ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
photographr
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
13 Haziran 2007 18:59
Son Ziyaret:
06 Aralık 2011 16:50
Toplam Mesaj:
9 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
koray hasırcı
Doğum Tarihi:
21 Temmuz 1978
Yaş:
45
İl:
Istanbul
Meslek:
bilgisayar
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

SON 9 MESAJI

İcemanlerimin Cinsiyetleri Nedir?
arkadaşım balıkların tahmini boylarını verebilirmisin yardımcı olmaya çalışırım bende acei besliyorum 4dişi ve 1 erkek var elimde 3 dişiden yavru aldım bide değişik açılardan bikaç foto daha koyarsan sevinirim.
calvusumun cinsiyeti nedir
arkadaşlar bu resimlerin hepsi tekbir balığa ait cinsiyet konusunda kararsızım yardımcı olursanız sevinirim
 
 
 
 
 
photographr2007-10-09 12:10:36
Cinsi ve Cinsiyeti hakkında bilgisi olan? Snow ?
arkadaşım resim olmadığı için tam bişey diyemicem ama bi link vereyim bi bak bide akvaryumunda yeterli kayalık yoksa yavru alamayabilirsin benimde sarı prenseslerim var 9 gün önce yumurta aldı ağzına düne kadar normaldi dün bi baktım yumurtalar yok yeterli kayalık olmayınca diğer balıklar tarafından çok rahatsız ediliyo sanıyorum o yüzden sorun çıkıyo bu benim düşüncelerim bi dene istersen. resimleri gördüm erkek olanıda aynı şekildemi
 
photographr2007-09-30 11:27:06
Sarı prenses cinsiyetleri
arkadaşom 1 resim net olarak erkek ben beneklerine bakıyorum dikkat et tüm türlerde benekler erkeklerde sıralıdır genelde çizgi gibi dişilerde dağınıktır gerçi sarı prenseslerde benek sayısı azdır ama 1. resim kesin erkek diğer resme gelince tam net deyil ama muhtemelen oda erkek gibi geldi bana bu arada bu fikirler tamamen kendi fikrim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana diğer arkadaşlara sesleniyorum sarı prenseslerde renge veya siyahlığa göre belli olamaz.
sarı prensesin cinsiyeti ?

arkadaşım resim tam net deyil ama büyük ihtimalle erkek alttaki balığın cinsini bilemicem

acei'lerim dişimi erkekmi (resimli)

bunlar tek balığa ait resimler arkadaşlar ikinci resimde arkada gördüğünüz balık bu erkek olan diğerlerinin cinsiyetini dişi sanıyorum yardımlarınızı bekliyorum.

photographr2007-09-28 16:58:14
acei'lerim dişimi erkekmi (resimli)

Öncelikle arkadaşlar herkese selam acei'lerle ilgili cinsiyet ayrımı hakkında yardımı ihtiyacım var 3 ay önce 3cm olarak arkadaşım verdi acei'leri su an ortalama 5-6-7 cm civerındalar 1 tanesi net olarak erkek kendini belli ediyo ama diğerlerini anlayamadım erkek olan 8 cm civarında hepsi erkekse dişi almam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim.

 
erkek olanın kuyrukları sivri bitiyo diğer balıklarımınki yuvarlak bitiyo birde erkekte yumurta benekleri 2 tane diğerlerinde 1er tane var elimden geldiği kadar düzgün pozlar çekmeye çalıştım inşallah sonuç alırım teşekkürler.
photographr2007-09-28 16:15:57
ICEMAN YAVRULARMI
yavrular balıkları azaltnakla iyi yapmışsın ama aysmen dişilerin az bence 1 erkek 4 dişi yap onları neden dersen aysmenlerde yumurtlama çoktur ama ceneleri kuvvetli olduğu için yumurtalara zarar verebiliyo çok dişi olursa daha sağlıklı yavrular alabilirsin birde sıcaklığa dikkat et biraz düşürmeye çalış pet şişelerin içinde buz yap akvaryuma koy sakın buz atma balıklara zarar verebilirsin dereceyi biraz düşür 27 - 28 falan olsun çok sıcakta yumurtaları kusuyo sonra çok uğraşırsın kolay gelsin
Sarı prensesim sıcaktan yumurtalarını kustu

mükemmel bi iş çıkartmışsın bence yapılabilecek en akıllı yöntem tebrikler bu arada arkadaşlar bu aralar havalar çok sıcak ben akvaryumumdaki ısıtıcıyı söktüm buna rağmen sıcaklık 30 dereceyi buluyor sıcaklığı düşürmek için küçük pet şişelere su koyup donduruyorum akvaryuma koyuyorum sıcaklığı dengeliyorum tavsiye ederim yanlız dikkatli olun takip edinki fazla soğumasın

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.