ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
kayhan83
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
20 Kasım 2013 22:38
Son Ziyaret:
02 Ağustos 2015 03:11
Toplam Mesaj:
10 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
kayhan çakıcı
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Kayhan Çakıcı

SON 10 MESAJI

Flower Horn Çeşitleri
[QUOTE=sadhin]Umut Bey haklısınız. Fakat şu da varki ülkede bulabildiklerimize de çok para veriyoruz.

Yurtdışı nasıl getirtebiliriz? Hangi site yada mağaza ile irtibata geçmeliyiz?
[/QUOTE]

Yurtdışından getirmeye kalkıp dolandırılanda çok oluyormuş... İlla ki güvenilir üreticilerde vardır tabi.
Cenk Bildir2015-04-13 12:03:43
Flower Horn Çeşitleri
Bu kalitede bir yavru bulma ihtimalimiz nedir :)




Flower Horn Çeşitleri



Bu da benim yeni Flowerhorn'um... Hepinize sağlıklı balıklar diliyorum.






Vatos hastalık
[QUOTE=mesutok]Dış yapısı beyazlamış birşeyler olmuş. Bu balık benim olsa eczaneden terramycin deri melhemi alırdım 1 TL avcuma nohut kadar sürerdim sıvaşlardım elime sonra bu balığı alırdım elime iki avcumun içine koyar elimdeki mehlemi bu balığın heryerine sürerdim günde birkez salardım suyuna. Sonra süngersiz bir filtre hayut hava taşı kullanırken suyuna açık sarı yapacak kadar mikofsih yapardım ve bulunduğu amana tankta bir kereye mahsus yüzde 50 ye yakın su değişimi yapardım. filtrele bakım yapardım zemini temizlerdim. Sonra 5 günde bir abartadan balıklara dokunmayacak kadar suyu tazelerdim. en az melhem sürmeyede 4 gün devam ederdim. [/QUOTE]

dostum teşekkür ederim. ikisini de lepistes tankıma attım ve iyileşmeye başladılar.. bu durumda kullandığım tuzdan olduğunu zannediyorum. Kötüye giderse dediklerini uygulamayı düşünüyorum. 
Vatos hastalık
[QUOTE=Tosbicik]Fotoğraf ve bilgi paylaşırsan yardımcı olabiliriz. Isı, akvaryum boyutu, canlılar, canlı sayısı falan.[/QUOTE]

merhaba,
imageshack ile fotoğraf koymaya çalıştım anlaşılan olmamış. Neyse fotoğrafı ekliyorum. Akvaryumumda 2 adet sağlıklı oscar ve 2 adet leopar vatos vardı. Tür değişikliği nedeniyle oscarları elimden çıkardıktan sonra dip çekimi yaptım ve dinlenmiş su ekledim. Bu arada el alışkanlığı akvaryuma tuz da attım (oscarlar cok kavga ettıgım ıcın yıllardır yaraları kapansın dıye az mıktarda atarım) fakat vatosları yeni almıştım belkide onlar alışık değil tam bilemiyorum. akvaryumum 160 lt. 27 derece. Tekrardan fotoğrafı ekliyorum.
Teşekkürler.

Vatos hastalık
      

Arkadaşlar yardımcı olurmusunuz. Balığın hastalığı ne olabilir.
Flower Horn Çeşitleri
Arkadaşlar merhaba,
elimde 2 adet oscar var ve elimden çıkaramadım yarında flowerhorn um geliyor. Red oscar ım gerçekten çok güzel dolayısı ile akvaryumcuya hibe etmek yerine akvaryumu 2 ye bölüm flowerhorn ile 1 adet red oscar ı beslememde her hangi bir sakınca varmıdır? akvaryumum 160 lt. şimdiden teşekkürler.
Flower Horn Çeşitleri
[QUOTE=emrahsaylan]Kayhan Bey, şu an ülkemizde üretilen çok kaliteli Flower Hornlar var. İthal balıklarda bence daha iyiler. Fiyatları da oldukça uygun. İster yavrudan alıp büyütün ister büyük olarak alın. Ordu'da Özgür Takaç arkadaşımız var. Facebook aracılığı ile temasa geçebilirsiniz.[/QUOTE]

Emrah Bey, teşekkür ederim.

Özgür Bey'in yönlendirmesi sonucu Burak Bey'den 1 adet edindim.
Cenk Bildir2015-03-17 09:18:37
Hangi Balığı Beslemeliyim?

Merhaba,

Yeni başlayan birisi bence akvaryum ebatı yeterli ölçüdeyse oscar chiclid beslemeli.Gerek görsel anlamda güzelliği gerekse dayanıklılıkları sayesinde yeni başlayan birisi için ideal bir seçim olacaktır.

omardaing2013-11-21 21:33:18
mücevher cichlid

Arkadaşlar merhaba,

Yeni bir akvaryum kurdum ve akvaryumcunun verdiği ilacı(suda bakteri oluşumunu destekleyen) da kullanarak akvaryumu 1 hafta kadar boş bir şekilde beklettim. Bu sürede akvaryum dış ve iç filtrelerini çalıştırdım.Akvaryum su sıcaklığım 28 derece. Akvaryuma arkadaşımın akvaryumundan aldığım bir çift mücevher balığı ve konuşan vatozu attım. Yaklaşık 6 gün olmasına rağmen balıklarım hiç yüzmüyor.Sürekli akvaryumdaki mağara ve kayaların arasında saklanıyorlar.(vatoz dahil).sadece yem attığım zaman çok az yem yiyorlar. Akvaryumda suya salınım yapabileceğini düşündüğüm hiç bir şey bulunmuyor. Ciddi anlamda üzülmüş ve rahatsız olmuş durumdayım. Herhangi bir fikri olan varsa lütfen paylaşsın.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.