ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
YasinC
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
38
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
22 Şubat 2022 15:01
Son Ziyaret:
03 Kasım 2023 15:05
Toplam Mesaj:
56 [0.07 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Yasin
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Ankara
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Full Black Guppy F0 300L Low Tech

SON 10 MESAJI

Camda Görünen Çizikler
Bende yaklaşık aynı ebatlarda 2. el bir akvaryum almıştım, aynı çizikler daha da fazlasıyla benim tankta mevcut. 1 seneye yakındır herhangi bir sorun yaşamadım. Umarım sizde yaşamazsınız.
Bu Canlı Nedir?
Nematod/Planarya türevi kurtçuklar, bazılarının zararı yokken bazıları aşırı zararlı akvaryum için. (bu konuda daha net bilgisi olan arkadaşlar cevap verecektir) Akvaryumda canlı doğuran veya beta/neon tarzı avcı balık varsa genelde bu tip kurtları tüketiyorlar. Aşırı yemleme kötü su koşullarında oluşuyorlar. Yemlemeyi azaltın hatta bunlardan kurtulana kadar bir gün çok az yem bir gün yemsiz devam edebilirsiniz. İşe yaramadığı durumlarda insanlar için kullanılan ilaçlar ile akvaryuma müdahele etmek zorunda kalabilirsiniz, ben o şekilde kurtulmuştum.
Eheim 2211 Dış Motor Sorunu
Filtrenin içini iyice su doldurdum yazmayı unutmuşum, hortumları yerlerinden çıkarmam çok zor olduğu için su koyamadım içlerine, ev hali etrafı batırmamak adına kaçınıyorum hortumları sökmekten.
Eheim 2211 Dış Motor Sorunu
Merhaba eheim 2211 dış motorum var, bir kaç gün önce debisi iyice düştüğü için temizlik yaptım. Yeniden akvaryuma bağladığımda hava yaptığı için çok fazla uğraştım çalıştırmak için ancak hala debisi düşük çalıştırabildim, sanırım içinde hala hava var bu sorunu nasıl giderebilirim. Büyük motorlar da olan havasını almak için herhangi bir yeri yok üstünde. Evi batırmadan basit bir yöntemi var mıdır havasını almanın?
Lepistesim Hamile Mi
[QUOTE=Oğuzhan Ö]Benim ki hamile mi[:?]

[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/235595/210620221419511.jpg[/IMG][/QUOTE]

Evet büyük ihtimalle hamile, henüz hamileliğinin ortalarında gibi görünüyor.
Lepistesimin Karnı İçine Çekildi
Sonuç üzücü olmuş. Tanka parazit için Sera Baktopur ile hafif bir tedavi uygulayabilirsiniz. Ayrıca sarımsaklı yemi haftalık beslenme programına eklemenizi tavsiye ederim. Sarımsaklı yemin etkisi balık hasta olmadan önce görünür maalesef hastalandıktan sonra sarımsak tek başına çözüm olmuyor.
Lepistesim Hamile Mi
[QUOTE=Legoist]
Tankta 2d1e lepistes 2d1e Moli var moliler ve lepistesim biri doğurdu şimdi bunun dogurmasini bekliyorum ben yine de ne olur ne olmaz diye yavruluga aldım[/QUOTE]

Henüz çok erken, fotoğraflardan hamile olup olmadığını bile net söyleyemeyiz. Hamile ise bile karnının şişmesini bekleyin şu an balığı boşu boşuna strese sokmayın yavruluğa koyarak.
Hasta Japon Balığı
Akvaryum yeni mi kuruldu ya da balığı mı yeni eklediniz?
L144 Longfin - Teşhis Koyamadım
Bu türlerde iç organların gözükmesi (renklerinden dolayı) normal. Tecrübem kadarıyla herhangi bir sorunu olduğunu düşünmüyorum. İç parazit balığı zayıflatır ve karnı içe doğru yapışmış gibi görünür. Vatoz da çok daha belirgindir, balığa yan profilden baktığınızda karnında çökme var mı kontrol edin. Ayrıca iç parazit olan balıkta dışkılama şeffaf olacaktır.
Hava Motoru Hk.
[QUOTE=Kochancagri]


ses durumu nedir
[/QUOTE]
İkiside ses konusunda çok başarılır

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.