ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Dreamlike
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
1
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
18 Ekim 2012 15:55
Son Ziyaret:
14 Nisan 2015 22:17
Toplam Mesaj:
15 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
ümit öztürk
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Istanbul
Meslek:
tasarım
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

ümit öztürk

SON 10 MESAJI

Kum Şelalesi ve 3D Arka Fon Yapımı
Arkadaşlar siteye bayağdır girmiyordum kusura bakmayın.. bu bağlantıda şelaleyi görmeniz mümkündür umarım videoyu yükleyemiyorum. 

https://www.facebook.com/photo.php?v=10151445169682012&set=vb.624472011&type=3&theater
Akvaryumda Şelale İlüzyonu Yaratmak
Kum şelalesi olayına bende sarmıştım bir ay önce başladğım serüven başarıyla sonuçlandı :) İlgilenen Arkadaşlar burdan bakabilirler. http://www.akvaryum.com/Forum/kum_selalesi_ve_3d_arka_fon_yapimi_k670592.asp
Kum Şelalesi ve 3D Arka Fon Yapımı
Kum şelalesini bitirmeyi başardım sonunda biraz zamana yaydım fakat oldu . Bitkilerim de geldi, forumda Atilla kardeşime teşekkür ederim . 
Pazar günü tankımı derleyip sizlere sunacağım inşallah beğenirsiniz. 
BeZGiN2013-03-28 13:04:33
BU SEFER OLACAK
Atillacım :) Yeni resimler gelmemiş ama benim bitkiler geldi :)
Gerçekten çok teşekkür ederim fazla fazla Riccia vermişssin su üstündeler şimdi Pazar günü bende bişiler yapıcam senin bu tankın gibi olmaz ama nacizhane bakalım :) Günleri sayıyorum şu anda .. Yüreğine sağlık Hocam 
ev yapımı gübre
100 Lt. Akvaryuma Haftada bir bardak kaynamış yumurtanın suyunu dökün farkı görüceksiniz. Bende forumda bi arkdaşın paylaştığını okumuştum . Ordan denedim .ve Kesin sonuç . 
Lepisteslerde Sorun
Arkdaşlar değerli bilgililerinizi kullanarak basit olarak . öncelikle hergün yüzde on su değişimi yaptım sonrasında akvaryuma kaynattığım yumurtanın suyunu döktüm bir bardak 2 gündür gözlemliyorum balıkların kuyrukları ve kendileri çok güzel bir iyileşme gösterdi.. bitkilerde ona nazaran coştu teşekkür ederim . 
Esenler ve civarı muhabbet.
Selamın Aleyküm Esenlerli Akvarist abilerim kardeşlerim : )
 Bende bi esenlerli olarak bu işe gönül verdim :) ilk başta hayalet olan akvaryumumu iyiden iyiye geliştiriyorum . 
Bende Bıktım bu Akvaryumcuların kazıklarından Forumdan çok fayda gördüm bende faydalı olabilirsem sevinirim . 70 litrelik bi akvaryumum var içinde canlı doğuran besliyorum. 3 adet lepistesim şu anda 70 80 adeti buldu içinde neon ve bir addet gurami var artık yavrularımı yavrulukara koymuyorum akvaryum içerisinde eledoa var hiç kaybım yok diyebilirim yavrulardan gayet barışçıl bir akvaryum. şu anda kum şelalesi yapıorum. bitince resimlerini yada videosunu sizinle paylaşırım. uzun lafın kısası kendimi ve akvaryumumu size tanıtmak istedim bi nebze. 

bu arada kum almak istiyorum tankımı adi saly. bastı 3 adet katil saly. aldım ama pek bi işe yarıcak gibi değil. varsa  bildiğiniz yada verebilicek olan varsa. öm yada 5313462452 numaradan bana ulaşabilirsiniz.  Haydi Eyw. 
Kum Şelalesi ve 3D Arka Fon Yapımı
fDreamlike2015-04-14 21:42:55
Lepisteslerde Sorun
Zaman ayırıp cevap verdiğiniz için öncelikle teşekkür ederim . 
Yazdıklarınızı dikkatle okudum . Aldığım guramiler tanka geldiğinde çok küçüklerdi lepistes yavrularım var daha 1 haftalık dokunmuyolarlar bile. Akvaryumumda en ufak bi kovalamaca yok . Gayet güzel takılıyorlar tek sorun bahsettiğiniz gibi bende nitrit , nitrat be beslemeden olcağını düşünüyorum . çok fazla şey okudum akvaryum hakkında ve hergün bir yenisini öğreniyorum . Şu kimyasalları çözdümmü sanırım bende amatör bi akvarist olabilicem . Tankımda kendi yaptığım pipo filtre , ekstra havataşı 'da var. havasız kaldıklarını sanmıyorum . Artı olarak Maya sistemli yine ew yapımı CO2 kullanıyorum. 
Düzenli dip çekimi ve az yemlemeyle üstesinden gelebilirim umarım . Sonuç ne olucak burda paylaşırım . 
Lepisteslerde Sorun
Fotoğraf:

Canlıdaki Belirtiler:Dengesiz Yüzme , Kuyrukta Büzülme , ağız hareketleri normalin dışında sanki zorlanıyormuş gibi

Akvaryum Kapasitesi (litre):80

Akvaryumdaki Diğer Canlılar:1 adet yavru siyah moli 2 adet gurami biri zayıflık ve formsuzluktan öldü . Yavrular Hariç 40 kusur Lepistes 

Bilinen Tüm Su Değerleri (pH, sıcaklık, amonyak, nitrat):Haftalık su Değişimi yüzde 10 

Filitrasyon:Şelale Filtre 

İlaç Kullandıysanız İsimleri ve Miktarları:Bitkiler İçin Sıvı Gübre Dip çekiminden sonra Haftada Bir kes 10ml. Yem olarak Pul ve Sarımsaklı yem Haftada bir veya iki kez artemia yumurtası 

Diğer Genel Bilgiler (Su değişim sıklığı, akvaryumda en son yaptığınız değişiklikler vb.) :SU sıcaklığı sabit 26 Derece Haftada bir yüzde 10 su değişimi.




Arkdaşlar Akvaryumu Kuralı 8 Ay oldu . Böyle birşey ilk defa başıma geliyor.  İlk Defa Bir hafta içerisinde  5 Balık kaybettim .  Uzun bir Aradan sonra Akvaryumu ilk kurduğumda sadece 2 balık ölmüştü. Balıklarımı nasıl geri kazanabilirim. Yardımlarınızı bekliyorum.



Dreamlike2013-03-17 02:17:09

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.