ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
engin dal
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
306
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
16 Ağustos 2020 01:14
Son Ziyaret:
23 Ekim 2023 20:58
Toplam Mesaj:
359 [0.27 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
engin dal
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Balikesir
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

engin dal

SON 10 MESAJI

Discus En Az Kaç Adet Beslenmeli
Yazınızda sitem gördüm.işi bilen arkadaşlar fikirlerini söylemişler size. Size ne gibi garezleri olabilir ki. Çokta doğru söylemişler.discuslar yavru boy alınıyor ise cama cam akvaryum da balık yoğunluğuna göre hatta günde 2 kez dip çekimi ve günde 5 kez yemleme yapılması büyütmelerinde çok büyük etkendir. Dana yüreği şartmıdır? Olmasa da olabilir kaliteli yemler ile ara kapatılabilir.ama olsa daha iyi tabi ki . Bizzat sizin gibi yapıp olanları yaşamış biri olarak bazıları hatta hepsi de olabilir balıklar yanık kalacaktır.bu sizin için sıkıntı değilse tabi ki önemli değil. 11-12 cm civarlarında kalacaklardır. Bu tarz görsel akvaryum kurmak isteyenler büyük boy tercih etsinler.o zaman sizin yürüdüğünüz sistem ile hiç sorun yaşamazlar.
Bu Akvaryuma Kaç Tane Ciglet Balığı Sığar
Hiç sığmaz. Ciklet balıkları koloni halinde yaşar ve en az 200 lt ilk akvaryum gerekli, sizin akvaryumunuz 60 lt. 1 adet Japon olur. Biraz lepistes veya Tetra olur.apisto türlerinden bir çift olur.beta olur. Şansınızı zorlamayın balıklarınızı kaybedersiniz.
Bursa İçi Kapıya Getiren Petshop Varmi
Çipet petshop var numarasını bulursanız Yardımcısı olurlar
Discus Akvaryumu
İlk önce hayırlı olsun.pH için kimyasallar mevcut. Veya buradaki ilanlarda da arıtıcı satan firma mevcut. Arıtıcı nın Fiyatı makul.5 aşamalı. Tek dez avantajı yavaş doluyor. Ama ben memnunum tavsiye ederim. İlk defa mı Discus besleyeceksiniz. Görsel için ise büyük boy almanızı tavsiye ederim.hergun düzenli su değişimi,günde en az 3 öğün yem,Sıcaklık 30-32 gibi tutabilirim diyorsanız yavru alabilirsiniz.
Melek Cinsiyet?
Balıklar biraz küçük tam tespit zor. 6 erkek 5 dişi gibi gördüm. Tabi bu evrede zor. Tahmin sadece.
Ne Olduğunu Bilen
Balık mı onlar yosun gibi duruyor :)
Arkadaşlar Bu Neden Olur
Sıkıntı yok endişeye kapılmayın.balıklar yediği şeylerin bir kısmını solungaclardan çıkarabilir. Çiğ et vermeyi doğru bulmuyorum.balığınıza uygun yemlerden kullanın veya canlı yem olabilir.
Cüce Vatozumun Cinsi Ve Cinsiyeti Nedir Acaba?
Daha damızlık boya ulaşmamış bir erkek
Discus İç Parazit Flagyl Veya Bakto Tabs
İyi günler. Ben bu hastalıktan kanaplex ile kurtuldum.Discus çok sağlam bir Balık kolay kolay öldüremezsiniz.su değişimlerini aksatmayın. Her gün yüzde elli değişim yapın.bu arada sağlıklı olduğunu düşündüğünüz balıkları diğer akvaryuma alabilirsiniz bana göre hiç bir sıkıntı olmaz.yem vermeyi azaltın günde bir sefer az miktarda verin.eğer güzel yem yemeye başladı ise günde 3 veya 4 kez az az yemleyin.yem yemeği kesti ise ulaşmanız kolaysa su piresi kullanabilirsiniz. En hasta Discus bile canlı su piresine hayır demez. Formunu kazandıktan sonra alabilirsiniz diğer akvaryuma

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.