ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
gctn
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
28 Ağustos 2019 15:39
Son Ziyaret:
29 Ağustos 2019 15:49
Toplam Mesaj:
2 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Gctn
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Ankara
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Gctn

SON 2 MESAJI

Betta Balığım Yem Yemeyi Reddediyor
Merhabalar,
Yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Söylediğiniz yemi temin edeceğim ve diğer değerli önerilerinizi gerçekleştireceğim. Umarım balığımı mutlu bir şekilde yaşatabilirim.
Tekrar teşekkürler,
Betta Balığım Yem Yemeyi Reddediyor
Merhabalar, ofis yalnızlığını gidermek için bir betta balığı satın aldım. Almadan önce gerekli araştırmaları yaparak ona elimden geldiğince güzel bir ortam sunmaya çalıştım. Yaklaşık 8 - 10 litrelik kare bir akvaryumda bakmaktayım. Hava motorum ve ısıtıcım mevcut değil. Altına renkli taşlar yerine boyasız cam taşlar yerleştirdim. Temizlik açısından maalesef kum koyamadım. Suyun bir kısmı birkaç gün dinlendirilmiş musluk suyu, bir kısmı ise içme suyu olarak ekliyorum. Aramızda güzel bir iletişim olduğunu çalışırken beni izlemesinden anlıyorum.

Uzun girizgâhtan sonra konuya gelirsek yaklaşık 2 haftadır birlikteyiz ancak yem yemiyor. Balıkla birlikte aldığım yem açıkta satılıyordu, o yemin yüzüne bakmadı. Daha sonra canlı yem bulmak umudu ile gittiğim petshop, ilk aldığım yemin ciklet yemi olduğunu söyledi ve kapalı pakette bilinen bir markanın yemini verdi. Balığım bu yemi fark ediyor yanına gidiyor kokluyor gibi davranıyor fakat yemeden geri dönüyor.

Su sıcaklığının havalardan ötürü şimdilik uygun olduğunu düşünüyorum. Stres altında olduğunu düşünmüyorum, sarsıntıdan rahatsız olmasın diye masada dikkatli çalışıyorum. Balığım hareketli, renkleri canlı, parmağıma tepki veriyor kendini kabartıyor ancak yem yemediğine eminim. Çünkü yemler dipte öylece duruyor. Bu şekilde daha ne kadar dayanabileceğini bilmiyorum. Canlı yemi ancak birkaç güne temin edebileceğim. Bu süre zarfında dayanabilmesi için ne yapabilirim ? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. [EDIT]gctn,2019-08-28 16:04:22[/EDIT]

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.