ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
ludwigia repens
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
01 Mayıs 2014 16:34
Son Ziyaret:
08 Temmuz 2015 11:19
Toplam Mesaj:
33 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Çağlar ANDAÇ
Doğum Tarihi:
10 Mart 1980
Yaş:
44
İl:
Tekirdag
Meslek:
meb
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Çağlar ANDAÇ
200lt
japon, cüce vatoz
elma salyangozu, midye, gül, anubias, ozalet
60lt
lepistes, moli, plati, panda, bronz, albino çöpçü, elma salyangozu, midye.

SON 10 MESAJI

110 LİTRE JAPON
Aynı şekilde frenatus da japonlar için tehlike arz ediyor defalarca mukoza tabakalarını ve kuyruklarını tırtıklarken yakaladım o hantal kocaman hayvanların kaçışlarını gördükten sonrada akvaryumdan çıkardım. Cüce vatoz ve çöpçüyle uzun zamandır sıkıtısız yaşıyorlar.
Ryukin - Redcap Oranda kendi üretim çaprazlarımız
Çok teşekkürler herkese evet düz kuyruklu da oldu 2 tane ama ne olursa olsun önemli olan onları büyütebilmekti eşimle her gün işten geldikten sonra akvaryumun başına oturup  hangileri renklenmiş hangisi daha büyük bu heralde dişi olacak diyebilmekti ve bu bizde bağımlılık yaptı diyebilirim :) 4. nesil boylandırma çabası içindeyiz şu ara biraz sıkışık durum aslında  2 haftalık oğlumdan gözümü alamadığım için zamanım olmuyor balıklara bakmaya :) Gelişmeleri aktarmaya çalışacağım zamanım oldukça...
Ryukin - Redcap Oranda kendi üretim çaprazlarımız
 Merhabalar Zeki bey inanın annelerinin o kadar güzel bir ryukin olmasına babalarının da koca kafalı bir red cap olmasına rağmen ne anneye ne babaya benzeyen balıklar oldu:))
Bunlarda yeni nesil mutantlar :)
Bu ortadaki sarışın hanım oranda anne.

Bunlarda ranchu babalar:)

Yavruların hepsinde sırt yüzgeci mevcut kafa yapılarını çok merak ediyorum açıkcası..
Japon dünyam (Fotoğraflar Syf. 1-3-4-5-6-8-13)
Bir öneri de ben vermek isterim micro kurt u  şiddetle tavsiye ederim hüp hüp nasıl çektiklerini izlemesi inanın çok keyifli..Su da uzun süreler ölmeden kaldıkları için balıklar acıktıkça tüketiyorlar böylece suyun bozulma riski de minimumda kalıyor.Çok hızlı şekilde ürüyorlar bakımı oldukça basit neredeyse hiç besin ayırdetmiyorlar balıklarınız için sınırsız ücretsiz protein sunuyorlar.2. aydan itibaren de grindal kurt tavsiyemdir.Sağlıklı kayıpsız şekilde yavrularınızı büyütmeniz dileğiyle..
balıklarım yavruladımı
Onlarca kere japonlarım yumurtladı 4. nesil yavrularımı boylandırıyorum ama bu zamana kadar bu renk ve bu şekilde blok halinde cama yapışmış japon yumurtası görmedim inanın.
70*30*42 japon Akvaryumum ( Yeni Video Sayfa 18)
Hikari oranda gold batmayan bir yem japonların nasıl iştahla yem yediklerini biliyoruz tabi bu yem yüzeye yakınsa hüp hüp havayıda çekiyorlar sonuç ters dönen mutsuz balıklar oluyor.Ertesi sabaha normale dönmüş oluyorlar ama bu cendereyi balıklara yaşatmamak için gene hikarinin yada diger markaların yavaş batan yemleri var.Belli süreliğine batan yemlerden verin ve tekrar gözlemleyin eminim ki balığınız kısa süre sonra yemlemeden sonra bile rahatça yüzebilecektir.Sağlıklı balıklar..
dış filtre deneyimleri(Dış filtre almadan bir göz atın)
Tetratec ex 400 1 senesini doldurduktan sonra musluk vanasından damlatmaya başladı.Musluk takımı fiyatı flitre fiyatının yarısı kadar tüm gün araştırma yaptım çıkan muhtemel sorunlar hep bu parçayla ilgili fiyatında yüksek olmasıyla sanki kasıtlıymış gibi gelince kendisini emekliye ayırdım.
200 Lt De Özel Japonlarım
Maşallah balıklarınız çok güzel fakat bir şey fark ettim akıntıya karşı gitmeye çalışıyor balıklarınız flitrenizin su çıkış kısmını cama doğru döndürürseniz bu akıntıyı engellemiş olursunuz ve balıklarınız daha mutlu gelişimleride sekteye uğramamış  olur.Sağlıklı balıklar...
Singapurlu Kara Canavarlarım
http://www.akvaryum.com/Forum/japon_orandalarim_yumurtladi_k306803.asp
Beslenme konusunda size yardımcı olacaktır.6. aylarını dolduracak olan yavrularımın ilk 5 günlük beslenme şekli bunun aynısıdır.Kayıpsız sağlıkla büyütmeniz dileği ile...
Japon Balığımı Neden Kovalıyorlar? HD Video
Merhabalar dişi balığınız yumurta dökmeye hazır olduğunu erkeklere bildirmiş durumda :)  Dişi yumurta döktükten sonra kovalamacalar bitecektir.Fakat bu kalabalıkta tüm yumurtalar yere düşmeden eminim ki tüketilecektir..

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.