ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
oburcan
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
07 Ağustos 2014 23:27
Son Ziyaret:
02 Eylül 2014 16:24
Toplam Mesaj:
6 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
aylin gürpınar
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Bursa
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

aylin gürpınar

SON 6 MESAJI

Su kaplumbağası gaga taşı
Nadir olarak marul yerine haftada bir gün marul verilmelidir kabuk boyu kadar. Öbür meyve sebzeler çok nadir verilmelidir. http://sukaplumbagasi.com/forum/Konu-su-kaplumbagalarinda-beslenme-her-yas-icin.html
Evet bazı veterinerler bu konuda çok iyiyler ama geneli bir tek hastalıklarını biliyor. Bakım şartlarını iyi bilmiyorlar. Sadece 1 kere veterinere götürdüm kaplumbağamı akvaryumu sordu. Her şeyini söyledim. O suda boğulurlar dedi veteriner. Suyu kabuğu kadar doldurum yeter dedi. Benim kaplumbağayı görünce ne kadar büyümüş bu dediler. Oysaki benimkiler 8 cm. Ama kabuğunun altına bakar bakmaz hastalığını anladı.
İnternetten araştırın gerekli bilgiyi bulursunuz akvaryumlarının malzemeleri, su seviyesi vb. Akvaryumunuzun resimlerini atar mısınız?oburcan2014-08-31 15:05:05

Bide sarımsak sulu yemin url'sini :)
Kurutulmuş Karides
Karidesin markası neydi
japon balığı
Ben 70*25*35 akvaryumda şu anda 4 yavru japon ve bir yavru vatoz besliyorum. 1 aydır balık besliyorum ama 1'i hariç hepsi öldü. Bu gün gene balık aldım ama bu sefer yavru aldım. Bunların da ölmesini istemiyorum. Şelale filtre, ısıtıcı, dalgıç lambası, hava motoru dibinde az bir şey renkli kum var.
-Yemleri markasız poşette bir yem. O yüzden kaliteli yem almak istiyorum. Hangi marka yemi almalıyım?
-3 japon yavru biri biraz daha büyük ama orta boy değil. Balık başına ne kadar yem vermeliyim, kaç günde bir yem vermeliyim?
-Vatoz için dip yemi almıştım. Ama büyük ihtimalle japonlar yedi. O yüzden 2 vatozum öldü. Bu seferkinin ölmesini istemiyorum. Sadece vatozun yiyeceği bir yem markası önerebilir misiniz?
-Hangi dekorun olması şart?
Şimdiden teşekkür ederim.

yemini yemiyor
Kaplumbağam bu gün düzeldi mesut bey verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim. Ben güneş banyosu yaptırmıyorum. Uyandığımda ısıtıcı lambayı ve uv lambayı açıyorum akşam ezanında kapatıyorum. 3 saat falan karada duruyorlar. Dediğiniz gibi ayaklarını gerdiriyorlar Suyu ben yılda iki kere toptan temizliyom. Filtre zaten çok iyi olduğu için su hiç kirlenmiyor. Filtrenin içindeki malzemeleri de yılda 4 kere falan değiştiriyom. Temizlik konusundan çok rahatım Su değişiminden sonra klor giderici falan döküyorum da metilen mavisi gerekli mi?
yemini yemiyor
Cevabınız içi teşekkür ederim Gürkan Bey. Bu gün veterinere götürdüm. Üşütmüş dedi. Ben ishal ya da kabızdır diye düşünüyordum. Damla verdi suya damlatmam için. 5 gün sonra düzelmezse getir iğne yapalım dedi. Ama adam kaplumbağadan anlıyo gibi durmuyodu. Suyun seviyesini sordu. 33 cm diyince o suda boğulurlar dedi.
yemini yemiyor
Kaplumbağam yemini yemiyor. 7 çeşit yem var, hepsini yedirmeye çalıştım yemedi. Markaları iyi yemlerin, karides hariç. Onun markası rotifish. Öbürleri tetra, jbl, sera. Salıdan beri yemiyor. Ondan önceki iki gün de yarısını yemiyordu. Suda yüzmüyo. Ya tabanında uyuyo yada kara alanından tutup etrafı izliyo, genelde uyuyo. Suları 32° kış uykusuna yatmaz. Dış filtresi , uv lambası, kara alanı, ısıtma lambası, ısıtıcısı ve geniş bir akvaryumları var. kaplumbağam daha yavru sayılır. Yaklaşık 1,3 yaşında. Önceden 1 ay önce küçük taş yutmuştu. O sıralarda yem yemiyordu. Ama beya bi taş çıkardı. Sonra düzeldi. Ara sıra yemiyodu ama sonra düzenli olarak yemeye başladı, bu haftaya kadar. Lütfen bilgisi olan yardım etsin.
            

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.