ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
imparator07
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
20 Haziran 2014 09:57
Son Ziyaret:
11 Ağustos 2014 08:32
Toplam Mesaj:
8 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
mehmet ali inan
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Antalya
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

mehmet ali inan

SON 8 MESAJI

balıklarım ölüyor
ilginiz için teşekkür ederim bekleyeceğim ve en sağlıklısı için uğraşacağım tekrar teşekkürler 
balıklarım ölüyor
Olay anlaşıldı çok teşekkürler senin tavsiyen nedir ? Yani kaç balık koymalıyım ya da hiç mi koymayayım böyle mi dursun ?
balıklarım ölüyor
şu an 1 sarı prenses 1 zebra 1 ahli var 1 tane vatoz 1 tane de çöpçü var. ve su beklediğimden çok daha güzel bir durumda. 

ve canlılar çok hareketli neşeliler
balıklarım ölüyor
Arkadaşlar lütfen yardım eder misiniz yeni balık koymalı mıyım yoksa daha bekleyeyim mi ? Düzenli olarak dip çekim yapıyorum ve su çok güzel balıklarda ölmüyor artık.Koyarsam nasıl koymalıyım suya nasıl alıştıracağım ? Erkek ve dişi olarak kaçar tane almam iyi olur. Ahli ve Sarı prenses koymak istiyorum akvaryuma 
balıklarım ölüyor
Tamam dediğini uygulayacağım bir sorum daha olacak. Akvaryumda 3 balık kaldı tekrar balık koymalı mıyım yoksa bekleyeyim mi ? tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum senin tavsiyelerin ile ilerlemek istiyorum. koyarsam da kaç tane balık koymalıyım.
balıklarım ölüyor
Arkadaşlar balıklar şimdilik iyi gibi baya hareketliler.Işık kapalıyken akvaryum çok güzel su tertemiz ama ışığı açınca sanki dipten toz çıkıyor gibi. bu arada dış filtre fluval 206   780 LH yazıyor.akvaryum 80 litre.
balıklarım ölüyor
Verdiğin linke baktım keşke önceden sizler danışabilseydim. anladığım kadarıyla içinde 3 balık kalsın yeniden temizlememe gerek yok sanırım yararlı bakterilerin oluşabilmesi için. 
şimdi iş yerindeyim çalışıyorum akşam eve gidince ölçülere bakabilirim anca
balıklarım ölüyor
Arkadaşlar öncelikle herkese iyi günler. ben yeni akvaryum aldım taşlar falan içinde hazırdı. 2 sarı prenses 2 ahli 2 yunus 2 zebra aldım hepsi 1 dişi 1 erkek akvaryumcu böyle daha iyi olur dedi. akvaryum tam bilmiyorum ama 90-100 litre civarı. dış filtre var. eve gidince önce suyu doldurdum çeşmeden sonra balıkları saldım 1 hafta boyunca çok neşeli hareketliydiler sonra birden akvaryumun sağ köşesinde beklemeye başladılar sarı prensesler dik duruyordu sırayla öldüler gittim sordum hava motoru vermeyi unutmuşuz dedi aldım hava motoru tek çıkışlı yeter dedi birde dekor verdi hava motorunu buna tak dedi.düzelir diye bekledim ama aynı sonra 4 balık daha aldım sarı prenses falan ama onlarda öldü şimdi. bu arada biraz araştırdım akvaryumu balıksız bekletmek gerekiyormuş her şey çalışır durumda ama akvaryumcu bana bir şey dememişti sordum onlara gerek yok bana güven dede ısıtıcı verdi. ne kadar gerekli ısıtıcı bilmiyorum zaten Antalya yanıyor desem yeridir. şimdi sizin önerilerinizi bekliyorum ayrıcı şu an ne yapmalıyım içinde 3 tane balık var 1 zebra 1 sarı prenses 1 ahli kaldı. Bu arada yazmayı unuttum dış filtre 200 litre akvaryuma yeter demişti nasıl bir şey özelliklerini bilmiyorum. Ben bu işe çok heveslenmiştim ama olmadı sanırım eğer yardım ederseniz devam etmek istiyorum şimdiden teşekkürler  imparator072014-06-20 10:15:39

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.