ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
BayTropheus
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
1
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
21 Mart 2015 09:53
Son Ziyaret:
06 Mayıs 2015 09:03
Toplam Mesaj:
56 [0.02 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Berk Bakoğlu
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Berk BAKOĞLU

SON 10 MESAJI

Lepistesin Bu Durumu nedir?
Tahminim ve tedavi yöntemim doğruymuş yanlış bilgi vermediğime sevindim. Geçmiş olsun tekrardan.
Yeni akvaryum
[QUOTE=ardax125]Onları yapmadım hava motorum da yok bozuldu. O zaman dexigin gibi duzgun hale getireyim[/QUOTE]
Dostum sen bildiğin musluk suyuna atıp üstünü kapatmışsın balıkların biran önce hava motorunu ve su dengeleyici düzenleyicilerini temin et üzülürüm daha çok kayıp yaşarsan. Geçmiş olsun.
Lepistesin Bu Durumu nedir?
Yanlışım varsa düzeltin ama iç parazit olabilir sarmısaklı yemi öneriyorum. 2 diş sarmısagın suyunu sıkıp bir tutam yemle iyice karıştırıp verin bunu 2-3 gün boyunca uygulayın. Umarım sağlığına kavuşur biran önce balıklarınız.
Yavruları ana tanka alayımmı
Yem özellikle yavrularda büyük rol oynar. En azından kabuksuz artemia yavru yemleri var 5-6 tl lik onlardan kullanmanı öneririm. Yavrular anaç boya yaklaşmış bir iki yavruyu suya atıp gözlem yap. Eğer birbirine çok vurma durumu yoksa zaten bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Bu boy kendini kurtarmış boy benim için. Sonuçları da yazarsan sevinirim. Bol hobiler..
Balığın ağzında yumurta olduğu nasıl anlaşılır
Boyutları nedir balıkların ? Kursak kısmı şişer ve bariz bir şekilde anlaşılır ağzının dolu olup olmadığı. Eğer daha önce hiç görmediysen google a ''ağzı dolu chiclid'' yazarsan resimlerin çoğu sarı prenses zaten yardımcı olacaktır sana. Ama ağzında yumurta yoksa büyük ihtimalle hastadır. 
Yeni akvaryum
Muhtemelen bakteriyel sıkıntı oluştu su düzenleyicilerini kaya tuzunu bakteri kültürünü düzenli olarak attın mı ? Suyun balıklar için hazır olduğuna emin misin ? Ayrıca hava motorun varmı ? Suda biyolojik sıkıntı yoksa eğer solunum sıkıntısı olabilir detaylı bilgi verebilir misin bunlarla ilgili ?
500 lt tür tavsiyesi
Eğer tecrübe sahibiyseniz 500 lt de benim tavsiyem 2 Arowana 2 Timsah balığı ve 2 adet stingrey vatoz. Durgun suyu sağlarsanız muhteşem bir görsel olacaktır. 
Ikola kolonim yavru vermiyor
3 erkek 11 disi f0 kolonim var .3 ay oldu kurali .2 ay önce bi anaç yumurta doktu bidaha hic vermediler .2 aydir kur var ama yumurta yok ya yumurta hirsizi var yada bilmiyorum arkadaslar yardim ederseniz sevinirim yavru alamiyorum :( .Cagdas OZDOGAN2015-05-05 16:25:38
Akvaryum Suyu sararmaya başladı?
3 günde 1 dip çekimi yapmam mumkun değil hem yetişemem hemde dinlenmiş suyu okadar bulunduramam knun icin dalga motorum var actigim an buyun dipteki suyu dis filtrelerin agzina itiyor.

Kumu cok iyi yikadim zaten 3 ay oldu akvaryumu suyu baligi oturtali hic sikinti yoktu yemlemeyude kisa kisa yapiyorum sabah ve aksam olmak uzere, yedikcd atiyotum 2 gunde 1 farkli yeme geçiyorum 6 adet yemim var taze ve kaliteli olmasina da ozen gostererek aldim. Su net ama bildigin Tetra Pro vegetable nin yeşili gibi oluyor göl suyu gibi yani :)
Akvaryum Suyu sararmaya başladı?
Günaydın merhaba. Kumum mercan kırığı 0.5 mm dis filtremi akvaryumdan cektigim suyla temizliyoru. eğerki elyaflar kullanilmiycak haldeyse yenilerini takıyorum cunku 2 fis filtre oldugu icin bakteri kaybi yasamiyorum digerinin icinde uremeye devam ediyor yararli bakteriler.Salınım yapabilicekten kastım tam olarak nedir anlamadım eğer biraz daha açabilirsen yardimci olurum yine bilgilendirme konusunda. Sump cok isterim ama mobilyasi el vermiyor yeni mobilya yaptirmam lazim takimi da bozmak istemiyorum. Anliycagin durum boyle :(

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.