ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
aKvArYuMbEkÇiSi
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
1
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
13 Mart 2007 15:50
Son Ziyaret:
01 Kasım 2008 21:42
Toplam Mesaj:
304 [0.05 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Berkay Erden
Doğum Tarihi:
28 Nisan 1992
Yaş:
31
İl:
Izmir
Meslek:
Çenesi çalışkan öğrenci
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

SON 10 MESAJI

Kaplumbagam yem yemiyor
   Pişmiş tavuğu yerler ama sık vermemeniz gerekir ayda bir az bir miktar verebilirsiniz en iyisi iyi markaların kaplumbağa yemleridir ayrıca kurutulmuş karidesede bayılırlar,marul gibi yeşillikler vermeyide deniyebilirsiniz ama yiyeceğini sanmıyorum.
Akvaryum için !
    Kum koymayın kaplumbağalar kumları yiyebiliyorlar,koyacağınız küçük taşlarında fazla küçük olmamasına özen gösterin,renkli taş boyanmış taşsa koymayın bence ama doğal halindeyse koyabilirsiniz.
Yemini geri cıkarıyo !
   Yem büyük veya fazla sert olduğu için yutamamış olabilir yemi bölerek vermeyi deneyin.
64 lt kaplumbağa teraryumu
   Kaplumbağa beslemeye başlamadan birkez daha düşünmenizi,ama beslemek istiyorsanız şunları yapmanız gerekicektir;kuru bölge(ister taşları üst süte koyarak yapın ama en iyis asma kat),kuru bölgeyi sıtıcak spot lamba,filitre,ısıtıcı,UVB lamba alırsanız çok iyi olur,kaplumbağalar için satılan yemlerden almanız gerekicektir.
Kaplumbağa hakkında soru&sorunlarım...
     Balkonda beslemekten vazgeçerek işe başlayın içeri soğuk hava girmesin diye üstlerine örttüğünüz örtü içeriyi çok nemlendiriyordur nede olsa içerideki su sıcak ve buharlaşıyor ve ne kadar örterseniz örtün akvaryuma soğuk hava girecektir.
Vatzoda renk açılması
    Arkadaşlar balığım iyice beyazlaştı aradan dakikalar geçmeden rengi iyice beyazlaşıyor önlem olarak ayrı akvaryuma alıyorumConfused.
Vatzoda renk açılması
    Akvaryumda iki adet vatozum var 2 gün öncesine kadar ikiside camlarda çiçeklerin üzerinde yosun yiyordu ama bir tanesi sürekli dipte eşelenmeye başladı ve rengi epeyce bir açıldı diğeri ilk aldığım günkü gibi siyaha yakın bir renk ama diğerinin rengi açıldı,diğer balıklarımda hiç bir sorun yok.
Balıkların yanında misafir kaplumbağa?
   Çoğunlukla balıkları kaplumbağadan korumak gerekir ama sizin kaplumbağa daha küçük herhaldeki böyle olmuş.Suyun ısısı daha fazla düşmediği sürece sorun olmaz birde kuru bölgeyi ısıtan bir lamba ayarladıysanız 3 haftayı atlatır düşüncesindeyim.
kaplumbağalar ile balıkların birlikte bakılması
    Bir neden daha söyleyebilirim kaplumbağalar büyüdüklerinde gün aşırı beslenmeleri tavsiye ediliyor oysa balıklar her gün beslenmeli,balıklarınıza yem verirken kaplumbağaya sen yeme otur orda diyemessiniz başka bir kaba alsanız ısı farkından hastalanabilir yani balıklarla su kaplumbağaları ayrı dünyaların canlıları.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.