz, güzel bir görüntüdür. Daha önce de denildiği gibi Akdeniz güneşi altında macun kıvamına gelmiş yarım litre suda bile yaşayabilirler, benim bir arkadaşım akvaryumu patlayınca bettasını ıslak pamuğa koymuştu fasulye gibi.:)
Kaplumbağam balık yedi
İlginç bir anım var bu konuda, benim akvaryumum patladıktan sonra hayatta kalan tek balıklarım olan dişi bettamı ve bir tane iri boy vatozumu,kaplumbağaların akvaryumuna koydum. İnanılmaz bir şekilde 4 ay çok iyi geçindiler, yeni akvaryum alınca betayı oraya transfer ettim.Şimdi akvaryumda vatoz kaldı sadece ona ilişmiyorlar aksine vatoz kaplumbağaların kabuklarını temizliyor:) yine de ben çaresizlikten yaptım, siz yapmayın. Vatoz koyacaksanız da yutmaya teşebbüs edemeyecekleri kadar büyük olsun, dikenli balık, boğazlarında kalabilir. BasakOzturk2006-8-20 18:18:49
kaplumbağa ne yer

karidesten başka haşlanmış yağsız tavuk, taze balık, canlı kurt da yerler. ama taze yem verecekseniz artıkları iyi temizlemelisiniz. bir de marul, karpuz, kavun, salatalık, ıspanak, havuç yerler. en iyisi deneyip kaplumbağalarınızın ne sevdiğini öğrenmek. bitkisel ve hayvansal yemlerden dengeli bir diyet oluşturmak gerek.Kırmızı et verilmemelidir.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.