ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
ömer
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
13 Şubat 2007 12:04
Son Ziyaret:
29 Aralık 2010 16:52
Toplam Mesaj:
44 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
ömer faruk demir
Doğum Tarihi:
31 Ağustos 1985
Yaş:
38
İl:
Amasya
Meslek:
bilgi işlem personeli
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

ömer faruk demir
(74*25*35)

SON 10 MESAJI

ısı ayarı
Selam arkadaşlar
Akvaryumada ısı fakını nasıl giderebilirim.  Isıtıcım sürekli çalışıyor fakat akvaryumun altı ve üst kısımlarında ısı farkı oluyor, filtreyide sürekli çalıştıramıyorum yavrular anaçları aynı yerde tuttuğumdayn dolayı yavrular büyüklere yem oluyorlar başka bi yöntemi varsa yardımcı olan  arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum...(lepistes(5dişi 2 erkek,25 ile30 arasıda yavru) ve 1 adette moli dişi,
Cümleten sağlıklı balıklar...
ölü doğurma
Bilemediniz arkadaşlar yavrular gayet iyi gelişmiş görünüyordu tek sorunları oda ölü olduklarından kaynaklanan solgun olmaları. Erken doğmadığını çok iyi biliyorum çünkü yaklaşık 3 aydır doğum yapmıyor balık. Yinede ilginiz için teşekkür ederim
sağlıklı balıklar ................
ölü doğurma
Arkadaşlar benim dişi lepistesim dün doğurdu. Fakat yavrular hep ölü olarak doğdu. Bunun sebebi ne olabilir? Ben kendi kendime düşündüm su şartlarında bir sorun yok, yemlemede bir sorun yok, acaba neden olabilir? Doğum gecikti ise ondan olabilirmi?
Herkese sağlıklı balıklar.
 
-Yazım,imla ve noktalama kurallarına dikkat edelim.
 
-Tarafımca düzenlenmiştir.
SaRCoPhiLiuS2008-02-15 14:07:14
bitkide sorun

Levent bey çok teşekkür ederim benim için önemli olan bi konuyu sizde önemsediğiniz için verdiğiniz bilgiler gerçekten işime yarayacak yarmasada harcadığınız zaman harşeye değer... Deneylerinizde başarılar inşallah işe yarar bişeyler çıkarabilirsiniz.

bitkide sorun
çok saol arkadaşım beni birde bemix hakkında bilgilendirseniz sevinirim yukarıdakı yazımda sorumu göreceksiniz
Şimdiden teşekkürler.....
bitkide sorun
Çok saolun bende bugün suyu komple değiştirecektim. Aynen sizin su değişimini(su almadan eksileni tamamlıyordum) dediğiniz gibi yapıyordum. Şimdi suyu koplemi değiştireyim yoksa dip çekimi yaptıktan sonra yerine sumu koyayım?
Aklıma gelmişken birşey daha sormak istiyorum bu bemix denilen ilacı balıkları akvaryumdan çıkartmadan mı kullanayım yoksa balıklararı çıkarttıktan sonramı kullanayım birde nasıl kullanılır onuda bilmiyorum lütfen yardımcı olun.
Şimdiden çok teşekkürler önceki cevaplar içinde....
 
ömer2008-01-07 11:43:16
bitkide sorun

Arkadaşlar benim akvaryumumda bulunan ismini yanlış bilmiyorsam amazon hançeri diye adlandırılıyor bu bitkide önceleri yaprakların orta yerlerinde delikler açılıyo daha sonra da budeliklerin büyümesi sonunda yaprak sararıyor ve çürüyüp dökülüyor. Bu sorunu nasıl giderebilirim bana bilgi verirseniz çok müteşekkür kalırım yardımcı olan arkadaşlara

http://www.akvaryum.com/bitki.asp?id=27&alt_kat=518

lepisteslerde renklenme
Hayır balığın cinsiyle (Anne ve babası ne renkse yavruda biraz ondan biraz ondan alır,bazande sadece birinden alır renklerini) alakalı bir durumdur.O ve verdiğin yemlerle sadece renklerin canlılığını sağlayabilirsin. lafayette2008-01-03 21:23:01
siyah lepistes

Arkadaşlar bu balıklar sağlıklı olduktan sonra dayanabilirler. Yurtdışından gelen balıklar 1-2 gün yolda geçiriyorlar sağlıklı olmayanlar zaten ölüyo. Ben kanımca dayanabileceğini düşünüyorum, ama hayvanlara eziyet olurmu olmazmı (olacağını zannediyorum) yorum sizin.

siyah lepistes

Amasya Merzifon'a gönderme imkanı olabilirmi. Gerçi ben akvaristlerde olması taraftarıyım ama misafir umduğunu değil bulduğunu yer misali oldu.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.