ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
samet78
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
26 Mayıs 2013 12:39
Son Ziyaret:
13 Haziran 2014 10:22
Toplam Mesaj:
33 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Samet ÖREN
Doğum Tarihi:
29 Eylül 1993
Yaş:
30
İl:
Karabük
Meslek:
öğrenci
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

SON 10 MESAJI

Cinsiyet ayrimi
Evet hepsi farkli balik arkadaslar...
Cinsiyet ayrimi
Merhaba kucukluklerinden beridir baktigim baliklarin iclerinden 1 tanesi agzina yavru aldi fakat tam cinsiyet ayrimini yapamadim bir turlu resimlerini cektim yardimci olursaniz sevinirim.Simdiden cok tesekkurler...




Yavruluk içine vatoz
Arkadaşlar bende yavruluğa koydum cüce vatozu hiç bir sorun yok.Sizlere birşey sormak istiyorum benim cüce vatoz daha önceden ölmüş yavruları yemiyor.ama yiyor diye biliyordum.
BALIK ÇİFTLİĞİ YOK OLDU...! (YENİ FOTO EKLENDİ-GÜNCEL )
Bu konuyu yeni görüdüm çok geçmiş olsun. Suçlular hakkında bir gelişme var mı?
üretimede devam edilmesine çok sevindim inşallah herşey sizin ve arkadaşınızın gönlüne göre olur. ...
acemi akvaryumu :))
Arkadaşlar uzun zamandır bu konuya bakamadım hepinizden özür diliyorum. Akvaryumu düzenlemeyi düşünüyorum ama öğrenci olduğum için maddiyat sıkıntısı var. En son yazdığım yazıdan sonra 1 haziranda 34 tane yavru lepistes oldu. Daha sonra ayırdım yavruları fanusta baktım finaller bitene kadar. Ama başıma gelmedik kalmadı son 2 haftadır. 
kardeşim akvaryumu kırdı yaklaşık 13-15 arası akvaryumu tamir ettrimeye verdim. Acemilik işte kazık yedik:)
1 cüce vatoz ve bir dişi lepistes aldım camı yaptırdığım dükkandan. Daha sonra erkek lepistesim ve 5 tane yavru lepistesim öldü önce daha sonra da yeni aldığım dişi lepistes öldü. Onların yerine tekrar balık almak zorunda kaldım ve hep aklımda olan hava motoru ve hava taşı aldım

bunlarada 20 tl civarı para verdim balıklarla beraber(başka dükkandan) daha sonra yavruları koyduğum fanus suyu temizlerken elimde kırıldı. Yavruları yavruluğa attım akvaryumun içinde duruyor. Babam bir yerden cam bulmuş onunla yavru akvaryumu yapmayı planlıyordum ama onunda taban camı çatladı hep şanssızlıklar üst üste geldi. 

yani kısacası akvaryumu düzeceğim 50-60 tl ile akvaryumu tamir ettirdim ve balıkların yerlerini doldurdum :(.
Akvaryum alt camı çatladı
Murat abi çok sağol ilgin için nalburlara bakacağım. Birde bunu plastik olarak yapmak mümkün mü? dün akvaryumcu bir abiyle konuşurken alimünyum yapma kırılma olduğunda sökmek zor olur dedi ama ben zaten yapmayı kafaya koydum ama aklımda kalmadı değil hani plastik bulabilir miyiz?
Akvaryum alt camı çatladı
Kadir ve murat abi çatlak şeklinde bildiğimiz incecik çizik gibi. Çok küçük ayrıca yan cam için kullanılan silikonun altında kalıyor dün akşam su koydum balkonda bıraktım sabah su çok az inmiş aşağıya kaça çok az yani ben bunun için camı değiştirmek istemiyorum yama seklinde yaparsam iyi olur heralde. 

fatih bu köşebentleri nerden temin edebilirim bir fikrin var mı kimlar satar yani?.
Akvaryum alt camı çatladı
Hocam camın pıtır ptır dökülmesinin sebebi sağa sola çarpmasındandır. Büyük değil ama yinede sakat. Oralara çerceve şeklinde birşey yapsam olmaz mı?sadece kırılan yer değil diğer köşelerde aynı şekilde çünkü. .
Akvaryum alt camı çatladı
Akvaryum 55x25x30h ölçülerinde yazacaktım ama aklımdan çıkmış akvaryum çok büyük değil yani 5mm cam var nasıl kırıldı anlamadım sert bir düşüş de olmadı artık nasipmiş demek gerek. Silikonları nasıl sökebilirim bir fikri olan varsa sevinirim ve köşelere de nasıl bir şey yapmalıyım?.
Akvaryum alt camı çatladı
Herkese iyi günler yeni yaptığım dıy akvaryumumu bu akşam temizlerken alt cam tam köşesinden çatladı ve 5 cm lik bir ovalden sonra tekrar köşede bitti. Araştırdım 3 şekilde yapımı var;
1)iç ölçülerince cam kesip silikonlamak
2)çatlak kadar parça cam eklemek
3)komple camı değiştirmek

ben bunlardan 2. .Yi yapmayı düşünüyorum çünkü çatlak olan kısım büyük değil 5x10 cm parça cam işimi görür heralde. 

benim sizlerden öğrenmek istediklerim yan camın silikonunu nasıl sökebilirim ve yapıştırırken camın altına komple silikon mu sürmeliyim yada sadece çatlağa ve parça camın köşelerine yeterli olur mu?.
ŞEKİL:

Birde camların birleştiği köşelerde camlar ufak ufak pıtır pıtır kırılıyor oralara çerçeve nasıl birşey yapmalıyım yapanlar yardımcı olursa sevinirim. Şekilde kırmızı yuvarlak içine aldığım kısımlar sağa sola çarpmadan kaynaklı. 
ŞEKİL:

Yardımlarınızı bekliyorum. .

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.