ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Kübra_6434
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
44
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
29 Ağustos 2022 15:47
Son Ziyaret:
27 Şubat 2024 22:34
Toplam Mesaj:
70 [0.12 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
61 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Kübra öz
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Usak
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Kübra öz

SON 10 MESAJI

Lepistesler Sürekli Yukarıda Duruyor
Eğer balıkları yeni attıysan alışmadıkları için yukarıda duruyor olabilirler. Motordan kaynaklı veya hava alamadıkları için yukaruda durduklarını zannetmiyorum. birkaç gün bekle eğer geçmezse o zaman suyun kalitesi vb seylerden olabilir veyada az yemlemeden ama bunların olacağını zannetmiyorum. iyi hobiler.
Motor Sizce Çok Mu Kuvvetli
Fotoğraf, akvaryum hacmi ve motorun detaylarını atarsan yardımcı olmaya çalışırım.
Beta Balığı Eşlemesi
Merhaba. Ben betaları eşleştirmiştim ama dişi kabın içindeyken yumurtaları dökmüş. Ama karnı hala biraz şiş gibi. Şimdi saldım ama ayırmam gerekiyormu yumurtalar bitmişmidir?
Beta Balığı Eşlemesi
[QUOTE=Can aksoy]Yavrularlayabilir erkek çok hızlı şekilde yuvasını tekrar tamamlar zaten birbirlerine zarar vermiyorlar ise etrafını kapatın bakmayın strese girip yumurta yemesinler. [/QUOTE] birşey daha sormak istiyorum. Dişi yuvanın altına gelip duruyor ama erkek ya vuruyor yada kuyruğunu dalgalandırıyor. Bu yüzden dişide habire kaçıyor. Benim korkum dişiye birşey olması. Sabah baktım ve dişinin alt kuyruğunun bir kısmı zarar görmüş. Tahminen ne zaman eşleşirler?
Beta Balığı Eşlemesi
Ben başka Bi beta aldım ve onunla denedim. Tanıştırdım ve 2. Gününde erkek yuva yaptı. Bende dişiyi saldım. Dişi habire yuvanın altına geliyordu. O zaman biranda erkek geldi. Kaçıcam diye bozdu yuvanın birazını. Hala yavrulayabilirlermi, Bi sorun olurmu ondan korkuyorum. [IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/236299/301220230722121.jpg[/IMG] eklediğim fotoğraf dişiyi salmadan önceki fotoğraf.
Beta Balığı Eşlemesi
Merhaba. Acil Bi cevaba ihtiyacım var. Ben betaları eşledim erkek yuva yapınca dişiyi saldım. Ama dişi kaçarken yuvanın büyük Bi kısmını bozdu. Bu Bi sorun olurmu?
Dişi Beta Hakkında.
Benim bir çift betam var. Dişi olanın içinde yumurta dolu ama erkek pek formda değil. Yaklaşık bir ay sonra çiftleştirmeyi düşünüyorum. O zamana kadar dişinin içindeki yumurtalara birşey olurmu, yada ne yumurtalar dişinin içinde ne kadar kalabilir?
Dişi Lepistes Erkeğe Dönüşürmü?
Ben bi dişi lepistes almıştım. Biraz zaman geçince alt yüzgeci sivreldi ve renkleri baya canlandı. Benim lepistes şimdi dişimi, erkekmi? Birde akvarymda 1 dişi daha var hamile damızlık. Onuda kovalayıp erkeklerdeki gibi çiftleşmeye çalışıyor. Ondan yavrusu olabilirmi?[:?]
Beta Balığı
[QUOTE=AquaPuella]

Erkek duruyor. Iyileştiginde daha net anlaşılır. Camdaki yansımasıyla kavga ediyorsa erkektir.[/QUOTE] Aynayla pek kavga etmiyor ama habire takip ediyor aynayı. Ben erkek diye aldım. Belkide hali olmadığı içindir.
Beta Balığı
[QUOTE=ogurcay]Kübra Hanım merhaba,
Öncelikle hayırlı olsun Betanız.Forumumuz sorunuz hakkında zengin bilgiler içermekte.Lütfen önce araştırınız.

Saygılarımla[/QUOTE] Çok teşekkürler yorumunuz için. Ama birşeyi daha merak ediyorum. Balığı erkek olarak ben seçtim ve emin olmak istiyorum. Acaba balığımın cinsiyeti nedir? [:?][EDIT]Kübra_6434,2023-12-22 19:09:26[/EDIT]

[QUOTE=AquaPuella]Fizyolojik ve psikolojik iyileşmesi için doğru beslenme kadar uygun bitkili bir tank da hazırlamalısın. (Eğer halihazırda yoksa)

Kendini güvende hissedebileceği, etrafı keşfedebileceği, kendini ait hissedeceği bir tank. Min 25-30 litrelik bir akvaryum olmalı. Forumda ve Google'da detayları kolaylıkla bulabilirsin. [/QUOTE] Yorumunuz için teşekkür ederim. Merak ettiğim bir şey daha var. Balığı ben erkek olarak seçtim ama tam emin olmak istiyorum. Acaba balığım erkekmi?

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.