ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Deligadiro
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
1
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
13 Ocak 2015 17:50
Son Ziyaret:
01 Ağustos 2021 21:11
Toplam Mesaj:
16 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Kadir Arıkan
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Denizli
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Kadir Arıkan

SON 10 MESAJI

Ehenim Liberty Modifiye
Merhaba,
Aynı filtreyi bende kullanıyorum, yeni kurulum yaptım 20 gün civarı oldu, tankın oturmasını bekliyorum.Şimdilik aktif karbon ile biofiltre malzemesi arasına Sera Crystal Clear elyaf attım 1 tane şimdilik onunla idare ediyorum.Yaptığın tasarım çok güzel olmuş, mümkün ise STL dosyasını paylaşabilir misin. 3d yazıcısı olan bulabilirsem yaptırmak için.
50x50x55h değişiklik 27.04.2015 güncel rsm syf 2
Arkadaşlar tekrar merhabalar 1 ay kadar bir süre geçti ve tankımın gelişimini sizinle paylaşmak istedim.
Ön Taraf;



Yan Taraf;


Parvulalar 2 haftada bir budanmakta ve şahsen şunu farkettim bitki budandıkça kendini aşıyor ve sürekli yayılıyor.Tank 4.ayı doldurmak üzere ve tam olarak oturduğunu düşünüyorum.Kütük üzerindeki christmas mosslar 2 hafta önce yosun patlaması yaşadığımdan tanktan çıkartmış durumdayım. Muhtemelen dekorda bir değişiklik yapacağım ve kütüğü parçalayıp kütük olan yere gnays kayalarla ve mangrove kökü veya yati kökü ile dekor yapmayı planlıyorum.Öneri ve tavsiyelerinizi bekliyorum.
Saygılarımla
Deligadiro2015-04-27 19:56:40
50x50x55h değişiklik 27.04.2015 güncel rsm syf 2
Arkadaşlar merhaba,
Parvulalarla ilgili bir problemim var.Tankdaki coryler bircok parvulayi deşip köklerini açığa çıkarttılar balıkları akvaryumdan çıkartmak yada satmak haricinde ne yapabilirim? Cevaplarınızı bekliyorum.
Saygılarımla
Yeniden Bitkili 100 x 40 x 50 (h) Günlük
Parvula cok şık durur gerçekten, tankınız çok hoş olmuş tebrik ederim.
60lt High Tech İlk deneyim (bütün ayrıntılarıyla)
Turgut bey merhaba,
Çok detaylı bir şekilde kurulumunuzu paylaştığınız için teşekkür, 1.5 aydır bu hobi ile uğraşan birisi olarak verdiğiniz ipuçlarının bizlere çok faydalı olacağı kanaatindeyim.Konunuzun sürekli olarak güncellemeniz dileğimle 

Saygılarımla
50x50x55h değişiklik 27.04.2015 güncel rsm syf 2

Arkadaşlar tekrar merhaba,
Hafta sonu itibariyle tankımda yeni birkaç değişikliğe gittim.Arka taraftaki Elodeaların büyük bir kısmını çıkarttım. 5 adet eldoea hemen önüne 6 adet bacopa ve onların on kısmına ise ismini hatırlayamadığım 3 adet orta boy kırmızı bitki ektim kayaların on kısmına ışık görecek şekilde reineckii mini ekledim.Umarım bitkilerin tanka adaptasyonunda bir sorun yaşamam. Elodeaları sökerken biraz sıkıntı yaşadım ve tankın içerisine az bir miktarda olsa ilk kurulumda kullandığım gübre yüzeye geldi ve su bayağı bir bulandı.Umarım herhangi bir tehlikesi olmaz.Arka yüzeyde yeşil nokta algleri kendi cumhuriyetlerini kurmak üzereler bunlar için ne gibi bir önlem alabilirim görüşlerinizi rica ederim

Tankın yeni görünümü;


Taban görünümü;



Taban resimlerini gece cektiğim ve hemen öncesinde düzenleme yaptığım için akvaryum suyu biraz bulanık diğer resimleri sabah çektiğimden su nispeten daha berrak.
Arkadaşlar bu arada zemindeki parvulalarımı sterbai corylerim sağ olsunlar habire deşip köklerini çıkartıyorlar buna benzer bir şey başınıza geldi mi geldi ise nasıl önlem aldınız.

Saygılarımla

Fernweh ( Final Sayfa 11 )
Uğur bey tebrikler,tankınızı çok hoş olmuş güncellemeri takip edeceğim.
Saygılarımla
50x50x55h değişiklik 27.04.2015 güncel rsm syf 2
Çetin hocam merhaba,içinize doğmuş gerçekten bende Konya da ikamet eden forumdaki bir arkadaşımdan sipariş ettim yarın alacağım bir aksilik olmazsa.Pazar günü haftalık su değişimi ardından elodea ve sazların düzenlemesini yapıp reineckii minileri ekeceğim.
Saygılarımla
Haydarın planarya keyfi
Arkadaşlar merhaba,
Öncelikle Haydar'ı tanıtayım resimde göreceğiniz tankıma yeni dahil ettiğim halfmoon bettam.


Bu sevimli eşek herifle ilgili aklıma takılan bir sorun var.Akvaryum dahil olalı henüz 1 hafta oldu ve verdiğim yemler ile ilgilenmek yerine sürekli olarak dipte planarya ve diger kucuk canlılarla uğraşmakta.Sizlere sorum bunu alışkanlık haline getirip sadece canlı yemle ilgilenip diger yemleri yememe ihtimali varmı.Çünkü malum canlı yem bulmam sıkıntı bulsam bile surekli onunla besleme imkanım olamayabilir.Sizlerdende bitkili akvaryumlarda besledigimiz bettalardaki bu durum hakkında biilgilerinizi rica ederim.
Saygılarımla

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.