ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
yusuf_dyb
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
25 Kasım 2014 22:44
Son Ziyaret:
22 Şubat 2016 00:31
Toplam Mesaj:
38 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
yusuf durmuş
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Diyarbakir
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA


SON 10 MESAJI

akvaryum için gerekli olan cam
merhaba bende diyarbakırdayım istersen akvaryum yapımı konusunda yardımcı olabilirim.
full cam set akvaryum
Yan camlar yükü kaldırmaz. Yerle temas eden yerler kolay kırılır hareket ettiremezsiniz. Demir bir profil yaptırın bence. Hem akvaryumlar sağlam olur hem de görüntü o kadar kötü olmaz. Daha sonradan MDF giydirirsiniz gayet hoş görünür.
diyarbakır
merkezde
210 60 60 YAPIYOR RESİMLER SYF1 DE
1. camlarının net ölçülerini bu sitede hesaplamalar bölümü var ordan bakabilirsin.
2. yüksekliğin fazla. normalde 10 cm genişliğinde cam yeterli olur ama sen yine de 15cm olarak ayarla kuşakları
3. içten sump da yapılabilir tabi neden olmasın. ama altına güzel bir tezgah yaptırıp sumpu tezgahın içine koysanız çok daha iyi olur.
Mini Hobi köşesi projem
Öncelikle hayırlı olsun inşallah kazasız belasız kurarsınız sisteminizi. Benim değinmek istediğim konu dip çekimi ve su değişimi hakkında. Orta ve üst katta sorun yok ama benim gibi dip sifonu kullanıyorsanız en alt kattaki akvaryumda dip çekimi yapamazsınız. Yere çok yakın olduğundan sifon çekmiyor bilgi.
Akvaryum Ve Güvenlik Konusunda Biraz Sohbet Edelim
Genelde akvaryumlar veya küçük çaplı üretimhaneler (evdekiler için) mutlaka yerin taş ya da kalebodur olması gerekiyor (benim oda taş döşeli). Parke için kalın branda döşeyenler var. Ancak o da sadece oda için bir koruma. Arkadaşın da dediği gibi 100 litre bir akvaryum patladığında bırakın odayı bütün evi batırıyor. Elektrik tesisatını tavandan sarkıtmak en etkili çözüm görünüyor. İyice sabitlemek şartıyla tabi. Akvaryum patladığında tavandan uzatmayı da alıp yere düşürebilir sonuçta. Yeri müsait olanlar için hiç problem yok aslında. Forumda bir arkadaş ahırını baştan yapıp üretimhaneye çevirmişti. çok da güzel ve sağlam olmuştu. 
Akvaryum Ve Güvenlik Konusunda Biraz Sohbet Edelim
Bu konuda pek de yapılabilecek bir şeyin olmadığını düşünüyorum. Akvaryumun patlamaması için camdan değil de fiberglass dan yapılması bir önlem olabilir. Zaten bildiğim kadarıyla yurt dışında belli bir litrenin üzerindeki tüm akvaryum imalatları fiberglass dan yapılıyor. Hem daha dayanıklı Hemde sızdırma riski çok daha az. 
Sarı prenses
Büyükleri koloni olarak alırsan problem çıkmaz bence. Büyüklerin ortama değil birbirine alışması problem olabiliyor bazen. En garantisi yavrudan alıp büyütmektir. Akvaryum ölçünüze göre yaklaşık 50 tane yavru alın, eleye eleye güzel bir koloni kurarsınız kendinize.
yunus için deniz kumu?
Amacım kâr elde etmek değil. Amacım doğal kum kullanmak. Silis kum taştan kırılarak yapılıyor. 2 adet 1 metrelik akvaryumum var. Onlar için lazım. Bana da eğlence çıkmış oluyor hem :) Zaman öldürmek için bire bir..
camım catladı
Bence 20*50 cm iki parça kestirip yapıştırın. Tam kenardan 20 cm eninde ve tam boy yama yapın. Çatlak şakaya gelmez. İçi doluyken parlarsa balıkları bırak ev batar.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.