ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Raznov
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
30
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
14 Ekim 2015 13:53
Son Ziyaret:
29 Nisan 2016 16:06
Toplam Mesaj:
64 [0.02 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Fırat bakır
Doğum Tarihi:
11 Ocak 1992
Yaş:
32
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Molly (Gold Black)-Zebra (Danio)-Lepistes(Flamingo,Tuxedo)-Tetra Neon-Komando Çöpçü-Leopar Vatoz 48x23x34 Fırat bakır

SON 10 MESAJI

Üzülerek Site Hakkında Yasal İşlem Başlatıyorum
Hiçkimse bir başka kişinin dini düşüncesiyle ilgili yorum yapma hakkı yok tek hakkı var oda SAYGI duymak.Kimse kimsenin DÜŞÜNCESİNE karışamaz mudahale edemez kaldıkı ortada din le alakalı bir saygısızlık yok. Her olayı dine bağlayıp gündem oluşturmak kötü birşey bu yüzden zaten memleketin hali ortada. Kardeşi kardeşe düşman etmek bu değilmidir..

Tekrar edeyim ister müslümandır ister hristiyan ister ineğe tapsın ister ateist olsun AKLI olsun İNSAN olsun yeter gerisi kimseyi ilgilendirmez. Burası akvaryum sitesi balıklar dışında konuşmak yanlış.. Eğer forum kuralları ihlali varsa adminler gereğini yapar zaten.
Üzülerek Site Hakkında Yasal İşlem Başlatıyorum
[QUOTE=Hasan03]Açıkçası seni forumda görünce o imzandan bende rahatsız oldum. Açıkça dini değerler ile dalga geçilmiş. Eğer site yönetimine imzanı şikayet etme gibi birşey olduğunu bilseydim kesinlikle bende şikayet ederdim. Site yönetiminin yaptığı şikayet edilecek değil tebrik edilecek bir davranış bence. [/QUOTE]


Yahu ne dini değeri ne dalgası allah aşkına böyle şeylerle uğraşmayın memlekette neler oluyor sizin takıldığınız yada incik boncuk şeylerden yok dine hakaret yok şu yok bu demeniz saçma ve gereksiz.Evet siyasi bir alay var bundan kime ne varsa dava açıcak onuda üstüne alınan açar.Siyasi alay dışında başka birşey çıkartmayın şu olaydan . İmza kaldırılmış buda normal siyasi bir içerik olması yasakki kaldırmışlar. Ama şunuda bilmek lazım üye olurken üye koşullarında yada şartlarında hiçbir dini , siyasi vb... tarzı olaylar hakkında bilgilendirme ve yasak olduğuna dair bir açıklama varmıydı yokmuydu? varsa imza kaldırılması normal ama eğer yoksa o zaman yanlış diye düşünüyorum.

Böyle şeylerle uğraşmayalım diyorum...[:cik:]
Lepistes Yavruları
[QUOTE=rana219]Teşekkürler. dün vermeye başladım. balıkları kovada besliyorum. gerçekten yiyorlar mı? bilmiyorum ama sanki göremiyorlar gibi geldi bana[:/]?[/QUOTE]

küçük tanecıklerı yerler farketmek zor [:)]
Lepistes Yavruları
[QUOTE=rana219]
2,5- 3 haftalık 3 tane platim ve dün doğmuş 18-19 tane plati yavrum var. Ayrı kaptalar ne kadar vermemi önerirsiniz?Bu arada bilgilerinizi paylaştığınız için sağolun...[/QUOTE]

göz kararı verebilirisiniz çok fazla vermeyın koku yapabilir.Şırıngayı 2-4 arası doldurun verin [:)] 1 hafta kullanın sonra normal yeme geçebilirsiniz.
Lepistes Yavruları
[QUOTE=06volkan34]

Merhaba;
Yavru Lepistes,plati,cücevatoz,comando cory bir bütün olan tankta bu işlemi yapsak;
her hangi bir türe zararı dokunurmu ?
[/QUOTE]

yavru balıklarınza yapabılırsınız zararı olmaz
Lepistes Yavruları
[QUOTE=rana219]
yumurta sarısını nasıl kullanıyorsunuz?[/QUOTE]

yumurtayı haşlıyorsunuz iyice sarısı katılaşıncaya kadar.Sonra bir çay bardagına su doldurun akvaryumdan içine çay kaşığı hacminde yumurta sarısını alın atın ıyıce karıstırın 5 dk beklesın.Dıbe tortular çökecektır.Şırınga ile bardagın ortasından (dıbınden almayın ) şırıngayla küçük bezecıkler olacak onları cekın..daha sonra yavrulara atın .Göreceksınız 1 hafta ku[:iyi:]llanın cıddı anlamda buyume hızı saglar.
Lepistes Yavruları
Doğan yavruları ne ile beslediniz...?
Yavruların olduğu akvaryumda filtre ısıtıcı vb varmıydı ?
Lepistes Yavruları
[QUOTE=CeyCey1]Öncelikli olarak büyüme hızına bağlı ama en az 2 - 2,5 aylık olması bence daha uygun olur ..[/QUOTE]

tabiki benim yavrularu 3 aya gelmek üzereler yeni attım ...Hemen atmak isterse diye 1 ay dedim :) Yumurta sarısı ile beslemek ciddi anlamda büyümelerinde artıs sağlıyor ... Bendekılerde 1 hafta kadar kullanmıstım yumurtayı çok etkili tavsiyem.
Lepistes Yavruları
1 ay kadar koymayın derim...Bitkili akvaryum olsada yem olma ihtimalleri var :) büyüsünler annelerin 3 de 1 i kadarı olduklarında atın derim.Ben öyle yapıyorum 0 kayıp [:)]
Şelale Filtre Suyun Tamamen İçindemi Olmalı

HAQOS JULAR 300 vardı bende aynı reimde gösterdin gibi.Şelale aparatını suyun üstünde bırakıcaksın ki işlevi olsun .Zaten yukarda kalıyor o yüzden motoru iyice suya batırın şelale zaten yukarda kalacaktır.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.