ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
kano75
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
28 Ocak 2014 23:05
Son Ziyaret:
22 Şubat 2014 20:19
Toplam Mesaj:
17 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Kaan ATASOY
Doğum Tarihi:
07 Aralık 1989
Yaş:
34
İl:
Kocaeli
Meslek:
Elektrik Teknikeri
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA


Kaan Atasoy

SON 10 MESAJI

Sump .Hakkında bilgi
Arkadaşlar 150*55*55h ebatlarında iki taraftan sumplu bir akaryum yapmayı planlıyorum. Yarın cam ölçülerini vereceğim lakin kafama takılan bir soru var. Bu taban camını kaclık deldirmem gerekiyor ve ayrıca yapmış oldugum dolabın sağ ve solunda kapaklı bölmelerinde  48*48*45h ölçülerinde iki tarafada sump olurmu bu ölçüler sumpa uygunmudur. Yardımcı olacak tüm arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
Mobilya Akvaryum ve Sump yapımı Yorumlarınızı bekl
Arkadaşlar dediklerinizi dikkate alarak bugun içeriden 2*2 cm ebatlarında profilden sehba olçülerini verdim yarın alacağım inşallah amacım masraftan kaçmak deildi. Sehpa üzerinde dolap montaj işini başarabilirim inşallah. Resimleri ekliyeceğim. Herkese teşekkürler. Saygılar.
Mobilya Akvaryum ve Sump yapımı Yorumlarınızı bekl
Kardeşim gözümle görmesem bende bu malzemenin o kadar yük çekeceğine inanmazdım ayrıca dolabın malzemelerinin arka kapağı ve ön kapaklar hariç diğer ürünleri sunta değil mdf dir. Arkadaşımdaki akvaryumun ölçüleri 180*45*70h ve aynı bu malzemeden profilsiz bir şekilde yapılmış ve 2 senedir kulanıyor esneme bile olmamış. Bende ona güvendiğim için bu şekilde yapmaya karar verdim. Dikmeleri iyi merkezleyip yaptığım sürece sorun çıkacağını zanetmiyorum şuanda bile baba dikmenin birtanesinin eksik olmasına rağmen üzerinde zıpladıgım halde esneme olmuyor. Hayırlısı bakalım yapıp tecrübe edeceğiz. Malzemeleri kestirdiğim adam da bile aynı malzemeden yapılmış profilsiz akvaryum dolabı mevcut gözle gördüğüm örnekler olduğu için buna karar verdim.  Verdiğin bilgiler için teşşekkür ederim. Saygılarımla.

[QUOTE=ASLAN]Merhaba,
Resimler için yorum yazılan yerde fotoğraf makinesi ve üzerinde ok işareti olan butondan yükleme yapıyorsun.
Ayrıca resimlerde görüldüğü üzere dolap içerisinde demir profil yok bu hacimdeki bir akvaryumu sadece sunta dolap tutamaz daha sen su doldurmaya başladığında dolap kırılır ve büyük bir sıkıntı açar.Öncelikle akvaryum ölçüsüne göre demir profil yaptırmalısın onun çevresine mdf çevirip dolabını kurmalısın yoksa daha başlamadan bitirirsin projeni.Forumda ve internette bu konuyla ilgili fotoğraflar var onlara bakarak bilgi edinebilirsin..[/QUOTE]
Kardeşim gözümle görmesem bende bu malzemenin o kadar yük çekeceğine inanmazdım ayrıca dolabın malzemelerinin arka kapağı ve ön kapaklar hariç diğer ürünleri sunta değil mdf dir. Arkadaşımdaki akvaryumun ölçüleri 180*45*70h ve aynı bu malzemeden profilsiz bir şekilde yapılmış ve 2 senedir kulanıyor esneme bile olmamış. Bende ona güvendiğim için bu şekilde yapmaya karar verdim. Dikmeleri iyi merkezleyip yaptığım sürece sorun çıkacağını zanetmiyorum şuanda bile baba dikmenin birtanesinin eksik olmasına rağmen üzerinde zıpladıgım halde esneme olmuyor. Hayırlısı bakalım yapıp tecrübe edeceğiz. Malzemeleri kestirdiğim adam da bile aynı malzemeden yapılmış profilsiz akvaryum dolabı mevcut gözle gördüğüm örnekler olduğu için buna karar verdim. Verdiğin bilgiler için teşşekkür ederim. Saygılarımla. kano752014-02-21 01:15:50
150*60*70 lik akvaryum yapımı
Hayırlı uğurlu olsun. Bende sizin gibi bu işle şuan için fazlasıyla meşgulum umarım herşey istediğiniz gibi gider. Allah utandırmasın.
Mobilya Akvaryum ve Sump yapımı Yorumlarınızı bekl
Arkadaşlar hobide daha yeni sayılırım mevcutta bulunan 100*40*45h akvaryumumun küçük olduğunu düşündüğüm için ikinci tankı yapmaya karar verdim. Uzun zamandır kafamda planlayıp şekil verdiğim projemi bugun hayata geçirmeye başladım ve sizlerlede paylaşmak istedim. Tabiki herşey adım adım ilerleyeceği için ilk önce mobilyadan başladım.
Ölçüler 150*55*60h
 
 
 
 
Şuan için bunları paylaşıyorum devamını aynı başlık altında sizlerle paylaşacağım arkadaşlar. Mobilyanın orta kayıtlardan birtanesini kesmeyi unutmuşum bu arada yarın eksiği tamalayarak akvaryum ve sump işine yoğunlaşacağım. Aksilik çıkmaz inşallah.
Birde bu resimleri neden direk gösteremiyorum forum da o konu hakkında da bilgi verirseniz.  Değerli yorumlarınızı esirgemeyin. Önerilerinize açığım.
kano752014-02-20 23:03:11
Mobilya + Akvaryum + Sump yapımı
Arkadaşlar hobide daha yeni sayılırım mevcutta bulunan 100*40*45h akvaryumumun küçük olduğunu düşündüğüm için ikinci tankı yapmaya karar verdim. Uzun zamandır kafamda planlayıp şekil verdiğim projemi bugun hayata geçirmeye başladım ve sizlerlede paylaşmak istedim. Tabiki herşey adım adım ilerleyeceği için ilk önce mobilyadan başladım.
 
 
Ölçüler  150*55*60h
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Şuan için bunları paylaşıyorum devamını aynı başlık altında sizlerle paylaşacağım arkadaşlar. Mobilyanın orta kayıtlardan birtanesini kesmeyi unutmuşum bu arada yarın eksiği tamalayarak akvaryum ve sump işine yoğunlaşacağım. Aksilik çıkmaz inşallah.
 
 
Birde bu resimleri neden direk gösteremiyorum forum da o konu hakkında da bilgi verirseniz.
kano752014-02-20 22:45:46
Yunus Akvaryumum Resimler yenilendi 18.04.2014
Akvaryumunuz güzel görünüyor. Maşşallah diyelim.
Albino Red Cheek ve Demasoni (Bol Resimli)
Hayırlı olsun yeni kurlumunuz. Akvaryum ebatlarınız baya bir değişik olmuş. Balıklarınızda gayet sağlıklı görünüyorlar umarım herşey gönlünüzce olur. kano752014-02-17 20:29:00
HAMİLE YUNUS
Kardeşim eğer balığın yumurtayı ilk defa ağzına aldı ise kendinin bırakması daha makuldur ama senin 30 litrelik akvaryumun bu iş için uygun değil balığa işkence etmiş olursun. İmkanın varsa daha hacimli bir akvaryuma alarak kendisinin bırakmasını sağla yoksa 15 veya 16. gün kendin kustur. Sağlıklı hobiler.
120x50x60h Tropheus Tankı Kurulumu Tamamlandı.
Kardeşim yeni akvaryumun ve balıkların hayırlı olsun. Azmine hayran kaldım bu kadar kısıtlı imkanlar karşısında. Allah utandırmasın. Sağlıklı hobiler.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.