ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
enesk001
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
19 Temmuz 2019 01:30
Son Ziyaret:
24 Kasım 2021 00:25
Toplam Mesaj:
10 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
enes
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Bursa
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

enes

SON 4 MESAJI

Dry Service Kalitesi
Dry Service kuru temizleme olarak sizlere kuru temizleme hizmeti başta olmak üzere birçok farklı tekstil ürünü çalışmalarında yardımcı olmaktayız. İstanbul Anadolu yakasında toplamda 12 şubemiz bulunmaktadır. Bunun yanında halı yıkama hizmeti vermekteyiz. Fon perde yıkama stor perde yıkama, zebra perde yıkama hizmeti sunuyoruz. Ayrıca tekstil ürünleri yıkama hizmetini de vermekteyiz. Halı yıkama alanında sunmuş olduğumuz kaliteli çalışmadan sizler de yararlanabilirsiniz. Makine halısı, el dokuma halısı başta olmak üzere, her metrekareye ve halı türüne uygun yıkama hizmeti sağlarız. Halı yıkama başta olmak üzere ve kuru temizleme alanında sunmuş olduğumuz profesyonellikten yararlanmak için sizler de en kısa sürede firmamız ile iletişime geçebilirsiniz.[URL]https://www.dryservice.com.tr/[/URL]
Maris Güvencesi İle Deniz Temizliği
Deniz bariyeri, deniz tamburu, depolama tankı, konteyner pompa, servis teknesi, deniz temizlik teknesi gibi ürünler başta olmak üzere deniz temizliğine dair her türlü ekipmanın kiralama hizmetini vermekteyiz. Hem uygun fiyatlar ile hem de proje kapsamında profesyonel çalışmalar doğrultusunda sizler de firmamızın üstün kalite ve güvencesinden yararlanabilirsiniz Yağ ve kimyasal emiciler başta olmak üzere her türlü ürün çeşitliliğini kolaylıkla bulabileceğiniz bir alandır. Bu sayede hem hizmet alabileceğiniz hem de ürün kiralama alanından yararlanabileceğiniz geniş ve kapsamlı çalışmalar mevcuttur. Deniz temizliği için sizler de https://www.maris.com.tr/ ayrıcalığına güvenin. Güvenilir referanslar ile birlikte uzun yıllardır çalışmalarımıza her geçen gün yenisini katmaktayız. Sizler de deniz ürünleri için ürün çeşitliliği avantajından her zaman yararlanabilirsiniz.

Mira-aviation | Özel Jet Kiralama Ve Özel Uçak Kir
Havacılık sektöründe en önde gelen kuruluşlardan birisi olan Mira-aviation seçkin müşterilerine yüksek hizmet kalitesi vererek 15 yıllık deneyimiyle günümüze kadar gelmiştir. Mira, özel jet kiralama, özel uçak kiralama ve helikopter kiralama alanında kendisini kanıtlamış ciddi bir kuruluştur. Uzman kadrosu ile kaliteli bir uçuç deneyimi yaşamak için Mira-aviation u tercih etmeniz için gerekli sebepleri sizin için derlemiş bulunmaktayız.
• [URL]Özel jet kiralama[/URL]
• Özel uçak kiralama
• Helikopter kiralama(ambulans ve kargo tipi)
• Hangar hizmetleri(kısa ve uzun vadeli)
• Uçak operasyon hizmetleri
• Mevzuat eğitimleri
• Danışmanlık hizmetlerimiz ile alanında diğer firmalara göre daha kapsamlı ve deneyimli hizmet vermekteyiz.
EASA & SHGM mevzuat eğitimleri ile kaliteli içeriklere ulaşmak için sizde bizi tercih ediniz.
[URL]https://mira-aviation.com/[/URL]
Dijital Kodlar | E-pin
Enuygunepin.com dünyanın en popüler dijital oyunlarına ait içeriklerin satışını yapan bir sitedir. Site üzerinde bir çok popüler oyuna ait içerik bulunur. Popüler oyunlardan bazılarını sizin için ele alacak olursak bunlar ; League of Legends, PubG, Fort Nite, Knight Online, CSGO, CrossFire, DOTA 2, Valorant, Apex Legends, Metin 2 ve Zula ‘ dır.
Yazılan tüm bu oyunlara ait Premium içerikler, elmaslar, paralar, ekipmanlar, silahlar, skinler sizlere enuygunepin.com aracılığıyla en uygun fiyatlarla satılmaktadır. Enuygunepin.com ile oyununuzdaki karakterinizi kendinize göre özelleştirebilir zaman zaman çıkan indirimlerden yararlanabilirsiniz. Bu online oyunlara ait birçok içeriği Dijital Kodları SSL sertifikamız sayesinde güvenli bir şekilde satın alabilir ve oyun zevkinizi arttırabilirsiniz. https://enuygunepin.com/

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.