ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
HugoSanchez
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
26
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
28 Mayıs 2015 02:46
Son Ziyaret:
12 Mart 2024 22:41
Toplam Mesaj:
54 [0.02 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Yunuscan Sarıaslan
Doğum Tarihi:
07 Şubat 1992
Yaş:
32
İl:
Ankara
Meslek:
Öğretmen
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Yunuscan Sarıaslan Insta : @plekocu

SON 10 MESAJI

Akvaryum Oturmadan Canlı Eklemenin Bedeli Ne Olur
Jbl Biotopol kullanabilirsin. Çok güzel ve faydalı bir üründür. Ayrıca tanka salyangoz koyarak bir döngü başlatmak da bir seçenektir.(ramshorn olabilir)
Yeni Betalarım
Ben de yazın böyle güzel bettalar bulup küçük bir üretim denemek istiyorum. Çok güzeller maşallah [:)))]
Sarı Ateş Neon İçin Hangi Kum?
Yani artık elden çıkarma noktasına geldim. Yumurtalardan verim elde edemedikçe soğudum. Ömrü bitmiş aktif toprak da mantıklı. Hagende bakan ve yavru alan insanlar görüyorum. Şu anda aquaclay ile deniyorum bakalım. Olmaza hagen alıp ince bir tabaka onu deneyeceğim. Son çare bu yani yoksa sahiplendireceğim. (üzülerek)
Sarı Ateş Neon İçin Hangi Kum?
Su değerlerini ölçmemekle birlikte marketten aldığım içme suyunu kullanıyorum. Su 22°C de. Yem tetra crusta sticks kullanıyorum 2 günde bir yemleme yapıyorum 1 saatte falan bitiyor.
Sarı Ateş Neon İçin Hangi Kum?
Merhaba. Uzun süredir sarı ateş neon karideslerimden yavru alamıyorum. Yavru gördüğüm oluyor camlarda fakat birkaç gün içinde yavrular ortadan kayboluyor. Ramshorn dışında başka canlı yok. İlk etapta reeflowers iceland black kum ile besliyordum. Yavru büyütemeyince kuma bağladım ve Eurostar Aquaclay e geçtim ama yine yavru yok malesef. Özellikle bu varyeteyi besleyen değerli forum üyelerinden verim alınmış kumlarla ilgili bilgi rica ediyorum. Mevzu kum kaynaklı değilse de yine bilgi alışverişine açığım. [IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/174615/290120210231501.jpg[/IMG]
My Wealth
Ben asıl amacın ne olduğunu anlayamadım. Bitkili mi, yoksa hardscape mi? Bitki dik, sök. Kayaları diz, geçici olarak çıkar. Bence sakin kafayla oturup karar verin. İki elemanı da kullanmak istiyorsanız biraz internetten fikir verebilecek görsel bakın. Bitki ile dragonstone nasıl güzel durur. Tabi ki tasarım karar vermesi zor bir şey ama o bitkiler bir dikme sökme daha kaldırmaz, kökler de gövde de yıprandı. Kayaların son yerine ve şekline karar verip boş kalan yerlere de bitkiler konabilir. Son dokunuş olmalı bence artık.
Akvaryum Sehpası
2 parçayı sabitlemede kullanılan L şeklinde iki tarafında da vida girişi için delik bulunan metal plakalar var. İç kısımlardan biri ayağa biri tablaya vidalanacak şekilde 4 adet ondan atabilirsiniz. Sağlamlık artar bu şekilde ya da her ayağa 2 şer tane de olabilir. Dikey hareketler sorun olmaz ama tankın ön camını bezle silerken bile sağa sola savrulma yapabilir.
Black Water
Tropol kullanılabilir.
Canlı Doğuran Birbirlerine Uyumlu Balık Öneri ?
80 litrede aslında yeteri kadar balığın var gibi. Canın sıkıldıysa kılıcı verip küçük, pek pisliği olmayan türlerden alabilirsin neon falan. Ya da kızılayda doğa akvaryum var orada çok farklı ufak türler vardı bir ara.
Elektrik Çarpması
Balıklar bazen bilemeyeceğimiz, sebebini bulamayacağımız sebeplerden ölebiliyor. Bağışıklığı düşmüştür ölmüştür. Çok fazla kafanızı takmayın.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.