ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
m4viv4t4n4ski
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
14 Kasım 2014 17:51
Son Ziyaret:
24 Aralık 2014 20:38
Toplam Mesaj:
14 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
gökhan kurtuluş
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Kocaeli
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

gökhan kurtuluş

SON 10 MESAJI

Maswa yavru büyütme
Selam arkadaslar. 30 adet 2 cm maswa aldım. Gecen hafta pazar akvaryumu kurdum. Metilen mavisi sera akuatan be kaya tuzunu attım hava motoru ısıtıcı ve diş filtreyi çalıstırdım. Cuma da balıkları almayı düşünüyorum. Size sorum daha küçük oldukları için bu yavruların saglıklı canlı ve hızlı büyümesi için neler yapmalıyım. Bakım v beslenmesinde nasıl bir yol izleyebilirim? Birde daha önce hobiyle ugrasmış bir arkadas bu yavruları canlı yem yani artemya vererek daha hızlı büyütebileceğimi söyledi. Ama tropheuslar bitkisel beslenen balıklar değil mi?
tropeusa baslamak

Emeğiniz ve bilgileriniz için cok tesekkur edrm ama inanın 3 petshopa sordum malesef yok. Baska markanın olunca ismi değişiyor mu? Akvaryumu kurdum metilen mavisi sera akuatan ve kaya tuzunu attım hava motoru ısıtıcı ve dış filtreyi kurdum yarında 10 kg mercan kumu gelecek kargoyla. Yarında onu koyunca akvaryum dinlenmeye hazır olacak. Haftasonuna kadar da balıklar için uygun hale gelir herhalde.
Birde bu sera bio nitrivec olmazsa olmaz bir ilaç ılaçmıdır?
tropeusa baslamak
3 akvaryumcuya sordum ama yoktu sera nitrivec. Sera akuatan da su hazırlamada kullanılırmıs ondan kullandım. Yeterli olmaz mi. Haftasonuna kadar da böyle calışacak akvaryum. Haftasonu alacagım balıklarımı
Tropheus turu
Akvaryum boyutlarım 120x40x60h. 25 adem 2 cm maswa yavru bakacağım. Düzenli diyet derkn ne yapmalıyım bu konuda?
tropeusa baslamak
Arkadaslar dün akvaryumu kurdum metilen mavisi ve sera akuatan kullandım. Hava motoru ve ısıtıcıyı taktım calısıyo 27 derecese. Dış filtreyide bugun kuracagım. İkı adet yavru cüce vatoz aldım ama daha kovada duruyo. Suyum sıfır diye avaryuma atmadım daha vatozları. Balıklarıda haftasonu almayı düşünüyorum. O zamana kadar otururmu akvryumum.
Maswa hakkında bilgiye ihtiyacım var.
Selam. Akvaryumumu yeni kurdum. 2 cm 25 adet maswa almak istiyorum ve bu konuda bana bilgi verirmisiniz. Akvaryum kurulumu? İhtiyacım olan yemler nelerdir,? Ve balıkları alırken nelere dikkat etmeliyim. Balıkları akvaryuma koyduktan sonra izlemm gereken süreç ne olmalıdır?
tropeusa baslamak
Ben haftaya almayı düşünüyorum 1 haftalığına vatozu nerden bulayım. Petshoptan alsam 1 haftalığına gereksiz ödeme yapcam.
duboısı maswa
Cok tesekkur ederm. 25 adet için 200 tl ye anlaştım biriyle ama daha almadım bakıkları. 2 cm boyutlarında ancak balkkların sıhhatı nasıldır bunu bilemiyorum.
tropeusa baslamak
Balıkları aldığım kişi vatoz koymaya gerek olmadığını söylemişti.
Tropheus turu
Gecen sene 6 ay kadar sarı ve beyaz prenses bakmıştım sonra 1 yıl ara verdim şimdi tekrar baslamak istiyorum. Peki su değerlerini nasıl bilebiliriz. Yani sudaki nitrat artışını nasıl anlayabiliriz ve ne gibi önlemler almamız gerekli,?

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.