ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Eray64
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
16 Ekim 2012 01:19
Son Ziyaret:
01 Haziran 2015 15:27
Toplam Mesaj:
74 [0.02 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
eray cabar
Doğum Tarihi:
23 Haziran 1985
Yaş:
38
İl:
Usak
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

eray cabar

SON 10 MESAJI

resimdeki balık sae midir?
Var ile dar farklı balıklar.fotoğraf görünmüyor ama bil istedim.dar çok barışçıl car okadar masum degil
mücevherlerimin cinsiyeti
Mücevherleri eş tutturursan akvaryumda sıkıntı yaşarsın.çok agresif ve saldırgan olurlar.diğer balıklarına zarar verirler
Yeni kurulum malzeme ve balık seçimi
Arkadaşlar merhaba.Benim hali hazırda moscow lepistes,cüce vatoz,sae ve bronz çöpçü olan 120 lt lik bir akvaryumum var bitkili.Bu akvaryum hazır sistemdi o yüzden pek bişey almadım malzeme olarak.Şimdi bitane 70 lt civarı bir akvaryum kurmak istiyorum ayrı içinde yine ufak tefek bitkiler de olabilir bitkisiz de olabilir önerilerinize göre.ısıtıcım var fakat filtre ve ışık seceneklerini pek bilmiyorum bu konuda ve balık konusunda yarımcı olursanız sevinirim.Çok ses çıkarmayan ve balıkları ordan oraya üfürtmeyen bir filtre olursa güzel olur . Şuan bilgisayardayım ama telefondan giriyorum genelde ve telefondan girdiğimde mesajlara cevap yazılamıyor nedense o yüzden cevaplarda gecikme olursa kusura bakmayaın.

Not: arkadaşlar uşakta yaşıyorum çok fazla çeşit bulunmuyor bunu da dikkate alırsanız sevinirim
Eray642013-11-24 12:40:21
akvaryum birleştirmek
Evet 300 ve 120 olanları o şekilde değerlendiriyorum zaten sadece o küçük küçük olan akvaryumlar çöp olmasın belki birleşirse işe yarar diye düşünmüştüm ama dediğiniz gibi pek olacak gibi değil.yorumşarınız için teşekkür ederim.
akvaryum birleştirmek
1 tane 120 bir tane 300 lt akvaryumum var bunlar da dediğinz gibi ilk aldıgım akvaryumlar yıllar önce ve hala bos duruyollar yıllardır.değerlendirmek istedim ama olmucak sanırım
akvaryum birleştirmek
Merhaba arkadaşlar elimde 2-3 adet 10'ar ltleik akvaryum var 2 si aynı boyutta.birisinin uzunlugu 5 cm kısa eni 3 cm daha fazla diğer 2 sine göre.ben bu akvaryumları birleştirim biraz daha yüksek hacimi olan bir akvaryum elde edebilirmiym.kullanışlı olur mu ve maliyeti nekadar olur.suan 3 ü de bos acıkcası cöp olup gitmesini hiç istemiyorum içim el vermiyo bende bu şekilde değerlendirebilirmiyim diye düşündüm.olursa maliyeti ne kadar tutar? yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. (foruma genelde telefondan girdiğim için konulara cevap yazamıyorum malesef o yüzden cevaplarda gecikme olursa kusu bakmayın)
Lepistes Ve Frenatus
Frenatusu cıkartırsam 2 sae ve 2 cüce vatoz olucak bu yeterlimidir akvaryuma?yoksa önerebileceğiniz çöpcü vs türü bir balık varmıdır?(vantuzlu çöpçüharici)
Lepistes Ve Frenatus
Arkadaşlar 120 lt lik ir kvaryumumum var.akvaryum da aşağı yukarı 60-70 kök civarı bitki var.suan akvaryumda 2 adet cüce vatoz,2 adet sae,karidesler, 10 kadar da lepistes yavrusu var (yavrular 2 aylık falan) ayrıca 1 adet de frenatus var yaklaşık 4cm kadar. suan bir sorun yok gibi görünüyor ama forumdan biraz bişeyler baktım frenatusun canlı doğuranlarla olmayacagı gibi şeyler yazılmış. siz ce 1 adet bu frenatus akvaryumda zararlı olur mu dıger balıklar için.akvaryumdan çıkarmalımıyım? yoksatek oldugu için sorun teşkil etmez mi? yardımlarınızı bekliyorum.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.