ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
blueram61
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
13
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
19 Mart 2014 19:17
Son Ziyaret:
06 Temmuz 2018 01:03
Toplam Mesaj:
117 [0.03 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Ertuğrul Çiçek
Doğum Tarihi:
03 Aralık 1994
Yaş:
29
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Ertuğrul Çiçek - İSTANBUL-KADIKÖY 6 Neon 3 Lepistes 1 Panda cory 1 Otocinlus affinis

SON 10 MESAJI

Yeni Betta Yeni Heyecan
Küçükken beta bakardık ama en az 15-20 litre bi akvaryum al , fanuslar akvaryum değildir , motorsuz - ısıtıcısız olmaz .
Hediye 2 Tane Gurami.
[QUOTE=yeni]
eğer ücretsiz bir sekilde verecekseniz bakabilirim bir kac sey soracagım bunlar arasında sıkıntı cıkmaz demi yada ciftlesirler mi uygunsanuz gelıp alabılırım nerde oturdugunuzu yazarsanız ıyı olur[/QUOTE]

Çiftleşmezler 8 aydır yan yana yaşıyorlar, İstanbul - Kadıköy siz ?
Hediye 2 Tane Gurami.
Selam arkadaşlar yaz tatiline çıkacağım için 7-8 aydır baktığım 1 Cüce gurami 1 Noktalı guramimi hediye etmek istiyorum , yer istanbul anadolu yakası. Yanında yeni aldığım sera yeminide vericem.
Yavru Akvaryumu
[QUOTE=wolverin]
Uyariniz icin tesekkurler.
Baliklarin gec buyuyeceginin farkindayim ama buyuk akvaryumda da hepsini avliyorlar. Boylanmasalar bile bu kucuk akavryumda Hic olmazsa yasarlar. Buyuk baliklardan kacabilecek boyuta geldiklerinde gorseldeki akvaryuma birakacagim onlari[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/195708/020320182200401.jpg[/IMG]
[/QUOTE]

İYİ GÜNLER , SOL KÖŞEDEKİLER ROTALA GREENMİ.
İstanbulda Ekstra Clear Cam Yapan Yer.
İstanbul da Ekstra clear cam akvaryum yapan yer bilen varmı.
Hediye 5 Neon 1 Lepistes
BALIKLAR VERİLMİŞTİR. [:'(]
Hediye 5 Neon 1 Lepistes
Hediye 5 neon 1 lepistes konuyu nereye acıcağımı bilemedim bende buraya açtım genç kardeşlerime veya anadolu yakasında oturan varsa verebilirim yazlığa gitmemizin sebebiyle yanında tetra pul yemide alana veririm , balıkların sağlıkları yerinde 5-6 aydır elimdeler mesaj yoluyla istiyen olursa yazabilir hayırlı ramazanlar.
İlaç Eklemeleri Hakkında
[QUOTE=DenizCura]

Ertuğrul merhaba ; haftalık dip çekimi yapmak iyidir fakat dinlenmiş su derken örneğin su 1 haftalıksa yarardan çok bence zararı var.Çünkü suyun tazeliği ve kalitesi düşecektir taze oksijen kalmayacaktır.Minumum 2 gün maximum 3 günlük su kullanılmalıdır.Bende haftalık dipçekimi ve %30 su değişimi yapıyorum.Dinlendirdiğim suya Jbl Biotopol atıyorum.Dinlenmiş suyu akvaryuma ekledikten sonra (balık başka bir yerde duruyor.) içine bir miktar Sera Nitrivec ekliyorum.10 dakika sonra balığı akvaryuma ekliyorum.Bu işlemi herhafta düzenli şekilde yapıyorum.Kolay gelsin.[/QUOTE]
Evet benimde 3 günlük su hatta 2 perşembe dolduruyorum genelde şişemi c.tesi ekliyorum %30 su çekiyorum bende reef lowers su düzenleyicisi koyuyorum sonra nitrivec , jbl biotopola bakayım bir.Şuan balıkları ekliyecek biryerim yok zaten şuanki akvaryumu karantina akvaryumu veya bekletme akvaryumu yapacağım .
İlaç Eklemeleri Hakkında
Su düzenleyiciyi ısınmış dinlenmiş suya ekliyorum kovada iken gerek yoksa artık eklemem :) attığınız konu beyaz beneğe önlemmi yoksa genel bir önlemmi.
İlaç Eklemeleri Hakkında
Cumartesiden cumartesiye dip çekim yapıp dinlenmiş suyumu ekliyorum eklediğim suya reeflowers su düzenleyici koyuyorum ve suyada sera nitrivec ekliyorum bunlar dışında bir ilaç gereklimidir, beyaz benek için bildiğiniz ilaç adı varmıdır ısıyı genelde 30 yapıp oksijen veriyorum.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.