ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
OzgurSaryal
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
24 Haziran 2014 13:24
Son Ziyaret:
19 Ekim 2014 14:37
Toplam Mesaj:
4 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
özgür saryal
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Ankara
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA


SON 4 MESAJI

Kuracağım akvaryum için
Anıl bey led konusunda forumdan okuduklarım sayesinde karar aldım. Bende t5 flo düşünüyodum ama ledde çok güzel verim aldığını söyleyen arkadaşlar vardı onun üzerine siparişimi verdim bende. Deneyip görecem artık. Watt ayarını iyi ayarlamaya çalışacam. Zaten ilerleyen zamanlarda fotolarını buradan paylaşacam. Benim ilk bitki deneyimim olacak ondan çok heyecanlıyım. Bayadır forumda araştırıyorum bitkileri gübreleri co2 ekipmanlarını falan. Sizlerin yardımı ile üstesinden geleceğime inanıyorum. OzgurSaryal2014-10-01 10:32:36
size birsey sorabilirmiyim
O ağaç olayıda çok güzel ağaç gibi kökler var. O köklere moss sarıdırıyorsunuz. Sonrasında ağaç gibi gözüküyor. Kum olarak hagen, aquaclay, yıkanmış dere kumu olabilir. daha fazla ayrıntıyı forumda bulabilirsiniz zaten
Kuracağım akvaryum için
teşekkür ederim ertan bey. biraz zaman alacak ama güzel olacağına inanıyorum.

sıvı gübre için özel bir öneriniz var mıdır? Yoksa hepsi olabilirmi. Yani fiyat mı marka mı?
Kuracağım akvaryum için
Çok uzun zamandır forumu hayranlıkla izliyorum. ilk yazım olacak bu. Sizin gibi akvaristlerden bilgi almak benim için çok önemli. Kurmak istediğim bitki akvaryumu için 80lik bombeli akvaryum vardı elimde onu değerlendireceğim. taban malzemesi için soil, aquaclay ve hagen kullanacam. dekor malzemesi olarak siyah lav taşı ve mango kökü düşünüyorum. CO2 tüplü sistem(henüz satın alamadım bu konuda yardım lazım) ve aydınlatmayı da kendim led birleştirme yapacam. Işıklandırma için armatörü ostimden temin edeceğim alüminyum ile yapacam. Bitki olarak köke sarmak için java moss, küçük ağaçlar yapmak için christmas moss,kaya kaplama için fissidens moss, çınar, ludwigia repens, lobelia cardinalis, cabomba piauhyrnsis kullanmayı düşünüyorum. Canlı olarak helena salyangoz, karides ama türüne karar vermedim ve tetra neon düşünüyorum. filtrem tetra ex700 mevcut. ısıtıcı hagen 300w vardır. henüz eşyaları toplama aşamasındayım. bitkileri henüz almadım canlıları da.

bana önerebileceğiniz bitki canlı ve CO2 fikirlerinizi almak istiyorum. herkese saygılar sağlıklı akvaryumlar diliyorum.


Dün gece bu hale geldi. çok eksiği var daha. Işıklandırma masa lambam. CO2 yok henüz ve bitkiler tabiki seyrek CO2 olmadığı için. Sanırım ağaç kaplamayı öğrenmem lazım hiç olmamış şimdi fotoda bakınca. Umarım yorumlarınızı esirgemezsiniz. Fikirleriniz benim için çok önemli.
OzgurSaryal2014-10-03 09:10:23

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.