ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Olcay01
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
20 Kasım 2006 15:06
Son Ziyaret:
17 Haziran 2007 09:59
Toplam Mesaj:
37 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Olcay
Doğum Tarihi:
20 Mayıs 1973
Yaş:
50
İl:
Adana
Meslek:
Bilgisayar pazarlama
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Olcay Kandır
ADANA

SON 10 MESAJI

SAE Hakkında
Herkese iyi akşamlar
son bir haftadır akvaryumumdaki bitkilerin üzerlerinde sakallı yosunlar görülmeye başladı ama tabiki alg olma ihtimalide söz konusu bu ikisi arasında kesin bir bilgim yok. Akvayumda çeşitli boylarda canlı doğuranlar mevcut 5-10 arası yeni doğmuş yavrularda var. Acaba sakallı yosun ya da alg lerden kurtulmak için SAE alırsam canlı doğuranlara ya da tavrulara zarar verme ihtimali var mı ve SAE yi kolaylıkla akvaryumcularda bulabilir miyim?
Çöpçü Hakkında Bilgi
Vallahi akvaryumcudan bu isimle aldım belki o yanlış anlamıştır komandoyu  yani onun yalancısıyım, küçük siyah renkli bir balık ,ince kılcal desenleri var dalgalanma etkisine karşı hassas ve bazan ters de yüzüyor.
Çöpçü Hakkında Bilgi
Canlı doğuran akvaryumuma küçük bir çöpçü aldım apacahe sanırım ismi. Hakkında hiç bilgim yok bilgilerinizi aktarırsanız sevinirim şimdiden teşekkürler.
Beta Yem Yemiyor?
12,5 litrelik akvaryumda bir adet erkek betam var fakat kesinlikle yem yemiyor, tetra pond, discuss yemi, pul yem granul yem ve blood worms verdim kesinlikle yemiyor nedeni ne olabilir?
Japon ve Koi
Akvaryumumda 4 adet japon balığım var farklı bir türe geçmek için japonları elden çıkarmayı düşünüyorum bunun tek yoluda onları yakın bir civardaki havuza bırakmak. Bu havuzda 5-6 adet büyük boy koi(15 cm ) ve yüzlerde yavrı koi var. Benim japonlar ortalama 5-6 cm boyunda acaba onlara koiler bir zarar verir mi ya da vermezseler, büyümekte olan kendi boylarındaki koilerle çiftleşebilirler mi?
Mavi Prenses Hakkında

İki gün önce farklı bir başlıkla açtığım konuda mavi prenseslerin cinsiyeti hakkında bir şey sormuştum, Mavi prensesimn anal yüzgecinde tek bir benek var erkek mi dişi mi?Bilenler yardımcı olursa sevinirim. Ayrıca dün mavi prensesimin yanına bir adet sarı prenses ve iki adet lombardio aldım ancak bir lombardio yu öldürdü şimdi diğerlerini korkunç taciz ediyor onlarda artık dirençsiz kaldılar napabilirim bu konuda?Mavi prensesler bu derece agresifse bir daha onlardan almayayım??

Bir Kaç Soru
Peki mavi ve sarı prensesler arasında çiftleşme olabilir mi?
Bir Kaç Soru

Herkese iyi pazarlar diliyorum

Benim bir kaç sorum olacak izninizle, bir adet mavi prensesim var iki adet almıştım ama şu an yaşayan diğerini bir süre önce öldürdü. anal yüzgecinde 1 adet benek var, erkek mi dişi mi?

Bu balığın yanına şuan yeni bir eş bulamıyorum malaesef mavi prenses kıtlığı var bu aralar bu balığın yanına hangi türleri koyabilirim zarar vermeden yaşamaları için?

Beslenmesinde hangi tür yem kullanmam doğru olur? Şuan kırmızı franul şeklinde discus yemi kullanıyorum?

Mavi prensesin yanına papağan alsam bir sorun yaşar mıyım?

Şimdiden teşekkürler...

Uzayan Hamilelik
Tim yanıtlar ve tavsiyeler için çok teşekkür ederim
Uzayan Hamilelik

Öncelikle herkese merhaba,

3 cm boyunda ve 2 kez doğum yamış lepistesimin son hamileliği aşırı derecede uzadı. Daha öncekilerde 21-28 günde yavruluyordu ancak son 1,5 aydır hamile ve hala yavrulamadı. Size klasik olarak neden yavrulamıyor demicem sadece merak ettiğim bu uzun süren hamileliklerin herhangi bir şekilde hamile balığa bir zararı olur mu?

 

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.