ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
apollll
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
16 Ocak 2014 15:13
Son Ziyaret:
23 Ocak 2015 19:07
Toplam Mesaj:
21 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Abdullah KUŞCUGİL
Doğum Tarihi:
19 Ocak 1994
Yaş:
30
İl:
Bursa
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

SON 10 MESAJI

Dophin C-2400 Tanıtım.
uğur hocam sizin emiş borusunun ağzı altta kalmış gibi sanki o mevkide yukarıya alırsanız dekoru bozmadan daha iyi olacağını düşünüyorum birde farketmiş sinizdir debi kuvvetli olduğundan pislikler dibe inmeden hemen döngüye giriyor o yüzden yukarı alırsanız daha güzel pislik toplar bence yada çapraz da koyabilirsiniz. hatta daha iyi olabilir çünkü ortak noktada pislikler daha çok toplanıyor. çapraz daha yakın olup daha iyi toplaya bilir.apollll2014-11-27 22:00:03
Dophin C-2400 Tanıtım.
uğur hocam ses sorununuz varsa bulduğumuz conta yöntemini deneyiniz
Su doldurma yerinden ben zorlandığım için bende orasını güzelce sıktım ve emiş borusundan akvaryumda ki suyu dolduruyorum vana takılı bir şekilde mandalları indiriyorum doluyor kendi kendine zaten.
Dophin C-2400 Tanıtım.
[QUOTE=Cüneyt ERGÜN]Herkese merhaba,

Başından ses sorunu olmayan bir tek ben vardım, ben de aranıza katıldım, geçen hafta iş seyahatindeydim, Cuma gece döndüm ve ilk dikkatimi çeken gürültü oldu, baktım benim filtre de gayet güzel bir şekilde tıkırtılı çalışıyor  şimdilik iş yoğunluğundan kısa bir süre bu şekilde devam sonra çözümüne bakacağız artık.
[/QUOTE]
Hocam benim yaptığım yöntemi denemenizi tavsiye ediyorum bende ve ali hocam da işe yaradı.
apollll2014-11-12 21:24:56
Dophin C-2400 Tanıtım.
Ses sorunu tahminim arkadaslar

https://m.youtube.com/watch?v=GjDsAvtEhWY

Sorun çözüldü arkadaslar

https://m.youtube.com/watch?v=d1gJnuL4JGE
apollll2014-11-02 00:07:54
Dophin C-2400 Tanıtım.
Arkadaşlar zeytin yağ işe yaramadı silikonlu yağı bulamadım servisle de konuştum pervaneyi değiştirip deneyelim dediler bursa da olduğum için beni de mağdur etmek istemediklerini söyleyip buradan halletmeye çalışacağız olmadı en son ankaraya yetkili servise göndermem gerekiyormuş. Şunu da sordum neden hep böyle bir sorun çıkıyor bu filtrede diye ""C-2400 Modellerimizde kronik sorun bulunmamaktadır.Filitrede rahatsız edici seviyede ses olması normal degildir.Lütfen filitrenizin mıknatıs yuvasını kontrol ediniz. Mıknatıs yuvasını temizleyiniz ve tam oturdugundan emin olunuz.Hortumları kontrol ediniz.Kırılma bükülme sorun yaratır.  Filite Büyük oldugu için titreşimden kaynaklı ses olabilirmi?""  diyerekten ilgilendiler Yetkili kişileri sevdim çok güzel ilgileniyorlar.
Dophin C-2400 Tanıtım.
Vallaha hocam bende göndermek isterim ama balıklar filtre geri gelesiye kadar pis suyun içinde yaşıyacaklar. hayır kafama takılan 2 gündür sadece büyük moturu olduğu için uğultu vardı oda kapağı açınca duyuyordum şimdi neden durduk yere böyle oldu. Bide anlamadığım % 50 tüketici bi sebepten ötürü şikayetci ise diyelim firma neden bir telafi yolu aramıyor.apollll2014-10-12 23:50:27

Beyler petgardeni bende aradim bana dedikleri tek çözüm yolu ya içine tas kum girmiştir yada gönderin bakalim başka hicbir çözüm yolu yok bu arkadaslarin bahsettiği yağlari sordum sorusturdum bütün yağcilar zeytin yağ yada bu ekmek kesme makinelerinin bicaklarinda kullanilan yağdan al dediler
Dophin C-2400 Tanıtım.
ALİ hocam vallaha inşallah olur arkadaşlar değişik yağlama sitilleri yazmışlar onları hemen deniyeceğim artık farklı bir sebep bulur da yapabilirsem zaten sizi hemen haberdar edeceğim.
Ali Hocam siz slikon yağını denediniz mi ? ben şimdi internetten araştırdım "silikon yağları en düşükten en yükseye değişen vizkozitede düz siloksan polymerleridir. Sahip oldukları siloksan omurgası sayesinde dayanıklılık,stabilite ve esneklik özellikleri vardır.Eklenen methy grupları sayesinde inertlik,yağlayıcılık,ayırıcılık ve su iticilik özellikleri kazanmışlardır."
apollll2014-10-12 23:46:47
Dophin C-2400 Tanıtım.
beyler ya nazar deydi yada bu filtre hep böyle bir sorun çıkartıyor daha 3 . günü 2 gün süperdi bugün akşam fark ettim pervaneden ses gelmeye başladı yarın inşallah açıp bir bakacağım ne gibi sorun var diye sizleri de bilgilendireceğim.
Dophin C-2400 Tanıtım.
Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim yazdıklarınız, paylaştıklarınız bana 400 TL tasarrufa sebep oldu hemde filtre bugün geldi ve hemen kurdum çok da memnun kaldım sadece hafif bir uğultu var o kadar oda kapağı açınca ve dikkat verince anlaşılıyor.

[QUOTE=MSA]Mıktanısın sürtünen kenarlarını yağlayın. Pervaneyi değil. Gres yağıyla daha iyi sonuç alabilirdim. Evde normal makine yağı vardı. [/QUOTE]
hocam ne tür olursa olsun suya bulaşıp balıklara riski var diye biliyorum ama zannediyorum ki sizde bir sorun olmamış.
siyah arka camı nasıl şeffaf yapabilirim
bemba var hocam bende daha ışık istemi kurmadım ama renklerini koyu gösteriyorlar

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.