ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
noyan_can
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
10 Nisan 2007 17:07
Son Ziyaret:
19 Mayıs 2007 00:34
Toplam Mesaj:
5 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Noyan
Doğum Tarihi:
03 Ocak 1990
Yaş:
34
İl:
Ankara
Meslek:
Öğrenci
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Noyan Can
65*35*25
moli,lepistes,kılıçkuyruk,pangasus

SON 5 MESAJI

Sonunda baba oldum!
Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim,
 
Akvaryumda şelale filtre kullanıyorum hem sessiz hem de şirin bir görüntü katıyor, dediginiz gibi plastik süslerin yerine de ana akvaryumumdan canlı bitki koydum, dediginiz gibi yemleri de artık ufalayarak atıyorum, her akvaryuma bakışımda ölen var mı diye sayım yapıyorum ama o kadar minikler ki hep karıştırıyorum:)
 
Hepinize saygılar, tekrar teşekkür ederim...
Ramirezi2007-04-14 15:05:04
Sonunda baba oldum!
Sağolun teşekür ederim,
Isım 30 derece civarındaydı önerilerinizle hemen 26 27 arasına getirdim, yem olarak sera'nın temel yemini kullanıyorum üzerinde vipan yazıyor, birazdan artemia varsa alıcam önerdiğiniz gibi, resim yüklemeye çalıştım umarım olmuştur yanımda cetvel yok o yüzden televizyonun kumandasını koydum boyutlar hakkında oran yapılması icin...
Sonunda baba oldum!
Arkadaslar 1 aydır 2 hamile lepistesimden yavru bekliyorum, biri dogurdu ve hemen yem oldular, diğeri dün doğurmuş 16 tane yavru, hemen ayrı yavru akvaryumuna koydum onları, fakat yavru bakımı hakkında pek bir şey bilmiyorum, yardımcı olabilirseniz sevinirim.
 
saygılar,
İç filtre ile ilgili bir sorum..

yardımlarınız için çok teşekkür ederim, akvaryumumun kumu midye kırığı ve 1 kiloluk her poşeti 10-12 kez yıkadım, önceden lav kırığım vardı ve beğenmedigimden dolayı değiştirdim, suyum da 2 haftalıktı yani su yavaş yavaş oturmuştu diyebilirim(içme suyu,aqutan,nitrivec kullanmıştım)

filtremin ayar yeri var ve şuan orta seviyenin de altında çalıştırıyorum 2. haftadayım şuan ve bulanıklık azaldı, ancak filtre normal şiddetin üstünde üfleyince biraz daha bulanıyor.1 haftadır motorum bu seviyede çalışıyor ve ölen balıgım olmadı, bundan sonra da bu seviyede çalıştırırsam balıklarımın sağlığı tehlikeye girmeyecekse sorun yok cunku bulanıklık azalıyor..

buarada kusura bakmayın daha yeni uye oldum imzama bir tek ölçüleri yazdım, adım Noyan, soyadım Can şimdi bilgileri güncelliyorum...

İç filtre ile ilgili bir sorum..
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba siteye yeni üye oldum (1 aydır akvaryum ile ilgileniyorum) ve bu ilk mesajım, size bir şey sormak istiyorum..
Sanırım her ilk başlayanın suyunda bulanıklık ve sisli görünüm problemi oluyor, benim akvaryumum yavaş yavaş bulanıklığını kaybediyor fakat iç filtrem kuvvetli çalışırsa eğer su cok hareketleniyor ve bulanıklık artıyor, filtreyi az açarsam da balıklara zarar geleceğinden korkuyorum, sizce ne yapmalıyım?

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.