ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Gacınpin
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
3
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
17 Aralık 2014 18:01
Son Ziyaret:
15 Aralık 2015 21:35
Toplam Mesaj:
15 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Caner Adanır
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Mugla
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Caner

SON 10 MESAJI

Mayalı Co2 Sorunu!
Mayalı sistemlerde difüzör kullanmak tavsiye edilmez.genelde kendin yap(diy)bölümlerinde açıklamalı halde yapılmış difüzörler kullanılır.
Kahverengi Yosunlar
Konu eski ama son soruyu soran arkadaşın mesajı cevaplanmamış.kahverengi yosunlar veya diğer algler camlarda çoğalıp katman şeklini alıyor.bu katmanın da temizlenmesi bazen camı çizmeye kadar gidebiliyor.ve bir ikincisi bu yosunların oluşması suda bir dengesizlik olduğunun işaretidir.ya birşeyler fazla ya da az.
90 cm akvaryumda sarı prenses yaşarmı
Bende de var hemde bitkili akvaryumda.herkes orada beslenmez bitkileri yer bitirir demiş kimisi de ölür olmaz demiş ama gel gör ki canavar gibi hiçbir sıkıntı yok.bu balıkların doğal hayatlarındaki özelliklerden eser kalmamış.arada 3-5 tane baskın genli çıkmıştır ve onlar da türünün bütün özelliklerini sergilemiştir sonra da bizim insanımız hepsi için aynı şeyi söylemiştir.bunun en basit örneği,4 elma salyangozumun ikisi bitkileri budarken diğer ikisi dokunmamıştır bile.
Sarı Prenses ve Iceman
Teşekkür ederim.alacağız demek ki birer dişi daha :)
Sarı Prenses ve Iceman
Merhabalar.bugün uzun zamandır istediğim şeyi yaptım.mahalle petshopuna uğradım ve 2 adet(dişili erkekli)sarı prenses ve iki adet de iceman aldım.bu balıklar nasıldır sizce?bana çok keyifli geldiler.ayrıca sarı prenseslerden erkek olanı dişiye yaklaşıp telefon gibi titremeye başlıyor,hafif uzaklaşıp tekrar geliyor ve aynı hareketleri yapıyor.bu nedir bilen var mı acaba?ilk günden öldürmeyelim iceman balıkları daha sakin duruyor gibi geldi bana.
cinsiyet ve renklenme birde anne
Benim akvaryum tam bitkili neredeyse.yavruları almayayım dedim fakat melekler şakır şukur yemeye başlayınca ayırdım :)
Elektrik Kesilince Devreye Giren Pilli Hava Motoru
Şöyle birşey de olabilir,milyonculardan ya da saatçilerden ışıldak alınacak.bu ışıldağın lambalara giden eksi-artı uçları bu pilli çalışan hava motoruna bağlanacak.ışıldağın fişi prize takılacak ve otomatikmen elektrikler gittimi ışıldak lambayı çalıştırmak isteyecek fakat pompayı çalıştıracak.ki bataryası daha güçlüdür.
Canlı Doğuran Doğumu Hakkında

Kılıçların ardından dün de lepistes yavruladı.kılıç yavruları biraz daha zeki ya da içgüdüleri daha kuvvetli ki iki tanesini o kadar avcıya rağmen kurtarabilmiştim.lepistes yavruları suyun yüzeyinde yüzüyor ve anında protein.anaç olan dişiyi diğer 65lt olan tanka aldım.aşağı yukarı 15 yavru aldım.en az 4-5 tanesini de ben ayırana kadar kaptılar.olsun en azından kurtardık sizin de dediğiniz gibi.
Akvaryumun içi bu halde olmasına rağmen çoğu yavru avlandı maalesef.Gacınpin2014-12-27 16:05:48
Canlı Doğuran Doğumu Hakkında
Melek balıkları potansiyel tehdit ama akvaryumda lepistesler hariç hepsi avcı balık :) amacım 2-3 tane yavru görebilmekti ki başardım sayılır.çünkü arkadaşlar,ben üretici değilim ve kazanç sağlama gibi bir amacım da yok.aksi halinde o kadar çok çoğalsalar ne yapacağım,nereye koyacağım bu kadar balığı.sonuçta akvaryumlar yapay da olsa bir ekosisteme tabiidir.kim ne kadar şanslıysa zaten hayatta kalır.amacım zaten melek,neon gibi balıkların da üremesini görebilmek.teşekkür ederim.
Canlı Doğuran Doğumu Hakkında
Vasfi bey merhabalar.kılıç kuyruklarda kuyruk erimesi var mı dikkat etmedim ama zannetmiyorum.olsa dikkatimi çekerdi.aldığımda var olan izleri taşıyorlar.lepisteslerde de durum aynı.aldığım zaman birkaçında vardı bu sıkıntı.
Kılıçkuyruk dişisi dediğiniz gibi yavruladı dün gece :) kılıçkuyruk diye tahmin ediyorum hem iriler hemde zıpkın gibiler maşallah.1 tanesini 65 lt olan akvaryuma aldım ama işe geç kaldığım için diğeri orada kaldı.akvaryum bitkili,kaya, mangrow kökü ve ufak testi var.saklanacak alan çok ama avcı balık dolu.umarım hayatta kalırlar.teşekkürler.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.