ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Darkness
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
26 Kasım 2013 12:45
Son Ziyaret:
24 Ağustos 2016 23:31
Toplam Mesaj:
80 [0.02 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Ersin Taşkın
Doğum Tarihi:
13 Temmuz 1993
Yaş:
30
İl:
Izmir
Meslek:
Öğrenci
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Ersin Taşkın

SON 10 MESAJI

Mavi Prenses Dik Yüzme
Aynısı benim malawi dişi balığım dik duruyordu bir köşede ertesı gunler kayaların arasında saklanıyordu hıc cıkmıyordu bi kaç gün sonrada öldü.
silindi
[QUOTE=GreacH]Pipo filtreler yavruları çekecek kadar güçlü değiller ama sorunuz yemi çeker mi ise doğal olarak çekecektir. Bence dişinizi kusturun diğer yavrularda çıksın akvaryumda hepsini birden beslersiniz tek yavru sıkıntı olabilir.[/QUOTE]


Bugün 2 tanesi daha sanırsam ağzından kaçtı kayaların arasında ağzında daha var 1 kaçtane onlarıda bırakır inş aklıma takılan neden annelerin yanında yüzmüyorlar anneleri onları tekrar ağzına alır diyemi ortaya çıkmıyorlar acaba?
silindi
Yavru tankı kapı arkasında oraya kurmıcaktım ama düzgün yer bulamadım balıkta strese girdigi belli ediyor camdan bi aşağı bi yukarı yaparak inş bırakır birde kaçan bi yavru taşların arasında ona yem atsammı parçalayıp yermi yemi pipo filtre çekermi?
silindi
Arkadaşlar bugün sabah yavrulardan ikisini saldı artık yanlısıklamı saldım bilmiyorum 1 tanesını ağzına aldı tekrar zar zor  öbür diğeri taşın arasına kaçtı kurnaz onu alamadı şuan ağzında yavru var ve sizce bırakıcakmı neden bırakmıyor. ?
silindi
[QUOTE=GreacH][QUOTE=Darkness][QUOTE=yigit_dark]13 gün  değilde 15 günde tamamen oluştuklarını biliyorum. Ağzının altını oynatması yumurta yada yavru oluştuysa ağzında oynatarak yerlerini değiştirip havalandırıyor. Balığın durum olarak nasıl bilmiyorum ama fizik olarak iyiyse çok bitkin değilse kalsın kendini güvende hissettiği zaman bırakıyor yavruları.[/QUOTE]


hafif bitkin gibi pek fazla yüzmüyor kaya yerleştirdim arasında duruyor öyle birde kendini yere kayaya sürtüyor .
[/QUOTE]

Suyun tamamını ana tanktan almadın mı ? Sürtünmeler iki sebepten olur ya suya alışma sürecinde yada dış parazit olduğunda o yüzden soruyorum.
[/QUOTE]


Şöyle birşey oldu yedek tankı ogünün akşamı hazırladım yedekte dınlenmış su yoktu ana tanktan aldığım suyu yedek tanka boşaltım ana tank su yarılara geldı bende çeşmeden doldurdugum suyu boşaltım ana tanka yani ana tankla yedek tankta çeşme suyu vardı karışık
silindi
[QUOTE=yigit_dark]13 gün  değilde 15 günde tamamen oluştuklarını biliyorum. Ağzının altını oynatması yumurta yada yavru oluştuysa ağzında oynatarak yerlerini değiştirip havalandırıyor. Balığın durum olarak nasıl bilmiyorum ama fizik olarak iyiyse çok bitkin değilse kalsın kendini güvende hissettiği zaman bırakıyor yavruları.[/QUOTE]


hafif bitkin gibi pek fazla yüzmüyor kaya yerleştirdim arasında duruyor öyle birde kendini yere kayaya sürtüyor .
silindi
Kuluçka makinası yok elimde 13 gün fln oldu sanırım hamileliği ağzında yavruları göremiyom acaba alt çenesindemi alt çenesi oynuyor ?

silindi
[QUOTE=M.Bilgin]Yazınızın tamamını okudum, kararma olmadığına dair bir şey göremedim. Yavru akvaryumunuzu sineklik ile ikiye bölerek kendileririn bırakmasını beklemez misiniz?[/QUOTE]

Zaten suan yavru akvaryumda tek başına kalıyor  onu demek istiyom sinekliğe ne gerek varki?



























[QUOTE=emreabay6]Merhaba iyi akşamlar bence yavru tankı kusturduysanız kusturmanızı öneririm çünkü balık zamanla yumurtaları yutuyor.[/QUOTE]

Bende kusturmak istiyorumda yumurtalar oluştumu oluşmadımı onu bilmiyorum 
silindi
[QUOTE=M.Bilgin]Marhaba. 35 Gündür ağzında olanı ayırt edemiyorsanız kesesine bakın. İyice kararmış olması lazım. Birde dikkatli incelerseniz ağzını araladığında yavruların hareket ettiğini görebilirsiniz. Tabi balıkta bir hayli zayıflamıştır muhtemelen. 
35 günlük olanı kusturup yavruları bir yavruluğa koyarsanız 10 günlük olanın kendisinin bırakmasını bekleyebilirsiniz. Eğer yavruluğunuz yok ise 5 litrelik pet şişenin altını iğne ile delerek kendinize yavruluk yapabilirsiniz.
[/QUOTE]


Kesede kararma yok şişlik var sadece belliki yazıların tamamını okumamışsın 
Ağzını tam açmıyor görmek çok zor bir ara gördüm galiba bişiler vardı tam göremedim
Şuan 1 tane balık var oda hamile diğeri dediğim gibi yutmus galiba hangisi kaç günlük bilemiyorum
 
silindi
Merhaba kardeşlerim dün yavru tankı kurdum balığımı içine koydum(mpanga) ama kustursammı kusturmasammı kararsızım şöyle birşey var ilk ağzına alan dişi mpanga tahmini 35 gündür yumurta ağzında diğer dişi mpanga ise tahmini 10 gün, Şimdi bunlardan biri yumurtayı yutmuş sanırım ikiside birbirine benziyor bilinmiyor napmam lazım  eğer kusturursam 10 günlük hamile olan dişiyi varsayalım ozaman daha yavrular çıkmamış olucak diğer yandan 35 güdür ağzında yumurta taşıyansa diye düşünüyom napsam kararsızım yutmasından da korkuyorum o kadar akvaryumu kurdum suyu hazırladım kayadır v.s. napsam?


Not: ilk yavruları daha 
omardaing2014-04-03 20:23:58

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.