ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Chikoskandikos
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
21 Ekim 2013 00:12
Son Ziyaret:
27 Aralık 2013 03:32
Toplam Mesaj:
24 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Yiğit Bulut
Doğum Tarihi:
18 Mart 1992
Yaş:
32
İl:
Izmir
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA


SON 10 MESAJI

YILANBAŞ ( Channa micropeltes )
Merhaba Arkadaşlar 500 litre akvaryumumda 2 gündür yılanbaş beslemekteyim boyu 13 cm dir ayda veya 2 ay içinde kac cm büyürler bilgilendirirseniz çok memnun olurum.
Artiz Kılıçlarımla Bitkili-Canlı Doğuran Tankım
Maşallah inşallah bol bol yavrular alırsınız görünüm güzel.
TV Ünitesi Olarak Bitkili Canlı Doğuran Akvaryumu
Elinize sağlık çok hoş bir görüntü çıkmış ortaya.
Lepistes Yavruları
Kapta ölmez mi yavrular eziyet etmiş olursun balıklara ayrıca formları düşük kalır yaşasalar bile. malum havalarda oldukça kötü ısıtıcısız olmaz diye düşünüyorum en kısa zamanda edinmeni tavsiye ediyorum.
Ege Akvaryum yanmış
Çok geçmiş olsun balıkların ölmesine üzüldüm herşey gönlünüzce olsun inşallah en kısa zamanda toparlanırsınız.
AVCI BALIKLARIMIN TANKI
Fevkaladenin de fevkaladesi .. 
hayırlı aksamlar challenger besleyenler buraya
Bende pacu chellanger ve oscar besliyorum chellangera en yararlı olan şey uzunlamasına olan yemlerdır, cok seviyorlar. Sosis olabilir ve en cok yararlı olan besin ise tavuk ciğerine bayılıyorlar hafif kanlı olacak suyun üstünde 2 sallayacaksın ve akvaryuma salacaksın ve oturup izleyeceksin benim gözlemlediğim kadarıyla .
65cm Bombeli Canlıdoğuran
evet fazla olduğunun bende farkındayım zaten 150 cm olan akvaryumu bıtkı ve canlıdoğuran akvaryumuna cevireceğim bu da yavruluk olucak. Bunlar kendı en son aldıgım yavrularım atsan atılmaz satsan satılmaz yani mecbur duruyorlar sayıları 75- 110 arası idi de eşe dosta dağıtarak ve bu hobiye başlatarak 30 a filan düşürdüm. Ayrıca kılıclar 2 ay önce kuzenim heveslendi ona verdim akvaryum kurarak Yukarıda da belirttiğim gibi eski fotolar alttakiler.Chikoskandikos2013-10-26 23:54:53
Yeni Akvaryum kuruyorum cevap
Akvaryuma lepistes türü balık bakacaksanız ayrıca yavru almayı umut edıyorsanız bir ısıtıcının şart olması yanındayım malum kış ta geldi. ayrıca bitki almay düşünürseniz eğer anubias,saz,moos,elaoda, cabomba yı önerebilirim. hem yavru alırsanız yavruların saklanması için hem balıklar hem sizin açınızdan çok yararlı olacaktır. bol sağlıklı balıklar diliyorum şimdiden yeni akvaryumunuz hayırlı olsun.
150 CM BITKI AKVARYUMU
150 CM Bitkili canlı doğuran akvaryumu kurmak istiyorum 65 cm olan bombeli akvaryumumda canlıdoğuranlar bulunmakta ve ben huzuru onlarda buluyorum ve büyük akvaryuma bitkili ve canlıdoğuran akvaryumu olarak değiştirmeyi düşünüyorum bitki ile pek ilgilenmedim bu zamana kadar ama şuan öyle arzulu istekliyim dile getirilmeyecek kadar. Şuan akvaryumda midye kırığı bulunmakta üstüne ne ekleyebilirim kum olarak ve hangi bitkiler kullanmalıyım. Ayrıca akvaryumumda 30w 2 adet florasanım var biri grolux acaba bitkiler için yeterli kalırmı yoksa değiştirmem mi gerekiyor? Önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

KULLANICILAR

  • 20 Online Kullanıcı, 11 Üye

Online Kullanıcılar

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.